- 19 Ocak 2015
- 72
- 19
- 39
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
Gerçekten arada falan kalmamış bence en azından bu kadar üzülmeyin, nişanlınızın karakterini de aile yapısını da zor yoldan da olsa kesin olarak görüyorsunuz işte. Tek üzüldüğünüz kişi nişanlınız falan olmasın, en son üzüleceğiniz kişi o olsun. Evleneceğiniz insanın annesi babası için taviz verilir mi elbette verilebilir, biz ciddi düşünmeye başladıktan sonra ailesini tanımaya gittim, sevgilim dedi ki; şimdiye kadar lafı açılmamıştı ama ben annemin babamın yanında sigara içmiyorum, senden bunu istemeyem fikirleri de senin hakkında değişmeyecek ama şimdiden söylemezsem olmaz, ben de tamam dedim, şimdi biraraya geldiğimizde içmem yanlarında, kendi ailemin ise ilk günden haberi olduğu için, eşim içer, her hangi bir sorun da olmaz, yaşça büyük oldukları için annem bile normalde kullandığı kalde, onların yanlarında içmez. Hayır diyebilir miydim, pekala da derdim ama bana baştan söyledi, zorla yaptırsaydı rest çeker miydim çekerdim. İnandına yapar mıydım yapmazdım, annesinin-babasının olaydan haberi bile yok. Ama bunun yanında bana herhangi bir şekilde inançla dinle ilgili soru sordular mı deseniz, hayır. Namazında niyazında insanlar, aynı benim ailem gibi, o yüzden de sorun çıkmıyor.
nişanlıma üzülüyorum çünkü beni gerçekten seviyor üzerime titriyor.. Ben de onu seviyorum. Yani en başından beri de ailesini bana anlatmaya çalıştı ama biz iki yetişkin olarak bunları konuştuk, ileride yapabileceğimi , cok uzak olmadığımı izah ettim ve o da kabul etti.. biz hep orta yolu bulduk. Gerçek anlamda.. Örn: gelinliğim uzun kollu, kapalı yakalı, ancak kendi istediğimgibi diyebilecek bir ustaya emanetti. Ama saçım tamamen benim kararı olacaktı. Bu konuda anlaşmıştık.. şimdi hal böyle olunca o da ne yapacağını şaşırdı. Bir tarafta laf dinlemeyen babası, bir tarafta her konuda birbirimize saygı ve sevgiyle yürüttüğümüz ilişkimiz.. dün akşam internette görüşürken ( uzak bir şehirde olduğu için internetten ve telefonla görüşüyoruz) ağladı. Kahroldum..