kayınpederimin bana küfür etmesi

Neden yapmasinlar evlilik terapistleride aslinda psikolog ben gittim ordan biliyorum normal siradan lüks muayenehanesi deri koltuğu olmayan devlet hastanesinde devlet memuru bir psikolog tu vede evliligimizi kurtardı mutlaka git eşin gelmezse sen tek git

Çok özür dilerek söylüyorum fakat sizin biraz değişiklikler yapmanız lazım. Yazdıklarınızı okurken sanki nefes nefese kaldım çok sinirli, ağlayıp titrek ellerle yazdığınız canlandı gözümün önünde.
Konuşma şeklinizi değiştirin, sakin davranın cümle kurmaya özen gösterin. Sakinlik her şeyden önemlidir. Aileleri bir kenara bırakın....
Eşinizi alın karşınıza her şeyi son olarak konuşun eğer sorduğun sorulara yine ''Bilmiyorum.'' tarzı sorular veriyorsa veya hiç cevap vermiyor ve susuyorsa bu sizi umursamıyor demektir. O evlilik asla yürümez. Tekrar tekrar konuşmanın anlamı ve manası yok. Sözler ağızdan 1 kez çıkar.

Aldığın cevaplardan sonra ne üstüne git ne de üzerine yürü yattığın yeri her şeyi ayır ondan. Yemeğini ye iç. Derslerine odaklan geleceğe dair planların ne ise sadece kafanda onlar olsun. Dershanen biter bitmez evden yok ol..

ciddi misin.evliliğimi kurtardı derken

yok ol derken.
buharlaşayım mı mesela :) ay keşke yapabilsem :)
tespitlerinin hepsi doğru.
bende bi saat önce duşa girip kendime gelmeyi düşünmüştüm ama hala burdayım.
yarın sorıcam bakalım.ne diyecek.
biz bi aile olamadığımız için hala aileler işin içinde ya zaten

bu geçecek olan bi süreç mi yoksa gerçekten boşanmanın ilk basamağı mı.hangisi acaba
Eğer ikiniz de böyle devam ederseniz boşanma ihtimali çok yüksek.

Ama esin çabalamaya baslarsa ve sen de sakin kalip eşin hataya düştüğünde doğru yönlendirirsen yavaş yavaş toparlayabilirsiniz.

Evinizde iliskinizde bir düzen kurun öncelikle. Kurallarinizi koyun..

Esin de kacmak istiyor evden.. Çünkü bir şekilde kavga edecegnzi biliyor. Huzursuz bir kapiyi kimse açmak istemez

Çok ciddiyim boşanma kararı almıştım ben bir arkadaş tavsiyesi üzerine gittim çok şey öğrendim o psikologtan evlilikte tartışmanın normal asıl olmamasının anormal olduğunu ama nasıl tartisilacagini kendimi hakli sandığım çok konuda aslinda haksız olduğumu öğrendim şiddetle tavsiye ediyorum eşin gelmezse bile sen git deki ben eşimle sorun yaşıyorum şunlar şunlar oldu napayım sonrada dinle nasıl yanlışlar yapmışsın

Duşa gir bir güzel banyo yap. Birde kahve yap kendine aç son ses müzik.

Sende haklısın inşallah Rabbim hiç yüzünü soldurmaz. ..

Duşa gir bir güzel banyo yap. Birde kahve yap kendine aç son ses müzik.
şu an o moddayım.:)
eşim bütün gece uyumayıp nöbet tutacak olmasına rağmen sabah nöbetten çıkıp kızılayda konuşalım dememe tamam dedi.dersanem orda da.
evde konuşmak istemedim.sinirlensem bile etrafta insanlar olacağı için kendimi frenlerim en azından.
bi de kağıda unutmamak için yarın soracağım soruları yazdım.suçlamadan yargılamadan konuşmak istiyorum çünkü.eğer son şans verdiysem delirten bi üslupla sorularla beynini yemek istemiyorum.
o kadar delirdim yüzüne kapattım bugün telfonu yine de ilk aradğımda açtı.ve msj attığımda hemen cevap attı.
bunlar bile benim için sevindirici şeyler.
yarın için olumsuz düşünmek istemiyorum.ama eşim olumsuz düşünsün istiyorm

hadi ya hemen araştıyorum bulunduğum yerdeki hastanede dr. var mı diye.
ya bana özelden yazar mısın.sen hangi şehirdesin.sakıncası yoksa burdan da yazabilrisin.

doğru söylüyosun aslında.
ama sadece ben çabalamak istemiyorm.o da isterse bu yola cıkacağım.bunu da söylicem açıkca.çünkü tek kürekle tekne yol almaz.-bunu da ben uydurdum şimdi :)-

Başlık eşim beni dövüyor olsaydı daha bir uyardı

kp nin sana hakaret küfür etmesinden daha büyük sorun eşinle yaşadıklarınız ve hala o evde durman

Başlık eşim beni dövüyor olsaydı daha bir uyardı

kp nin sana hakaret küfür etmesinden daha büyük sorun eşinle yaşadıklarınız ve hala o evde durman
eşim ben ona vurmadan bana vurmadı hiç.,
zaten o beni dövemeye kalksa kafasında neler kıracağımı ve bütün apartmanı kapıya toplıcamı gayet iyi biliyo.en azından ikincisi için yapmaz.

sen hala konuşmayı neden bekliyosun BN bunu anlamadım adam o kadar şey yapiyo sana yine onun dediğini yapıyorsun git babanın evine burnu surtsun biraz

Evlilik sinrasi eşinin uzak bir yerde o kadar zaman kalması sikinti

bu forumda yazılanları okudukça evlilikten soğuyorum bazen. Konuyla alakasız olacak belki ama evlenmeden önce ne kadar süre tanımıştınız birbirinizi?
Böyle düşünen herkese söylerim evlilik iyi ya da kötü değildir evlendiğin kişi iyi ya da kötüdür. Iki kişinin bir arada hayatını birlestirmesi anneyle babayla yasamasi gibi olmuyor.sorumluluklar aileler giriyor araya hatta sorun cikaran karaktersiz görümce ler (ben de var da birtane anlamissindir) ama önemli olan bütün bu sorunlarda eşinle ortak duyguyu paylaşıp esinle empati yapabilmek.değer görüp değer vermek.unutma herkes degerli oldugunu hissetmek ister sadece kadinlar değil erkeklerde.sen değerli olduğunu hissettirince her sorunda senin yaninda oluyor eşin. Yastığa başını koyunca seni seviyorum deyip saçlarını oksaması seni anlıyorum demesi önemli olan.çok mutluyum ve herkese tavsiye ederim evliliği. Tabi doğru kişiyle.

Ya korkma arkadaşım. Adam adam değilse tabi kendini farklı gösterir, bir bayan bazen anlar ama anlayamadığı durumlar da olur. Kadın içinse boyle. Ben kesimde yüzde beş falan farklılık gördüm o da farklılık değil de nasıl desem bildiğim huylarin derecesi. Mesela bekarkwn bu kadar yemek seçtiğini anlamamistim, biliyordum ama baya seviyormuş. A benimki ceviz kabuğunu doldurmaz ornek ve olur normal. Birde boyle evrim geçiren ilk insan kiliklilar var (konu sahibi ozur dilerim ama ) yani biraz sans, biraz kiamety, biraz gözlem.. Evlilik bir değişkenler bütünüdür... Şansın açık olsun. :)

kesinlikle bunun bilincindeyim. İlişkidede durum böyle aslında herzaman iyi şeyler yaşanmıyor sonuçta. Bence sevgi olduktan sonra herşey çözümlenir. sevgi olmayınca saygıda kalmıyor malesef.

teşekkür ederim amin hepimizin. biz nişanlımla 8 yıldır birlikteyiz. bazı arkadaşlarım!!! uzun ilişkiler evliliklerde kötü sonuç veriyor falan filan zırvalıyor bende böyle örnekleri görünce ister istemez ürküyorum. Ama şu da bir gerçek ki 8 yıldır hiç sıkılmadık. her yıl büyüdükçe farklı şeylerle güler eğlenir ağlar olduk ama bunlar hep ortak oldu. evet uzun zamandır birlikteyiz ama herşeyi paylaşıp bitirmek diye birşeye inanmıyorum ben hergün yeni bir gün. hergün yeniden aşık olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…