kayınpederimin bana küfür etmesi

Eşinizin ağzından birşey çıkmasına illa boşanalım demesine gerek yok ki. Durum ortada. Neden gururunuzu bu kadar ayaklar altına alıyorsunuz? Açın boşanma davasını. Daha öncede okudum konunuzu. Bu aile sizi sinir hastası etti iyice. Yazık ediyorsunuz kendinize.

doğru söylüyosun aslında.
ama sadece ben çabalamak istemiyorm.o da isterse bu yola cıkacağım.bunu da söylicem açıkca.çünkü tek kürekle tekne yol almaz.-bunu da ben uydurdum şimdi :)-
Bu evliligi yurutme caban neden?
Senin tek derdin sonav boyunca o evde nasil duracagin degilmiydi...
Bak gercekler acidir.
Bu adamla kagit uzerinde evlisin ama evli degilsin.senin yasadigin evlilik degil.
Sayfo yok sevgi yok..
Deger yok,sadakat yok..
Sinsice yapilan planlar...
Neden mecbur hissediyorsun kendii.
Yazik degilmi gencligine.
Psikolojinin bozuklugunu caresizligini oyle seziyorumki inan uzuluyorum halene...
Yapma artik...bu adamdan bi halt olmayacak..psikologa kendin icin git

Diğer mesajları okumadım, konu nereye geldi bilmiyorum fakat..
Kadının evi terketmesi nedir yahu?
Bütün evin işlerini yapan, çekip çeviren, yaşanılır bir hale getiren, orayı bir 'yuva' yapan biziz.
Eee, o zaman neden sorun çıkaran kapının önüne koyulmuyor da bizler çekip gidiyoruz?
Eşyalarını en kısa sürede toplayın, bir güzel kapının önüne bırakıverin bir zahmet.
Siz tek kişilik yuvanızda mutlu mutlu yaşar, sınavınıza hazırlanırsınız.

Siz görücü usulü falan mı evlendiniz ? Yani sen bu adamı, ailesini falan hiç mi tanımıyordun ? Okurken bana fenalık geldi.. boşver ailenin yanında gidersin bir dersaneye. Arkana bakmadan kaç oradan.

Memleketinde dershaneye gitme imkanın yok mu ??
Bak bu şekilde, böyle bir ortamda, bu psikolojide kazanman çok çok zor ..
Eğer memleketinde bir dershaneye gitme şansın varsa, emin ol kafan rahat bir şekilde girersin
sınava ..
Ama sen şuan boşanma, evi terk etme konusunda da çok cesaretli durmuyorsun .

hala eşinden birşeyler bekliyosun..seni neden o yerleştirsinki yurda? zaten yeterince ezilmişsin adama karşı.. dersane mersane boş.bence sen orda kalmak için bahane arıyorsun..

Dayak var, küfr var, saygısızlık var, her şey var da sevgi yok. Sevgi ve saygının olmadıgı evlilik asl evlilik degildir.

Yazık etme kendine...

bence sizde de problem var yani.
evlenirken seviyorum ediyorum aranız bozulunca kv kp düzeltsin oğullarına baksınlar. saçmalamayın lütfen koca insanlarsınız.
oturup konuşun halledin problemleriniz ha yapamıyorsanız zorlamanın da alemi yok yani.
kp sizle mi uğraşacak. bir çocuk nasıl büyütülüyor biliyor musunuz??
adam yıllarca çalışmış çabalamış büyütmüş evlendirmiş şimdi rahat edecekken başını ağrıtmanın da bir mantığı yok ..

konu başlığı hayretler içerisindeyim ama asıl ben hayretler içerisindeyim..

k.pederinin küfürünü bu kadar dert eden konu sahibi keşke kocanla şiddet içeren ve kimsenin kimseye zerre saygısı ollmayan bu evcilik oyununuzu biraz dert etsen.

harbiden hayretler içerisindeyim!

Herşeyi paylaşıp bitirmek diye birşey vardır ama bu evliyken de vardır. Yani ilişkinin niteliğidir önemli olan. O zaman on senelik evlilikler hep biterdi. Neden çünkü on sene oldu. Bu çok saçma. İki insan sekiz sene her gun bir evi paylaşacağı günü hayal ederek de geçirebilir, aman diye sıkılarak da geçirebilir. Dönem dönem sıkılmak da güzeldir zaten. Evlilikde de var bu. Birçok zaman birbirimizle ilgilenmekle birlikte ara dönemlerde insanların, işlerine , hobiler ine yöneldiği, kendi içine döndüğü zamanlar oluyor bizde de başkalarında da gozLemledim. Buradaki ana kural karşıdakinin sevgisi ni hep bi yerlerde hissetmek ve hissettirmek. Zaten sorunsuz bir evlilik ya da ilişki olamaz ki. İnsanların kendi yaşadığı şeyleri genel geçer kurallar olarak aksettirmesi biraz mantık dışı.
Altı milyar insan var altı milyar dünya var, her iki dünyanın birleşimi de ayrı bir dünya oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…