- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
hayretler içindeyim.
eşimle evlendiğimizden beri sorunlar yaşadık hep.
geçmişteki konularımdan da anlaşılır.
evlendik.1 hafta sonra eşim iş gereği gitti 3 ay gelemedi.çok yıprandık.geldiğinde ilk iş boşanma davası açacaktı.güya.
şimdi ise aylardır eşim beni evde hizmetçi gibi görüyo.cinsel olarak da aynı.
ben ise sevgisizlikten ve bu bilmediğim şehirde kendi başıma yaşamaktan bıktım.
eşimle en son 15 gün önce kavga ettik ve ben ona vurdum bana kahpe dedği için.bunu annesini haksız olduğu halde savunmak için demiş.
o da bana vurdu küfür ettim diye.dudağım patladı.elim morardı.
ayrı yatıyoruz ve bazen günde bi kelime bile etmiyoruz.artık dayanamadm anneme söyledim.annem çok üzüldü diye gittim konuşmayı denedim eşimle.
beni istemiyosan bu evde söyle gidicem yoksa sınav geçene kadar 3 ay burda kalcam dersaneyi bırakamam dedim.
cevap yok.
dün gece yine içmeye gitmiş.saat 1 oldu hala gelecek.en son aradım gelmiyosan annenleri arıyorum yeter artık dedim. geldi 5 dk sonra.
dedim sakince senle konuşmaya çalışıyorum yok.beni görmüyosun evin içinde.içmeye gidiyosun.ben aynısını yapsam çıkcam içmeye gitsem gelmiyorum bu gece desem ne olur.
cevap yok.
yine sinirden gittim mutfaktaki bardakları aldım yere bıraktım kırıldı hepsi.
bugün sabah anneme anlatırken dedi ki elalem ne der.
orda patladım.elalemden önce beni düşün ben her gün ağlıyorum burda dedim.sonra annem bana hak vermeye başladı.kv aradı.anlatmış işte.
eşim aradı o sırada herkese herşeyi anlattım.ya sen gitceksin bu evden ya ben gitcem hemen çık gel buraya dedim.gelemem dedi.yarın konuşuruz dedi.yarın konuşmıcaz.yarın annemler gelcek ve ben gitcem dedim.kapattım suratına telefonu.
kv beni aradı.asıl olay burası.
saçma sapan şeyleri sordu.pazara kim çıkıyo dedi mesela.yapın yiyin aç kalmayın dedi.sanki günlük bişeyden konulşuyoruz.düzelir filan dedi.ne düzelmesi ya oğlun bekar hayatı yaşıyo beni gözü görmüyo dedim.annemler buraya gelecekti.kv ben gelemem dedi.annem gelirse beni alıp gitcek burdan dedim.yeter artık ben de insanım dedim.
bu arada telefon hoparlörde mi anlamadm.
kp ordan oraya getirtme beni ikinizinde ağzına sıçarım.ben burda sizin eşya düğün borcunuzu ödüyorum.siz orda köpekler gibi birbirinizi yiyosunuz dedi.böyle olcaksa yol yakınken dönün dedi.ama sesi kısık geliyo.bi kaç kez tekrarladı bunu.
kp o bana küfür etti diye bizim iyi geçineceğimizi zannetmesi de ayrı bi ilginç geldi.demekki eşimi bu güne kadar böyle bastırmış adam.ama bana sökmez.
anammm.ben de bunu duydum ya.hiç ezdirmicen kızım kendini dedim.açtım ağzımı.
dedim o zaman oğluna söyle de gece içip içip 1 de 2de gelmesin eve dedim.15 gündür bi kez konuşmadı benle, ben gittim konuşmaya yüzüme bakmadı dedim.yok ben evli kalamıyorum bekar hayatı istiyorum diyosa adam gibi çıksın karsıma söylesin yeter artık dedim.böyle evlilik olmaz olmuyosa da boşanırız herkes yoluna gider dedim.
bu arada ben bunları söylüyorum kv hala bana salak salak şeylerden bahsediyo.
ya kadın gerizekalı ya da bi taktik.anlamadım.
sonra ben sustum.kapatıyorum filan dedi kv kapattı.
yani bu aile böyle yetişmiş mi demeliyim.böyle görmüş mü demeliyim.
hem eşimden küfür yiyorum.hem babasından.
kimse konuya haklı haksıza bakmadan ne güzel saydırıyo ya.
şimdi eşimin bana tavrı ne olur acaba.
der ki ailemle aramı bozdun.anneme babama saygısızlık ettin.ben bu cümleleri duyacağıma eminim.
benim tavrım ne olmalı.en azından sınava kadar dersaneye devam etmek istiyorum.o da burda kalmam demek.eşime şunu demeyi düşünüyorum.sen git arkadaslarınla kal.hem buluşmanız sorun olmaz. yok bu olmaz diyosan beni bi yurda yerleştir.başka bi düşünce gelmedi aklıma.
ne dersanesi ablacim pilini pirtini topla cek git annene mi gidiyosun arkadasina mi haaa yok ille de dersanem dersanem olmadan yasayamam diyosan ya bastan acmayacaktin agzini sikacaktin disini dersane bitene kadar kocan da 1 de mi geliyo gelmiyo mu bakacakti yoluna yada maden getirdin isi bu raddeye cikacaksin ayri eve dersanene annenlerden gidemiyosan ise mi girersin annen mi yardim eder o senin kararin ama sana tavsiyem sen sen ol sana seni deyiminle hizmetci muamelesi eden adamin karsisina gecip beni yurda yerlestir deme kendi ayaklarinin ustunde dur yoksa iki gun sonra bak ben olmadan yurda bile yerlesemiyodun diye kaldircak kocan bi taraflarini ! copunu istemezdim o adamin senin yerinde olsam ki onsuzda hayatima duzenimi bozmadan devam edebilecegini anlasi diye