bi milyon kere sordum ona.Yemişim dershanesini,allahaşkına bir dershane için neden kendinizi sığınti yapıp yaptıklarına göz umuyorsunuz ki,biraz gurur lütfen.Eğer boşanmak için ciddiyseniz asla o evde durmamalisiniz,zaten kocanizin da taktiği bu,bu şekilde davranarak evden gitmeniz yani
ay canım ne çocuğu ya.deliriyorum galiba.gülüyorum artık halime.Aynen öyle,gözden çıkarmış kesinlikle...Aklı halâ bekar hayatında kalmış gibi,özgürlüğünün kısıtlandığı düşünüp hircinlasiyo gitgide belli...En iyisini siz bilirsiniz tabiki,herkes çektiğini bilir..Hayırlı kararlar vermeniz dileğiyle,bide sakın çocuk falan yapmayın bu adama,bu sefer onunla ortada kalırsınız
her şeyi normal görmeleri bu yüzden diyosun yani.Adam seni 4 ayda sinir hastası yaptı. Ailesi de devam ettiriyor.
yarın konuşcakmışız beyefendiyle.Evleri ayırmanız mümkün değil mi? En güzeli onun evden gitmesi, sınavdan sonra boşanma işlemlerini başlatmanız.
düzeltmek isteyen olmadığı için düzelmiyor bence.bu saatten sonra duzelecek gibi durmuyor..Cok yuz goz olmussunuz o yuzden bence ilk is cikin gidin o evden..Evet ayrilmak kolay degil ama sirf bu yuzdende guzel hayati kendinize zehir etmeyin....
10 yılbu forumda yazılanları okudukça evlilikten soğuyorum bazen. Konuyla alakasız olacak belki ama evlenmeden önce ne kadar süre tanımıştınız birbirinizi?
10 yıl
çok kısa değil mi.
aynı evin içine girene kadar kimse kimseyi tanımıyor bence.