- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
onlar evlilik terapisi yapıyolar mıDevlet hastanesindede psikologlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar evlilik terapisi yapıyolar mıDevlet hastanesindede psikologlar var
ciddi misin.evliliğimi kurtardı derkenNeden yapmasinlar evlilik terapistleride aslinda psikolog ben gittim ordan biliyorum normal siradan lüks muayenehanesi deri koltuğu olmayan devlet hastanesinde devlet memuru bir psikolog tu vede evliligimizi kurtardı mutlaka git eşin gelmezse sen tek git
yok ol derken.Çok özür dilerek söylüyorum fakat sizin biraz değişiklikler yapmanız lazım. Yazdıklarınızı okurken sanki nefes nefese kaldım çok sinirli, ağlayıp titrek ellerle yazdığınız canlandı gözümün önünde.
Konuşma şeklinizi değiştirin, sakin davranın cümle kurmaya özen gösterin. Sakinlik her şeyden önemlidir. Aileleri bir kenara bırakın....
Eşinizi alın karşınıza her şeyi son olarak konuşun eğer sorduğun sorulara yine ''Bilmiyorum.'' tarzı sorular veriyorsa veya hiç cevap vermiyor ve susuyorsa bu sizi umursamıyor demektir. O evlilik asla yürümez. Tekrar tekrar konuşmanın anlamı ve manası yok. Sözler ağızdan 1 kez çıkar.
Aldığın cevaplardan sonra ne üstüne git ne de üzerine yürü yattığın yeri her şeyi ayır ondan. Yemeğini ye iç. Derslerine odaklan geleceğe dair planların ne ise sadece kafanda onlar olsun. Dershanen biter bitmez evden yok ol..
Eğer ikiniz de böyle devam ederseniz boşanma ihtimali çok yüksek.bu geçecek olan bi süreç mi yoksa gerçekten boşanmanın ilk basamağı mı.hangisi acaba
Duşa gir bir güzel banyo yap. Birde kahve yap kendine aç son ses müzik.yok ol derken.
buharlaşayım mı mesela :) ay keşke yapabilsem :)
tespitlerinin hepsi doğru.
bende bi saat önce duşa girip kendime gelmeyi düşünmüştüm ama hala burdayım.
yarın sorıcam bakalım.ne diyecek.
biz bi aile olamadığımız için hala aileler işin içinde ya zaten
Sende haklısın inşallah Rabbim hiç yüzünü soldurmaz. ..hiç işgüzarlık değil biliyo musun.
benim bu evde yaşadığım resmen psikolojik şiddet.
gitmem evi terk etmem için her şey her ortam bilerek yaratılıyo.ben sinir krizi geçirince de abartmış oluyorum.
işte bunun adı tam olarak psikolojik şiddet.
zaten onu yapıyodum ama insanın belirsizlik içinde yaşaması çok zormuş.15 gün bile iyi dayandım aslında.normalde 2 gün bile konuşmadan duramayan bi insanım.
şu an o moddayım.:)Duşa gir bir güzel banyo yap. Birde kahve yap kendine aç son ses müzik.
hadi ya hemen araştıyorum bulunduğum yerdeki hastanede dr. var mı diye.Çok ciddiyim boşanma kararı almıştım ben bir arkadaş tavsiyesi üzerine gittim çok şey öğrendim o psikologtan evlilikte tartışmanın normal asıl olmamasının anormal olduğunu ama nasıl tartisilacagini kendimi hakli sandığım çok konuda aslinda haksız olduğumu öğrendim şiddetle tavsiye ediyorum eşin gelmezse bile sen git deki ben eşimle sorun yaşıyorum şunlar şunlar oldu napayım sonrada dinle nasıl yanlışlar yapmışsın
doğru söylüyosun aslında.Eğer ikiniz de böyle devam ederseniz boşanma ihtimali çok yüksek.
Ama esin çabalamaya baslarsa ve sen de sakin kalip eşin hataya düştüğünde doğru yönlendirirsen yavaş yavaş toparlayabilirsiniz.
Evinizde iliskinizde bir düzen kurun öncelikle. Kurallarinizi koyun..
Esin de kacmak istiyor evden.. Çünkü bir şekilde kavga edecegnzi biliyor. Huzursuz bir kapiyi kimse açmak istemez
eşim ben ona vurmadan bana vurmadı hiç.,Başlık eşim beni dövüyor olsaydı daha bir uyardı
kp nin sana hakaret küfür etmesinden daha büyük sorun eşinle yaşadıklarınız ve hala o evde durman
sen hala konuşmayı neden bekliyosun BN bunu anlamadım adam o kadar şey yapiyo sana yine onun dediğini yapıyorsun git babanın evine burnu surtsun birazherkese öyle o.
küfürle her şeyi halletceğini sanan biri.eski kafalı.
güya biz onun şerrinden korktuk ve iyi geçincez.
benim herkese böyle duyurmamdaki amaç eşimin beni ne hale getirdiğini görmesiydi.
ki az önce de telefonda yarın konuşcaz tamam diyip durdu.
kaç gündür ağzını açmayan adam tamam konuşcaz yarın diyo başka bişey demiyo.
Böyle düşünen herkese söylerim evlilik iyi ya da kötü değildir evlendiğin kişi iyi ya da kötüdür. Iki kişinin bir arada hayatını birlestirmesi anneyle babayla yasamasi gibi olmuyor.sorumluluklar aileler giriyor araya hatta sorun cikaran karaktersiz görümce ler (ben de var da birtane anlamissindir) ama önemli olan bütün bu sorunlarda eşinle ortak duyguyu paylaşıp esinle empati yapabilmek.değer görüp değer vermek.unutma herkes degerli oldugunu hissetmek ister sadece kadinlar değil erkeklerde.sen değerli olduğunu hissettirince her sorunda senin yaninda oluyor eşin. Yastığa başını koyunca seni seviyorum deyip saçlarını oksaması seni anlıyorum demesi önemli olan.çok mutluyum ve herkese tavsiye ederim evliliği. Tabi doğru kişiyle.bu forumda yazılanları okudukça evlilikten soğuyorum bazen. Konuyla alakasız olacak belki ama evlenmeden önce ne kadar süre tanımıştınız birbirinizi?
Ya korkma arkadaşım. Adam adam değilse tabi kendini farklı gösterir, bir bayan bazen anlar ama anlayamadığı durumlar da olur. Kadın içinse boyle. Ben kesimde yüzde beş falan farklılık gördüm o da farklılık değil de nasıl desem bildiğim huylarin derecesi. Mesela bekarkwn bu kadar yemek seçtiğini anlamamistim, biliyordum ama baya seviyormuş. A benimki ceviz kabuğunu doldurmaz ornek ve olur normal. Birde boyle evrim geçiren ilk insan kiliklilar var (konu sahibi ozur dilerim ama ) yani biraz sans, biraz kiamety, biraz gözlem.. Evlilik bir değişkenler bütünüdür... Şansın açık olsun. :)off ya deme böyle beni de en çok korkutan bu "uzun süreli ilişkilerin evlilikleri kötü biter" muhabbeti. Sevgiliyken fazla mı laylaylom yaşıyoruz acaba. Ya da kötü yanlarını görmek mi istemiyoruz. Ya da herkes gerçek yüzünü saklıyor mu garip cidden.
Hakkında hayırlısı olsun. Saygısızlık, küfür, dayak tahammül edilesi şeyler değil. İnşallah en yakın zamanda yolunu çizersin. Birilerine tahammül etmek için hayat çok kısa. Kendini düşün sadece.
Böyle düşünen herkese söylerim evlilik iyi ya da kötü değildir evlendiğin kişi iyi ya da kötüdür. Iki kişinin bir arada hayatını birlestirmesi anneyle babayla yasamasi gibi olmuyor.sorumluluklar aileler giriyor araya hatta sorun cikaran karaktersiz görümce ler (ben de var da birtane anlamissindir) ama önemli olan bütün bu sorunlarda eşinle ortak duyguyu paylaşıp esinle empati yapabilmek.değer görüp değer vermek.unutma herkes degerli oldugunu hissetmek ister sadece kadinlar değil erkeklerde.sen değerli olduğunu hissettirince her sorunda senin yaninda oluyor eşin. Yastığa başını koyunca seni seviyorum deyip saçlarını oksaması seni anlıyorum demesi önemli olan.çok mutluyum ve herkese tavsiye ederim evliliği. Tabi doğru kişiyle.
Ya korkma arkadaşım. Adam adam değilse tabi kendini farklı gösterir, bir bayan bazen anlar ama anlayamadığı durumlar da olur. Kadın içinse boyle. Ben kesimde yüzde beş falan farklılık gördüm o da farklılık değil de nasıl desem bildiğim huylarin derecesi. Mesela bekarkwn bu kadar yemek seçtiğini anlamamistim, biliyordum ama baya seviyormuş. A benimki ceviz kabuğunu doldurmaz ornek ve olur normal. Birde boyle evrim geçiren ilk insan kiliklilar var (konu sahibi ozur dilerim ama ) yani biraz sans, biraz kiamety, biraz gözlem.. Evlilik bir değişkenler bütünüdür... Şansın açık olsun. :)