kayınpederimin bana küfür etmesi

Sana sunulan oneeileri dikkata al.tutturmussun evde kalacagim diye.
Yapma bu eziyeti kendine.o evde kaldigin surece zaten kazanamayacaksin...annenle konus baban yokmu.acilen bu isi coz ve gerekirse bulundugun sehirde yurtta kal.
O kadar kolaymi diyorsun belki ama sonunuz hic iyi gorunmuyor...
napcamı bilmiyorm gerçekten.
eşim annesine beni kötülüyecek saçma sapan şeyler söylemiş.
o kadar çaresizim ki.anlatamam.

Ne hali varsa görsün neden oturup dersinize calismak yerine gel konusalim diye yanina gidiyorsunuz ki.kaç günlük duzeniniz bozuldu iste yine..

İçmeye giderse gitsin nerede uyursa uyusun siz sinava calisip kazanmaya odaklanin.
Sinava kadar da birbiriniz yok gibi davranın.

Sinavdan sonra birbirinizi mi parcalarsiniz, sarilip mi uyursunuz bosanir misiniz bakarsiniz duruma. Daha fazla hirpalamayn iliskinizi de kendinizi de. Birakin kalsin böyle

ailem tarafından verilen mesaj:
sınava kadar en azından dersaneyi bırakmamak için İYİ GEÇİN.
kavga etme.tartışma.
zaten sorun bu.tartışmak için konuşmak gerekli.
onu bile yapmadığımız için.
ben derdimi kimseye anlatamıyorum ya.kimse beni anlamıyo :KK43::KK43::KK43::KK43:
Annemin bana dedigide su yıllik iznine kadar sabret. O yokmus gibi davran. Sonra yolumuza bakarz diyo. Bu su demek biraz daha dene demek. ama'benim gücüm kalmadi

hayretler içindeyim.
eşimle evlendiğimizden beri sorunlar yaşadık hep.
geçmişteki konularımdan da anlaşılır.
evlendik.1 hafta sonra eşim iş gereği gitti 3 ay gelemedi.çok yıprandık.geldiğinde ilk iş boşanma davası açacaktı.güya.
şimdi ise aylardır eşim beni evde hizmetçi gibi görüyo.cinsel olarak da aynı.
ben ise sevgisizlikten ve bu bilmediğim şehirde kendi başıma yaşamaktan bıktım.
eşimle en son 15 gün önce kavga ettik ve ben ona vurdum bana kahpe dedği için.bunu annesini haksız olduğu halde savunmak için demiş.
o da bana vurdu küfür ettim diye.dudağım patladı.elim morardı.
ayrı yatıyoruz ve bazen günde bi kelime bile etmiyoruz.artık dayanamadm anneme söyledim.annem çok üzüldü diye gittim konuşmayı denedim eşimle.
beni istemiyosan bu evde söyle gidicem yoksa sınav geçene kadar 3 ay burda kalcam dersaneyi bırakamam dedim.
cevap yok.
dün gece yine içmeye gitmiş.saat 1 oldu hala gelecek.en son aradım gelmiyosan annenleri arıyorum yeter artık dedim. geldi 5 dk sonra.
dedim sakince senle konuşmaya çalışıyorum yok.beni görmüyosun evin içinde.içmeye gidiyosun.ben aynısını yapsam çıkcam içmeye gitsem gelmiyorum bu gece desem ne olur.
cevap yok.
yine sinirden gittim mutfaktaki bardakları aldım yere bıraktım kırıldı hepsi.
bugün sabah anneme anlatırken dedi ki elalem ne der.
orda patladım.elalemden önce beni düşün ben her gün ağlıyorum burda dedim.sonra annem bana hak vermeye başladı.kv aradı.anlatmış işte.
eşim aradı o sırada herkese herşeyi anlattım.ya sen gitceksin bu evden ya ben gitcem hemen çık gel buraya dedim.gelemem dedi.yarın konuşuruz dedi.yarın konuşmıcaz.yarın annemler gelcek ve ben gitcem dedim.kapattım suratına telefonu.
kv beni aradı.asıl olay burası.
saçma sapan şeyleri sordu.pazara kim çıkıyo dedi mesela.yapın yiyin aç kalmayın dedi.sanki günlük bişeyden konulşuyoruz.düzelir filan dedi.ne düzelmesi ya oğlun bekar hayatı yaşıyo beni gözü görmüyo dedim.annemler buraya gelecekti.kv ben gelemem dedi.annem gelirse beni alıp gitcek burdan dedim.yeter artık ben de insanım dedim.
bu arada telefon hoparlörde mi anlamadm.
kp ordan oraya getirtme beni ikinizinde ağzına sıçarım.ben burda sizin eşya düğün borcunuzu ödüyorum.siz orda köpekler gibi birbirinizi yiyosunuz dedi.böyle olcaksa yol yakınken dönün dedi.ama sesi kısık geliyo.bi kaç kez tekrarladı bunu.
kp o bana küfür etti diye bizim iyi geçineceğimizi zannetmesi de ayrı bi ilginç geldi.demekki eşimi bu güne kadar böyle bastırmış adam.ama bana sökmez.

anammm.ben de bunu duydum ya.hiç ezdirmicen kızım kendini dedim.açtım ağzımı.
dedim o zaman oğluna söyle de gece içip içip 1 de 2de gelmesin eve dedim.15 gündür bi kez konuşmadı benle, ben gittim konuşmaya yüzüme bakmadı dedim.yok ben evli kalamıyorum bekar hayatı istiyorum diyosa adam gibi çıksın karsıma söylesin yeter artık dedim.böyle evlilik olmaz olmuyosa da boşanırız herkes yoluna gider dedim.
bu arada ben bunları söylüyorum kv hala bana salak salak şeylerden bahsediyo.
ya kadın gerizekalı ya da bi taktik.anlamadım.
sonra ben sustum.kapatıyorum filan dedi kv kapattı.

yani bu aile böyle yetişmiş mi demeliyim.böyle görmüş mü demeliyim.
hem eşimden küfür yiyorum.hem babasından.
kimse konuya haklı haksıza bakmadan ne güzel saydırıyo ya.
şimdi eşimin bana tavrı ne olur acaba.
der ki ailemle aramı bozdun.anneme babama saygısızlık ettin.ben bu cümleleri duyacağıma eminim.
benim tavrım ne olmalı.en azından sınava kadar dersaneye devam etmek istiyorum.o da burda kalmam demek.eşime şunu demeyi düşünüyorum.sen git arkadaslarınla kal.hem buluşmanız sorun olmaz. yok bu olmaz diyosan beni bi yurda yerleştir.başka bi düşünce gelmedi aklıma.
bnce kp rinde oğlundan bikmiski ona da küfür etmiş bnce büyük sorun Eşiniz acaba tek erkek çocukmu yada annesinin gözdesi gibi geldi bana ki sınavına baba evinde de gidersin bırak git derim bu kadar yipranmissin

Pisicik iki yolun var, ya dersane bitene kadar hiç ses etmeden, ne derse kafa sallayarak 3 ay dişini sıkacaksın.Ya gemileri yakıp çekip gideceksin. Kesinlikle yurt için falan yardım talep etme, ailen destek olabilirse ne ala, yok hayır destek olamıyorlarsa bu adamın tek kuruşunu alma canım.

Ayrıca ailesinin düşündüğünü zerre umursama, kanatsız melek olsan yine konuşacak bir şey bulurlardı emin ol.

Ne hali varsa görsün neden oturup dersinize calismak yerine gel konusalim diye yanina gidiyorsunuz ki.kaç günlük duzeniniz bozuldu iste yine..

İçmeye giderse gitsin nerede uyursa uyusun siz sinava calisip kazanmaya odaklanin.
Sinava kadar da birbiriniz yok gibi davranın.

Sinavdan sonra birbirinizi mi parcalarsiniz, sarilip mi uyursunuz bosanir misiniz bakarsiniz duruma. Daha fazla hirpalamayn iliskinizi de kendinizi de. Birakin kalsin böyle
zaten öyleydi niyetim.
ama tahammül sınırı diye bişey var.
ben iki gün küs kalmaya dayanamazken kaç gündür böyle yaşıyorum.
ve eşimden hiçbi şekilde pişmanlık özür hiçb işey görmedim
gücüme gidiyo her sey
daha düne kadar babamın kızıyken şimdi yaşadıklarım...
boşansam eve dönsem annem içten bi şekilde gel bile diyemedi.en çok da bu koydu bana.
ben kendimi hiçbi zaman el kızı olmuş gibi görmedim.ama onlar beni görmüşler demekki.
yada evlilik benim sandığım gibi kolay değil.
bizimle aynı zamanda evlenen insanlar mutluyken bizim böyle olmamız.
hep belirsizlik.

bnce kp rinde oğlundan bikmiski ona da küfür etmiş bnce büyük sorun Eşiniz acaba tek erkek çocukmu yada annesinin gözdesi gibi geldi bana ki sınavına baba evinde de gidersin bırak git derim bu kadar yipranmissin
herkese öyle o.
küfürle her şeyi halletceğini sanan biri.eski kafalı.
güya biz onun şerrinden korktuk ve iyi geçincez.
benim herkese böyle duyurmamdaki amaç eşimin beni ne hale getirdiğini görmesiydi.
ki az önce de telefonda yarın konuşcaz tamam diyip durdu.
kaç gündür ağzını açmayan adam tamam konuşcaz yarın diyo başka bişey demiyo.

Pisicik iki yolun var, ya dersane bitene kadar hiç ses etmeden, ne derse kafa sallayarak 3 ay dişini sıkacaksın.Ya gemileri yakıp çekip gideceksin. Kesinlikle yurt için falan yardım talep etme, ailen destek olabilirse ne ala, yok hayır destek olamıyorlarsa bu adamın tek kuruşunu alma canım.

Ayrıca ailesinin düşündüğünü zerre umursama, kanatsız melek olsan yine konuşacak bir şey bulurlardı emin ol.
yani bana iyi davransa bunların hiç biri olmazdı.
hep entrika hep saman altından bişeyler anlatmaya çalışmalar.
beynim o kadar yoruldu ki artık patladım

zaten öyleydi niyetim.
ama tahammül sınırı diye bişey var.
ben iki gün küs kalmaya dayanamazken kaç gündür böyle yaşıyorum.
ve eşimden hiçbi şekilde pişmanlık özür hiçb işey görmedim
gücüme gidiyo her sey
daha düne kadar babamın kızıyken şimdi yaşadıklarım...
boşansam eve dönsem annem içten bi şekilde gel bile diyemedi.en çok da bu koydu bana.
ben kendimi hiçbi zaman el kızı olmuş gibi görmedim.ama onlar beni görmüşler demekki.
yada evlilik benim sandığım gibi kolay değil.
bizimle aynı zamanda evlenen insanlar mutluyken bizim böyle olmamız.
hep belirsizlik.

Kedi anneciğin yangina körükle gitmek istememiştir sen gitsen sanki geri mi yollayacak . yollamayacak fakat eğer yanlis bir kararsa destek olup sebebiyet vermeyeyim demiştir. Ben de asabi bir kizim eminim benim annem de durulmam için ayni şeyi yapardi. El kizligi ile alakasi yok..

Lütfen umursamamayi öğren. Eğer bu ilişki telafi edilecekse bile cikmaz bir yola sokuyorsunuz. Önündeki notlar ve kagitlarla ilgilen.

Küfürler bardaklar vazolar havada ucusunca iletişim kurmuş olmuyorsunuz sonuçta..iyice batiriyorsunuz evliliginizi

Ya o evde sakince otur ya da cildirana kadar kavga edip direkt ailenin yanina don.. Hem o evde durup hem birbirinizi hirpalamayin

El kiziligi ile alakasi yok..
Lütfen umursamamayi öğren.
Ya o evde sakince otur ya da cildirana kadar kavga edip direkt ailenin yanina don.. Hem o evde durup hem birbirinizi hirpalamayin
altın cümleler.biyere yazıcam bunları.
artık ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki bi ağlıyorum bi duruyorum.
kendime kızıyorum en cok.geri dönüp neden evlendim ki diye.
eşim bana biraz sahip cıksa böyle olmıcak hiç bi şey.
dediğin gibi el kızı oldum diye düşünürsem intihar ederim heralde.beni anna babamdan cok kimse sevemez ve onların sevgisi hiç bitmicek eksilmicek diye düşünmeyi kesersem ölürüm.bundan eminim.
şimdi gidip banyo yapıcam ve sakinleşip yarın da eşimle evde değil dışarda oturup konuşalım dicem ki ben ona sinirlenip bağırmıyım.kavga etmeyelim diye.açık açık sorcam sevmiyo musun istemiyo musun diye.evde cevap vermiyodu ama bu kez o da konuşmak istediğine göre bi şeyler dicek demek ki.
ve eşim ne derse desin umursamamayı en ön planda tutucam.şimdi arkadaslara baktım da sabah 5te kalkmışlar ve hala ders çalışıyolar. ben napıyorum.hala ağlıyorum ve düzelen hiçbişey yok.
kendi salaklığıma yanmalıyım galiba.

yani bana iyi davransa bunların hiç biri olmazdı.
hep entrika hep saman altından bişeyler anlatmaya çalışmalar.
beynim o kadar yoruldu ki artık patladım
Mizacı bu demek, maalesef 10 seneye rağmen yanlış eşleşme olmuş.Bundan sonrasına bakalım, sen kendini üzme. Su akar yolunu bulur...

Mizacı bu demek, maalesef 10 seneye rağmen yanlış eşleşme olmuş.Bundan sonrasına bakalım, sen kendini üzme. Su akar yolunu bulur...
evet aynen mizaç.
ama bu da bi yere kadar.
hiç konuşmamak ayrı yatmak vb şeyler de insanın canını o kadar skıp beynini o kadar dolduruyo ki.
önümde sınav olmasa bu kadar stres yapmazdım.zaman bırakırdım.ama su an bırakamıyorum.
anneme kızıyorum bana gel demiyosun diye.
o da yarın konuş seni istemezse gel o zaman dedi mecburiyetten.
haksızlık ediyorum galiba anneme.
o napsın ki ta uzaktan başka şehirden.

altın cümleler.biyere yazıcam bunları.
artık ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki bi ağlıyorum bi duruyorum.
kendime kızıyorum en cok.geri dönüp neden evlendim ki diye.
eşim bana biraz sahip cıksa böyle olmıcak hiç bi şey.
dediğin gibi el kızı oldum diye düşünürsem intihar ederim heralde.beni anna babamdan cok kimse sevemez ve onların sevgisi hiç bitmicek eksilmicek diye düşünmeyi kesersem ölürüm.bundan eminim.
şimdi gidip banyo yapıcam ve sakinleşip yarın da eşimle evde değil dışarda oturup konuşalım dicem ki ben ona sinirlenip bağırmıyım.kavga etmeyelim diye.açık açık sorcam sevmiyo musun istemiyo musun diye.evde cevap vermiyodu ama bu kez o da konuşmak istediğine göre bi şeyler dicek demek ki.
ve eşim ne derse desin umursamamayı en ön planda tutucam.şimdi arkadaslara baktım da sabah 5te kalkmışlar ve hala ders çalışıyolar. ben napıyorum.hala ağlıyorum ve düzelen hiçbişey yok.
kendi salaklığıma yanmalıyım galiba.

Artik evlenmissin neden evlendim diye dusunmen bir şey değiştirmeyecek.

Bu evliligi yurutmek istiyorsaniz ev içinize kurallar koyun...kendisine de sorun isteyip istemediğini..

eve giriş saati, gec geleceginizde birbirinize haber vermek gibi... Haftada kac gece cikilacak vs..küfür hakaret eşya kırmak yok diye... Kendisine sorun sen benden neler istiyorsun diye konusun anlasin o masadan öyle kalkin.

Gerekirse yazın kağıda ustelik evin bir yerine de asın..sözünden dönen de namert olsun .. Cidden bak erkekler hic sevmez " sözünden döndün, lafini yuttun" denmesini o yüzden yazili imzali olması etkili olacaktır gözüne sokarsin yaparsa bir hata:)

Üzme kendini.. Güzelce dus al.. Müzik dinle terapi yap bugün kendine..
Umarim güzel günlere kavusursun cabucak

Yarın eşine mutlaka evlilik terapistine gitmeyi öner ve mutlaka gidin bence sende öfke dolusun kocanın da senden yaba rahatsızlıkları var belliki benim kanatimce siz konuşarak zor cozeceksiniz mutlaka ve illaki terapist diyorum.

Yarın eşine mutlaka evlilik terapistine gitmeyi öner ve mutlaka gidin bence sende öfke dolusun kocanın da senden yaba rahatsızlıkları var belliki benim kanatimce siz konuşarak zor cozeceksiniz mutlaka ve illaki terapist diyorum.
terapist parasını nerden bulacaz acaba

O ortamda nasıl çalışıp, normal bi psikolojiye sınava gireceksin ki.bence boşansanda boşanmasanda annende hazırlan sınava

Artik evlenmissin neden evlendim diye dusunmen bir şey değiştirmeyecek.

Bu evliligi yurutmek istiyorsaniz ev içinize kurallar koyun...kendisine de sorun isteyip istemediğini..

eve giriş saati, gec geleceginizde birbirinize haber vermek gibi... Haftada kac gece cikilacak vs..küfür hakaret eşya kırmak yok diye... Kendisine sorun sen benden neler istiyorsun diye konusun anlasin o masadan öyle kalkin.

Gerekirse yazın kağıda ustelik evin bir yerine de asın..sözünden dönen de namert olsun .. Cidden bak erkekler hic sevmez " sözünden döndün, lafini yuttun" denmesini o yüzden yazili imzali olması etkili olacaktır gözüne sokarsin yaparsa bir hata:)

Üzme kendini.. Güzelce dus al.. Müzik dinle terapi yap bugün kendine..
Umarim güzel günlere kavusursun cabucak
bu geçecek olan bi süreç mi yoksa gerçekten boşanmanın ilk basamağı mı.hangisi acaba

Kimin ne diyeceğine bakmadan koşarak uzaklaş o evden. Ne ders çalışması ya yiyip bitiriyor bu adam seni orda. Babanla konuş o annenden daha mantıklı yaklaşacaktır kaç kurtar kendini sen b u eziyeti çekmek zorunda değilsin

O ortamda nasıl çalışıp, normal bi psikolojiye sınava gireceksin ki.bence boşansanda boşanmasanda annende hazırlan sınava
ya annem ya boşanılcak kadar ciddi bulmadı konuyu ya yangına körükle gitmek istemiyo düzüleceğini düşünüyo ya da gerçekten boşanmak istememi istemiyo.
o yüzden eve gitme kısmını kapattım son telefonla konuşmamdan sonra.
bu evde kalıcam ve biz geçinmek zorundayız msjı vercem eşime yarın.
o da ben de bekarlık havasından cıkmak zorundayız.
ne kadar belli etmese de onun da kafası bi milyon bence.
tek istediğim yarın eğer ortak bi yol bulup anlaşırsak eve gelince bana cinsel olarak istekte bulunmaması.en azından bi kaç gün normal hayata dönene kadar.yine sinirlenceğimi tahmin ediyorm.çünkü benim ondan istedğim bu değil.

X