Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

haklısın cnm

Canim niye arayip soracaksinki hiccc umrunda olmasin.nekadar uzak okadar iyi.
bugün kandil ... benim sözlüm çok unutkan biridir. annemin kandilini kutlamadın dedim. tamam arayayım şimdi hatta babanı da arayaym dedi. aradı ikisinin de kandilllerini kutladı. benim annemde kayınpederini ara kandilini kutla dedi. ben de anneme aramak istemiyorum dedim. ara diye ısrar etti bende sözlüme dedim babanı ararım aslında kandilini kutlamak için ama baban belki bana ağrıma gidecek bir şey söyler canım sıkılır ya da eski kız arkadaşlarının isimleriyle hitap eder moralim bozulur ya da rakamlardan numaralardan konuşup gereksiz yere konuşmayı uzatır o yüzden konuşmak istemiyorum ama bence annene telefon alalım anneni rahat aramak için dedim tamam dedi ama acaba alınmış mıdır bilmiyorum. o adamı arasam hiç kötü bir şey demese bile kandiliniz kutlu olsun dersem seninde kutlu olun demez sağol bile demez odunun teki çünkü... sözlüm bizimkileri aradı ama ben onun babasını aramadım aramayı da düşünmüyorum

Allah yardimciniz olsun.
Cidden tedavi ettirin adam gayet anormal.
Dugunde umarim dagitmax...
canım ablası 2006 yılında evlenmiş o zaman düğüne gitmemiş evin önünde oturmuş düğüne gelmemiş gören de damadına kızına kızmış zanneder ama hiç bi sıkıntı yokken gitmemiş kızının düğününe... yani bu adam dan düğün günü her şey beklenir

Yaklaşık tanesi 12 gramlık bilezik aldırmışsın 24 gram endüşük mü oluyo

Kp muhabbete girme edepsiz görgüsüzün teki
ben gram işlerini tam anlamam ama 22 ayardı sanırım. 20 gramlık değil daha düşüğünü ver demiştim adama. burada normalde gelinler e takılan 1 tane bilezik 1700-1800 den aşağı değildir. benim 1 tanesi 1250 gibi birşey tuttu. yani en düşüğünü aldırdığımı bildiği halde cebinde kalan 5 tl yi gösterdi bize..

kp deli değil şizofren olabilir. Aşırı zeki olabilir. Genetik olabilir. Kp i çok kınamayın ki kendi çocuğunuzda olmasın. Rabbim yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.
haklısın cnm kınamak gibi oluyor tövbe tövbe... ben sadece şaşırdığım için sizlerle paylaşmak istedim ..

bence sözlünde abartılacak bir şey yok. çoğu bilim insanının hayatını okursan anlarsın. hep deli anormal gözüyle bakılmış. ve bu bilim insanlarının çok tuhaf huyları var.
evet bende bunu bi arkadaşıma anlattım o da öyle söyledi bilim adamları aşırı zeki kişiler toplumda anormal olarak görünürler demişti... inşallah ruh hastalığı değildir de böyle bir şeydir...

cnm haklısın insanlarla aynı eve girince tanıyorsun... artık biraz şans. kayınvalideler daha sıkıntı oluyor maalesef özellikle erkekler annelerine düşkün olunca Siz aynı şehir de mi yaşıyordunuz? Neden işinden çıkardılar cnm seni sebep neydi? Kayınvalidene hizmet etmek için mi???

Benim sözlüm 15 yıl ailesi ile yaşamamış ilk okuldan sonra evden ayrılmış tatilden tatile gelirmiş ailesinin yanına o yüzden ailesine çok bi düşkünlüğü yok.... babası ile kedi ile köpek gibiler babası ile aynı evde yaşamak onun için bir işkence hatta en son atanmadan önce 10 ay kadar evde kalmış ailesinin yanında babası ile kedi ile köpek gibi olmuşlar adeta hatta ayrı oda yaptırmış kendisine... hani babasıyla aynı ortamda yaşamaya tahammülü olmayan bir insan olduğu için bu konuda ona güveniyorum ama tabi insanlar değişebilir hayatta hiçbir şeyin garantisi yok maalesef... Annesi çok yumuşak iyi bi kadın öyle anlatırdı öyle gibi de duruyor şimdilik ama tabi insanlar içine girince farklı olabiliyor ama annesi uzun yola dayanamazmış yanımıza gelceğini hiç zannetmiyorum annesinin ama babası gelebilir ama allahtan her şeyden çabuk sıkılan birisi babası 2 günden fazla durmaz gibime geliyor belki evliyiz diye gelmez garip huyları var çünkü ben fazla yüz vermezsem çekinip rahat edemem diye gelmez inşallah...

peki eşin ya da eşinin kardeşleri de kayın peder gibi huyları var mı cnm

Alzheimer olmuş adam galiba..sürekli geçmişi hatırlıyor..takmayın..
bu sanırım alzaimer in tam tersi unutmama hastalığı adam hiçbir şeyi unutmuyor .... çok merak ediyorum bizim evlilik tarihimizle ilgili nasıl bi bağlantı kuracak

Ne yapmayi düsünüyorsun???
hiç arayıp sormamayı düşünüyorum mümkün olduğu kadar... Allahtan uzakta yaşayacağız ama o adam oraya da gelir.. geçenler de oğlunun yanına gitmiş durduk yere ... halbu ki 3 gün sonra oğlu buraya gelecekti... gitmesi için yanlış bir zamanlama yapmıştı.. garipsemiştim o zaman bu davranışını şimdi garip gelmiyo çünkü adamın bütün davranışları tuhaf

konuyu genel anlamda okudum yorumları falan sanırım kp fazla zeki matematikçiler gibi adeta bende sayılarla oynamayı severim ama sizinki biraz farklı çok sevdiğim bir matematikçi vardır JOHN NASH hatta hayat hikayesinin anlatıldığı bir film vardı a beautiful mind(akıl oyunları) onu izlerseniz kp de izletip baba sen bu adam kadar zekisin işte dersiniz nişanlınızın dediği gibi gaza gelir işte :)

Bana sanki Narsistik Kişilik bozukluğunu anımsattı, bu duruma sahip olan insanlarda dünyaya özel bir görev için gönderildiğini düşünme, kendini diğer insanlardan çok daha zeki görme gibi özellikler görülebiliyor. Aile de farkındaysa ve çevresine ya da kendine zarar verecek bir durumu yoksa sözlünüzün de dediği gibi he deyip geçebilirsiniz, yapacak bir şey yok

Yani benim kayinpederim tee türkiyede yasiyor bizde almanyada Eli Kolu yetisiyor aptal herifin vallaha

canım benim kayınpederinin nasıl bir psikoloji ve usluba sahip olduğunu evlatları ve kayınvaliden biliyor.senin bu gibi durumlarda aramamanı olgunlukla karsılamalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…