Arkadaşlar yorum yapan herkese gerçekten çok teşekkür ederim.
Bebeğimden dolayı tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın lütfen.
Özel arabamızla gidicez gidersek.
Eşimle dün konuştum sen bana bırak ben halledicem dedi.
Ama ondan öncesi baya bi tartışma yaşadık.
Tamam ne desem ailesine söylüyo yapmayın falan diye ama bizi kaale alıpta dinledikleri yok.
Zaten daha çocuk gibi görüyolar. Herhalde sessiz kaldıkça böyle oldu.
Eşime anlattım sadece benim çocuğummu diye.
Ee sizinkilerde alıyo diyo.
Ya o sizinkilere bizimkilere takmış durumda yani çocuğu bizimkiler Allllaah korusuun düşürse baba sende düşür onlar düşürdü diycek nerdeyse ya. sinir oluyorum.
Girdiğimiz an çocuk uyusa bile dedim oooooooooooooooo kim gelmiiş hart diye çocuğu elimden alıcaklar dedim.
Adam yine başlıycak çocuğuma masaj yapmaya çok seviyomuş.
Ya sen sevmene bak dimi masajı yemesi içmesi bırak bana kalsın.
(Sizce demelimiyim baba sen sadece sev yedirmeyi içirmeyi masajı falan düşünme onları bırak ben yaparım diye?)
Ha bide maddi olarak yardım ettiler ya eşim sürekli onu söylüyo ya ben onlara şuan verdikleri paranın kaç katını verme gücüne sahibim borçlanırım ama veririm eşim muhtaçız falan olarak görüyo galiba buda nankörlük olarak görülüyo eşim tarafından..
Neyse işte..
En sonunda dedi tamam ben zaten söylüyorum onlara bana bırak halledemessem öyle konuşursun dedi.
Memlekete gitmesek hastalık konusunda çok korumaya çalışıcam artık Allahım korusun, ama yine bunlar bayram falan dinlemez gelirler bayramda bize yine aynı dert olur benim için. Adamm bütün izinlerini biriktiriyo bizde kalmak için

gitmemekte çözüm değil yani..
Doğumdan beridir yalnız kalmadık eşimle bayramdan sonrada diğer akrabalarını gelcekmiş bize..
Bayramda görcekler ama yinede gelceklermiş ana babasıyla beraber 6 kişi..
Sinir oluyorum ya ben bebeğimi nasıl koruycam bunlardann biraz büyüse bari