- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
haklısın cnmyangına körükle gitmeye ne kadar meraklı bazı arkadaşlar. 'oğlu da pek normal gelmedi bana' yazmış birisi hemen teşhisi koydu uzman piskolog. sizin eşleriniz mükemmel insanlar çünkü hepsi gökten inmiş melekler.
kayınpederin şahsına münhasır birisi anladığım kadarıyla canım hoş görülü davranırsın saygıda kusur etmezsin mesefeli olursun ve huyuna gidersin olur biter umarım zamanla iyi anlaşırsınız. bu kadar olay olacak bir şey yok ne kaynanalar kayınpeder ler var ona bakarsan..... yok uzak dur yok çocuğunu bırakma yok yanlız kalma yok artık daha neler adam sanki azılı şizofren
bugün kandil ... benim sözlüm çok unutkan biridir. annemin kandilini kutlamadın dedim. tamam arayayım şimdi hatta babanı da arayaym dedi. aradı ikisinin de kandilllerini kutladı. benim annemde kayınpederini ara kandilini kutla dedi. ben de anneme aramak istemiyorum dedim. ara diye ısrar etti bende sözlüme dedim babanı ararım aslında kandilini kutlamak için ama baban belki bana ağrıma gidecek bir şey söyler canım sıkılır ya da eski kız arkadaşlarının isimleriyle hitap eder moralim bozulur ya da rakamlardan numaralardan konuşup gereksiz yere konuşmayı uzatır o yüzden konuşmak istemiyorum ama bence annene telefon alalım anneni rahat aramak için dedim tamam dedi ama acaba alınmış mıdır bilmiyorum. o adamı arasam hiç kötü bir şey demese bile kandiliniz kutlu olsun dersem seninde kutlu olun demez sağol bile demez odunun teki çünkü... sözlüm bizimkileri aradı ama ben onun babasını aramadım aramayı da düşünmüyorumCanim niye arayip soracaksinki hiccc umrunda olmasin.nekadar uzak okadar iyi.
canım ablası 2006 yılında evlenmiş o zaman düğüne gitmemiş evin önünde oturmuş düğüne gelmemiş gören de damadına kızına kızmış zanneder ama hiç bi sıkıntı yokken gitmemiş kızının düğününe... yani bu adam dan düğün günü her şey beklenirAllah yardimciniz olsun.
Cidden tedavi ettirin adam gayet anormal.
Dugunde umarim dagitmax...
eskiden de böyle geçimsiz biriymiş hatta geç evlenmiş babası 36 yaşında evlenmişBende tam bunu düşünmüştüm bazi hastaliklar yaş ilerleyince ortaya çıkıyor. Yani kv kp evlendiginde böyle bir sorun yoktu belkide.
ben gram işlerini tam anlamam ama 22 ayardı sanırım. 20 gramlık değil daha düşüğünü ver demiştim adama. burada normalde gelinler e takılan 1 tane bilezik 1700-1800 den aşağı değildir. benim 1 tanesi 1250 gibi birşey tuttu. yani en düşüğünü aldırdığımı bildiği halde cebinde kalan 5 tl yi gösterdi bize..Yaklaşık tanesi 12 gramlık bilezik aldırmışsın 24 gram endüşük mü oluyo
Kp muhabbete girme edepsiz görgüsüzün teki
haklısın cnm kınamak gibi oluyor tövbe tövbe... ben sadece şaşırdığım için sizlerle paylaşmak istedim ..kp deli değil şizofren olabilir. Aşırı zeki olabilir. Genetik olabilir. Kp i çok kınamayın ki kendi çocuğunuzda olmasın. Rabbim yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.
evet bende bunu bi arkadaşıma anlattım o da öyle söyledi bilim adamları aşırı zeki kişiler toplumda anormal olarak görünürler demişti... inşallah ruh hastalığı değildir de böyle bir şeydir...bence sözlünde abartılacak bir şey yok. çoğu bilim insanının hayatını okursan anlarsın. hep deli anormal gözüyle bakılmış. ve bu bilim insanlarının çok tuhaf huyları var.
cnm haklısın insanlarla aynı eve girince tanıyorsun... artık biraz şans. kayınvalideler daha sıkıntı oluyor maalesef özellikle erkekler annelerine düşkün oluncaMerhaba
Sayfa çok olduğu için okuyamadım özür dilerim ilk sayfayı okumakla yetindim sadece
Bu yazdıklarınızın aynısını birebir yaşadım ama kp dolayı değil kv dolayı isteme olayı oldu farklı kendini ilgilendirmeyen konular nişan takıldı abuk subuk konuşmalar ilgisiz alakasız oğluna gelen kız çokmuşta oğlu istememişte yok efendim yoldan geçerken güller mektuplar atılırmışta oğlu bakmazmışta bilmemne
Evi diziyorum koltuk takımı alınacak misafirlerine bakılıyor kv gelenleri için açılan yataklı olacakmış vs. Perde alınacak evde dikermiş (dikti dikmesine zeminle bir boy) vs.
Oğlan evi dizermiş eşyayı kız evide altın takarmış benim çeyizim vardı. Getirmiş Coca Cola nın tabağını bardağını eşya diye kullanılmış Soba felan
Eşyalar alınırken yapıldı zaten bir ton laf ben sinirliyim annemi aradım ha bu arada ben çalışıyorum işten ayrılmam isteniyor neyse annemi aradım bitti götür ver yüzüklerini istemiyorum dedim
Annem yapma kızım sen çocuğu seviyorsun çocuk seni bozma ağzının tadını çocuk biliyor annesini felan filan derken 6 ayın içinde evlendim neymiş hayırlı işte acele etmek gerek bu arada işten de ayrıldım
Evlendim derken başladı bu kez gelen giden misafir adet güzel ahlak ev işi yemek bilmem ne hepsi benim üzerime neymiş efendim oğlu demiş ki anne ben sana yarın yardımcı getirecem evlenince
Bir ay sonra trafik kazası geçirdim 4 ay yattım neden babasının kullandığı araba annesinin yaptığı çene yüzünden annem beni susturdu daha evliliğin ne olduğunu bilemedim geleni gideni zaten evlendim 10 gün sonra mı 15 gün sonra mı ne Ramazan ayı girdi evlilik anlaşma sevgi felan hiç boş bir aile millet için çalışıyor
Ayağa kalktım çok geçmedi evlilik yıldönümüne iki ay felan var kaynanamın eşimin önü sıra söylediği eşimin hafızasına yer eden bir konu yüzünden annemgile gittim
O kadar benciller çaresiz zavallılar ki bir arayıp neden gittin niye böyle oldu deme felan yok canım benim ya eşim tek başına bilgisiz ce beni tekrar kendine dönmem için çağırıyor bilgisiz çünkü aile ortamı diye bir şey yok evde döndüm ve dahası dahası.....
Şimdi çok pişmanım keşke annemi dinlemeseydim işimde devam etseydim dönseydim nisandan belki bu kadar sıkıntı çekmeyecektim ha unuttum bak tabi kafaya darbe alınca kafam gidiyor bazen
Eşim annesinin kafadan biraz darbeli olduğunu patavatsız konuştuğunu gereksiz yorum yaptığını herşeyi biliyordu oda nişanlıyken bana annesiyle beni yüzgöz etmeyeceğini söylüyordu şimdi annesinin kölesi olmama ramak kaldı annesiyle yatıp kalkıyorum bugun yanına gitmedim diye sen annemin yanına gitmedin mi daha diyor annesi ne hiç gelmedin bugün yanıma havalarında
Sen ne yaşadın bilemiyorum belki benden daha kötü şeyler yaşıyorsun kimse uzaktan kimin ne olduğunu bilemez aynı evi aynı havayı solumak gerekiyor ama adımlarını sağlam bas çünkü bu gidişin dönüşü yok dönüşü olanlarda gidişinden farklı değil çok uzattım biliyorum ama çok doluyum özür dilerim
peki eşin ya da eşinin kardeşleri de kayın peder gibi huyları var mı cnmCanim yalnız degilsin. Benim kp de böyle sıkıntılı biraz. Eviyle evlatlariyla karısıyla pek ilgilenmez. Sabahtan geceye kadar partide. Oturup muhabbet edilecek bir insan degil. Durup durup konuşuyor. Boyle sanki surekli alkol almış kafasinda. Bir garip yani. O yuzden yapacak bir sey yok. Insan karakteri mi delilik mi bende bilmiyorum ama bizim degistirecegimiz bir sey degil.
bu sanırım alzaimer in tam tersi unutmama hastalığı adam hiçbir şeyi unutmuyor .... çok merak ediyorum bizim evlilik tarihimizle ilgili nasıl bi bağlantı kuracakAlzheimer olmuş adam galiba..sürekli geçmişi hatırlıyor..takmayın..
öğretmen....Sözlünun mesleği ne???
hiç arayıp sormamayı düşünüyorum mümkün olduğu kadar... Allahtan uzakta yaşayacağız ama o adam oraya da gelir.. geçenler de oğlunun yanına gitmiş durduk yere ... halbu ki 3 gün sonra oğlu buraya gelecekti... gitmesi için yanlış bir zamanlama yapmıştı.. garipsemiştim o zaman bu davranışını şimdi garip gelmiyo çünkü adamın bütün davranışları tuhafNe yapmayi düsünüyorsun???
bu sanırım alzaimer in tam tersi unutmama hastalığı adam hiçbir şeyi unutmuyor .... çok merak ediyorum bizim evlilik tarihimizle ilgili nasıl bi bağlantı kuracak
konuyu genel anlamda okudum yorumları falan sanırım kp fazla zeki matematikçiler gibi adeta bende sayılarla oynamayı severim ama sizinki biraz farklı çok sevdiğim bir matematikçi vardır JOHN NASH hatta hayat hikayesinin anlatıldığı bir film vardı a beautiful mind(akıl oyunları) onu izlerseniz kp de izletip baba sen bu adam kadar zekisin işte dersiniz nişanlınızın dediği gibi gaza gelir işte :)evet aslında komik geliyor insana düşününce :) adam sürekli plakalardan bağlantı kuruyor. oğlunun numarasının son rakamından atandığı şehrin plakası aynı bu bi tesadüf olamaz diyor. hayatta her şey bir biri ile baglantılı diyor.sonra bi türkü söylüyor türkü de kayınpederimin ismi ile nişanlımın ismi geçiyormuş tesadüf o türkü de bi gizem saklı diyor :) o türkü de ki gizemi keşfettim sonunda diyor. türkü de giresun mu bi şehir ismi geçiyormuş. kayınpederim sözlümün atandığı okula gitmiş okulda müdürü ile konuşmuş giresunlu biri var mı diye adam da ben giresunluyum demiş. bak işte buraya o yüzden atandı benim oğlan dedim diyor. yani böyle şeyler düşünüyor sürekli... sözlüm "babam böyle şeyler anlatınca babama gaz ver oooo maşalllah siz çok zekisiniz falan de o zaman seni daha çok sever" diyor bana :)
bu sanırım alzaimer in tam tersi unutmama hastalığı adam hiçbir şeyi unutmuyor .... çok merak ediyorum bizim evlilik tarihimizle ilgili nasıl bi bağlantı kuracak
hiç arayıp sormamayı düşünüyorum mümkün olduğu kadar... Allahtan uzakta yaşayacağız ama o adam oraya da gelir.. geçenler de oğlunun yanına gitmiş durduk yere ... halbu ki 3 gün sonra oğlu buraya gelecekti... gitmesi için yanlış bir zamanlama yapmıştı.. garipsemiştim o zaman bu davranışını şimdi garip gelmiyo çünkü adamın bütün davranışları tuhaf
canım benim kayınpederinin nasıl bir psikoloji ve usluba sahip olduğunu evlatları ve kayınvaliden biliyor.senin bu gibi durumlarda aramamanı olgunlukla karsılamalılar.bugün kandil ... benim sözlüm çok unutkan biridir. annemin kandilini kutlamadın dedim. tamam arayayım şimdi hatta babanı da arayaym dedi. aradı ikisinin de kandilllerini kutladı. benim annemde kayınpederini ara kandilini kutla dedi. ben de anneme aramak istemiyorum dedim. ara diye ısrar etti bende sözlüme dedim babanı ararım aslında kandilini kutlamak için ama baban belki bana ağrıma gidecek bir şey söyler canım sıkılır ya da eski kız arkadaşlarının isimleriyle hitap eder moralim bozulur ya da rakamlardan numaralardan konuşup gereksiz yere konuşmayı uzatır o yüzden konuşmak istemiyorum ama bence annene telefon alalım anneni rahat aramak için dedim tamam dedi ama acaba alınmış mıdır bilmiyorum. o adamı arasam hiç kötü bir şey demese bile kandiliniz kutlu olsun dersem seninde kutlu olun demez sağol bile demez odunun teki çünkü... sözlüm bizimkileri aradı ama ben onun babasını aramadım aramayı da düşünmüyorum