Kayınpederimin bebeğime olan davranışları

tam sevinmiştim ne güzel yapmışsın diye şimdi bunu okudum yine sinir oldum..
çok haklısın endişelenmekte..
normal davranan insanlar olsa bi derece çekilirde sen emanet edememekte haklısın....
allah yardım etsin...

Allah ım beni böyle insanlardan koru,elimi kana bulatma Ya Rabbim..

Sizdeki sabır neyin nesidir kardeşim?Minicik bebeği o dağdan inme hırpalasın diye mi doğurdun?
Dedesiyse dedesi,feriştahı olsa desturla alacaktı sizin kızınızı kucağınıza..
Sizden yüz bulmuş,astarı fazla gelmiş..

Bi höyttttttttttttttttttttttt deyinde silkelensin ve kendine gelsin..Yemin ediyorum hep söylerim,dağdan inen ayı bile daha kibardır bazı İnsan görünümlü yaratıklardan..

Bebeğinize sahip çıkın,benim iki günlük çocuğumun sırtına vuracak adamın aklını alırdım ben..

Inanın okuyunca sinirlendim ben de.şimdi büyümüştür yavrucak.allah uzun ömürler versin.onlar melek.ben de kendimi hatırlıyorum yazılanları okuyunca.bebeğim 2 aylıkta eşimin akrabası evleniyor diye mecbur kaldık.hopörlerin yanında bangır vangır müzik.nasıl ağlıyor ama.uyutmaya çalışıyor Kaynana.1saatden fazla ağladı yavrum.dışarı çıkarayım diyorum yok hasta olur diyo.allahım hala kendime kızarım.niye dinledin diye.saygı saygı saygı...tac ettik başımıza.yine kötü gelin biziz.bir de akrabalarından biri 7 aylık bebeğim ayakta duruyor mu diye bıraktı çocuğu yerde.son anda tuttu ama bebeğim dizleri üzerine düştü.nasıl kızıyorum kendime.nerden bilebilirdimki bebeği bırakacağını böyle bir salaklık yapacağını.kpedrim ve kayınvalidem de bişey demedi.canı yanan anneler oluyor sanırım.yavrum çok korktu da Allah'tan kırılmadı çıkmadı bi yeri.siz siz olun diğer arkadaşlara da katılıyorum saygısızlık yapmadan bildiğinizi okuyun.çocuk sizin.sizin canınız yanacak.allah onları korusun.

Son düzenleme:
Ayy sabır taşı sa çatlar. Fotoğraf makinesi flashinin bebekleri kör etme riski var. Bilmiyor mi bu cahiller. Ayy çok sinirlendim. Ne derlerse desinler çocuğunu yedirme oonlara. Insan gibi seveceklerse sevsinler. Sokakta mi buldun sen o çocuğu. Ay gerildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sabırlıymışsın maşallah sana iyi tahammül etmişsin. Ben senin yerinde olsam sanırım tüm aileyi ya o an kapı dışarı eder yada oturduğum 4. kattan aşağıya atardım

Okurken sinirlerim bozuldu resmen. Bune is bilmezlikmis boyle.
Zaten lohusa kadinin evinde erkegin ne is var, gelmeleri bir hata ustune cocuga yaptiklarina kelime bulamiyorum.
Ilk torunmu nedir boyle gormemise donmusler, ki ilk olsada bunlar yapilirmi.
insan yeni dogum yapinca bebegini yere koymaya kiyamiyor bilirim heleki bunlar.
Esinizin kesinlikle uyarmasi gerekirdi.
En guzeli bebegi besigine yatirip ustunede tul ortup kimseyi yaklastirmamak.
Benim kvden bebegimi yalayarak opuyoduda icim gidiyodu, hos bisey diyebildinmi siye sor diyemedim, cunku esime gostere gostere yaptigi halde hic bisey demedi, inadima bak oglum bisey demiyor demeye getirdi, icimde kaldi dusundukce sinir oluyorum.
bir daha cocuk sahibi olmak nasip olursa ins su tullu besiklerden alip bebegi yatirip ustune ortup kimseyi yaklastirmamayi dusunuyorum. oneririm.
Ins simdi gitmislerdir, Allah kolaylik versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…