kayınpederimin bana küfür etmesi

ne dersanesi ablacim pilini pirtini topla cek git annene mi gidiyosun arkadasina mi haaa yok ille de dersanem dersanem olmadan yasayamam diyosan ya bastan acmayacaktin agzini sikacaktin disini dersane bitene kadar kocan da 1 de mi geliyo gelmiyo mu bakacakti yoluna yada maden getirdin isi bu raddeye cikacaksin ayri eve dersanene annenlerden gidemiyosan ise mi girersin annen mi yardim eder o senin kararin ama sana tavsiyem sen sen ol sana seni deyiminle hizmetci muamelesi eden adamin karsisina gecip beni yurda yerlestir deme kendi ayaklarinin ustunde dur yoksa iki gun sonra bak ben olmadan yurda bile yerlesemiyodun diye kaldircak kocan bi taraflarini ! copunu istemezdim o adamin senin yerinde olsam ki onsuzda hayatima duzenimi bozmadan devam edebilecegini anlasi diye

Reactions: anu

senin bu yaşadıklarının hemen hemen aynısını bir görümce olarak bende yaşadım bu yüzden size bir kaç sorum olacak..
eşinize evlenmeden onun alkol aldığını küfür ettiğini hırçın biri olduğunu kadınlara el kaldırabileceğini ailesini bilmiyormuydunuz?
sizi hiç uyaran olmadı mı?
benim yengemde böyle oldu hemen hemen aynısı ailesi onu uyardı hem abim hem babam hakkında...
sonra kavga döğüs polis ayrıldılar ...
yengem abimin içki içtiğinden şikayet etti, abim yengemle evlenmeden önce defalarca yanına sarhoş gitti defalarca yanında içki içti yengem bunu gayet iyi biliyordu bilmiyordum sadece HAFTA SONLARI İÇİYORUM DEMİŞTİ dedi BİLİYORDU...
abim daha önce defalarca hırçın davranmış zaman zaman vurmuştu bize de vururdu babamın küfürbaz olduğunu cümle alem biliyordu zaman zaman hem babamın hem abimin şiddet vukuatları duyulurdu yengem bunları da duymuştu BİLMİYORDUM DEDİ...
AİLESİ YENGEMİ EVLENİRSE RED EDECEĞİNİ SÖYLEDİLER YENGEM YİNEDE EVLENDİ BOŞANDILAR VE SONRA YENİDEN EVLENDİLER...
onlar evlendiğinde ve ayrıldığında ben evlenmiştim çok şükür şahit olmadım
babamdan şikayet ediyordu oda küfür ediyor bana karışıyor diyordu annemden nefret ediyordu hiç birşeye duymamazlıktan geliyor diyordu bana
eee zaten yengem biliyordu annemde alışıktı ne desin kadın???
sonuç yengem bizim aileden kimseyle konuşmaz da görüşmez de bi benle konuşur abimle barıştılar Allah lütfundan hzuur versin onlara...
yani bana onları anımsattınız

Babası neyse oğluda o 2 side saygısız kadına karşı orda durman kabahat, çek git ne halleri varsa görsünler ,

Babası neyse oğluda o 2 side saygısız kadına karşı orda durman kabahat, çek git ne halleri varsa görsünler ,

eşimle annesi konuşmuşlar.
hala kv annemi arayıp saçma sapan şeyler söylemiş.
eşime yürüyüşe gidelim dediğinde sanki lüks bi yere gidiyomuşuz gibi giyindi orda yakışıklı görünmem lazım dedi gözlüğünü filan taktı.oysa sadece yürüyüşe gidiyoduk. ben sinirlendim kavga etmiştik.ben kendim gittim yürüyüşe. bunu söylüyomuş annesine.evden cıkıp cıkıp gidiyo diyomuş.terbiyesize bak.çıkıp çıkıp giden arayıp sormayan kendisi halbuki.nasıl da ben yapmşım gibi gösteriyo.

az kaldı.
yarın eşim ne dicek çok merak ediyorum.
baktım hala bana ukala şekilde davranıyo çıkıp gitcem.

Güzelim köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diye birşey var. Hayatını tam olarak bilmediğim için az sonra söyleyeceklerimi yanlış anlama ama

Madem önünde önemli bir sınavın var ve dershaneye devam etmelisin.. o halde bikaç ay daha hiçbirşey yokmuş gibi devam edip full sınavına odaklanıp hiçkimse ve hiçbirşeye bakmayıp sınavı atlattıktan sonra (inşallah geçersin) ortalığı kaldırsaydın (hatta hiç çirkinleşmeden sabırlıca ailelere anlatsaydın dicem ama insanın bardağı bazen taşıyor) da öyle boşanacaksan boşansaydın olmaz mıydı??

Yani eşini sınava giden yolda köprü olarak kullansaydın? ??

Evet biliyorum bunun adı belki işgüzarlık, saman altından su yürütmek ama BAZI erkekler bunu hakediyor.

Ayni benim esim. O da anne baba artı bide'abi sözüyle hareket ediyor. Bizde dayak vs.yok ama diger soylediklerin birebir ayni

sen dikkatli ol bunlara karşı açıp annenleri ara haber ver sana iftira bile atabilirler o potansiyeli gördüm

ban küfür etmişti ben evde sinir krizi geçirmiştim de eve gelip babamdan özür dilemişti.salak kafam niye o zaman vazgeçmediysem.
babam o zaman demişti bu adamın sni mutlu etceğine inanmıyorum ona güvenim yok hiç demişti.ne kadar da haklıymış.
biliyodum içtiğini.ayda bikere içmesi sorun değil.ama biz böyle kavgalıyken beni başka şeyler düşünsün diye gece yarılarıma kadar gelmemesi çok ilginç.
yani sanki o kızlarla arkadaslaryıla içiyo.ben evde mal gibi onu bekliyorm havası yaratıyo resmen.özellikle kavgalıyken yapıyo bi de bunu.

Kendini haklı görür bu adam ne diye evlenmiş evlilikle alakası yol adam yoksa eşcinsel mi ?
az kaldı.
yarın eşim ne dicek çok merak ediyorum.
baktım hala bana ukala şekilde davranıyo çıkıp gitcem.

sen dikkatli ol bunlara karşı açıp annenleri ara haber ver sana iftira bile atabilirler o potansiyeli gördüm
yani ben bu adama ik akşamdır benden ne istiyosun diye ayağına gidip soruyorum.
bu gerizekalı taaa ben bu kadar oaly cıkardıktan sonra gidip bi de annesine niye diyo benim sözümü tutmuyo bana bağırıyo kavga edyio diye.bana söylese ben anlamıcam mı.zaten gelmişim derdim senin ne düşündüğünü anlamak.
ya gerçekten bu adamın konuşma problemi var.
gideceksin yavlarcaksın yalvarcaksın ve ağzından bi kelime çıkacak.

Kendini haklı görür bu adam ne diye evlenmiş evlilikle alakası yol adam yoksa eşcinsel mi ?
yok ya.
ne alaka eşcinsellikle.
güya arkadaslarıya takılıp beni evde yanlız bırakıp aklımı basıma getircek.
daha beni delirtiyo farkında değil.

hiç işgüzarlık değil biliyo musun.
benim bu evde yaşadığım resmen psikolojik şiddet.
gitmem evi terk etmem için her şey her ortam bilerek yaratılıyo.ben sinir krizi geçirince de abartmış oluyorum.
işte bunun adı tam olarak psikolojik şiddet.
zaten onu yapıyodum ama insanın belirsizlik içinde yaşaması çok zormuş.15 gün bile iyi dayandım aslında.normalde 2 gün bile konuşmadan duramayan bi insanım.

Adama bakarmısn ilk işi seni boşamakmış. Keşke o zaman boşasaymış hep lafta sanırım onun sen böyle devam edersen hep bu lafları duyar evınde oturursun zaten kendine güveniyorsan ayrıl

C
o psikolojik siddeti oyle iyi anliyorum ki. Bosanmak bu vicdansiz adamdan kurtulmak istiyorum bende. Ah ailemin uzulecegini bilmesem.

Sana sunulan oneeileri dikkata al.tutturmussun evde kalacagim diye.
Yapma bu eziyeti kendine.o evde kaldigin surece zaten kazanamayacaksin...annenle konus baban yokmu.acilen bu isi coz ve gerekirse bulundugun sehirde yurtta kal.
O kadar kolaymi diyorsun belki ama sonunuz hic iyi gorunmuyor...

ailem tarafından verilen mesaj:
sınava kadar en azından dersaneyi bırakmamak için İYİ GEÇİN.
kavga etme.tartışma.
zaten sorun bu.tartışmak için konuşmak gerekli.
onu bile yapmadığımız için.
ben derdimi kimseye anlatamıyorum ya.kimse beni anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…