Kayınpederimin bana yaptığı bu kötülükten sonra ne yapmalıyım?

sessizprenses98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
111
70
26
Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
Çok karışık anlatmışsınız sorun ne kayın pederin aşı olmamasımi🤔

Öncelikle geçmiş olsun.Testler her zaman doğru sonuç vermiyor belirtiler bailamadan yapılan test zaten negatif çıkıyor. Kayınpederimin kötülüğü yazmışsınız ama ailenizin yanına giderek onları da tehlikeye atmışsınız.Kendinizi karantinaya almanız gerekiyordu evinizde!

Aynı bahçede farklı evlerdeyseniz gitmememiz aksine yardım için kalmanız gerekiyordu bence. Zaten evlerine girmezdiniz. Sıkıntıları olursa en azından yemeğe vs desteğiniz olurdu. Ayrıca ailenizin yanına giderek kayınpederinizden çok daha beter bir şey yapmış ve muhtemelen de hepsine bulaştırmışsınızdır. Temastan sonra en az 5-6 gün beklenmesi gerekiyor test vermeniz için. Bence hemen test verin ona göre yapacaklarınıza bakarsınız

Neden annenizin evine gittiniz anlamadım. Kayinpederiniz korona olduğunu bilmeden görüşmüş sizinle ,siz temaslı olduğunuzu bile bile gitmissiniz. Ayrıca asi olup olmaması sizi neden ilgilendiriyor ki. Neden dert ettiniz bunu. Sizlik bir durum yok ağır ya da hafif atlatacak olan kendisi.

Iki sene pandemideyiz ve insanlar hala su temasli ve karantinada kalma isini ablamadi. Temas olduktan sonra bir iki güne belli olmuyor ki bulasip bukasmadigi. Siz kendi ailenize gitmekle asıl hatayi yapmissiniz. Adam asi olmak istememis o ayri konu ama sizde yeterli kadar dikkatli degilsiniz. Hepinize gecmis olsun

Bazı durumlarda Testler negatif çıkıyor insanlar hasta. Bu baştan beri böyle. Defalarca kendi çevremde de gördüm. Sonradan pozitif çıkıyor ya da zatürreye göre karar veriliyor. Bunları anlatmama gerek yok aslında. Hepimiz biliyoruz.
Kayınpederinizle uğraşmayın. O da hasta şimdi.
Hepinize geçmiş olsun. Olabildiğince herkesten uzak durun.
Sakin olmaya çalışın. Yapılması gerekenleri yapın. Moralinizi yüksek tutun. Aile içinde şu durumda Başkalarına da sataşmayın onlara da moral verin. Herkesin canı yanıyor korkuyor şimdi.

Hemen testte çıkmamış olabilir 5.günü filan belirtiler başlıyor tekrar test verin mutlaka.
Kp ne dedi sana anlamadim.

Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan.
Kayınpederinize kızıyorsunuz da temaslı temaslı annenizin evine giderek ondan ne farkınız kalıyor sizin? Pes!

X