Sözlüyüm kısmet olursa 1 mayısta nişanım olacak. Sözlüm çok iyi niyetli çok iyi bir insan ama babasıyla ilgili sıkıntılarım var. İlk tanıştığımız zamanlar da bana babasının tuhaf birisi olduğundan bahsetmişti ama şimdi içlerine girince canımı sıkmaya başladı çünkü babasının davranışları yüzünden onlarları arayamıyorum zaten onlarda beni hiç aramıyor. Aslında kaynvalidemi çok sevdim çok iyi birine benziyor ama onun telefonu yok telefon kullanmıyor maalesef ve kayınpederi de aramak istemediğim için onlarla hiç konuşmuyoruz.
sözlüm burada yaşamıyor tayini çıktı başka şehre gitti ve ben onların gelini olacağım beni hiç arayıp sormuyorlar zaten tanıdığım kadarıyla babası fazla muhabbet edilecek bi insan değil..
Geçen gün bize geldiler bilezik almak için (nişanda takılacak bilezikler) davranışlarını görünce anladım ki bu adam muhabbet edilecek biri değil...Size biraz babasının huylarından bahsedeyim.
Durduk yere sözlümün eski kız arkadaşından bahsediyor. Durduk yere bir den. "o eski kızdan kurtuluncaya kadar canımız çıktı... okulu 1 yıl o kız yüzünden uzattı" falan dedi... Tabi bende üzüldüm. kayınvalidem hemen öksürdü sussun diye... Sonra köylerinde bi kız varmış "benim oğlana onu isteyecektim kızı çok beğendim ama olmadı" dedi... Yani bunlar bizim yanımızda edilecek muhabbetler mi
Ayrıca o sözlümün eski sevgilisi kayınpederimi sık sık ararmış ve kıza küfür etmiş en sonunda "çok sık arıyordu bu ne yaa" dedi ve bir den ürktüm açıkcası yarın bu adamı ben de arasam bana da aklına gelen bir şeyi söyleyip canımı sıkabilir
Kuyumcuya bilezik almaya gittik ve annem dönüşte bize gidelim yemek yiyelim dedi ve "işlerimiz var bitince geliriz 1 saate geliriz" dedi kayınpeder tamam dedik biz eve gittik sofrayı kurduk ve 1 buçuk saat oldu gelen yok annem aradı kayınpederimi gelmiyor musunuz diye "ben yerel kanaldayım işlerim var biz gelemeyiz yemeğe zaten hiç gelemeyiz" demesin mi .. annem çok bozuldu. bunlar nasıl insanlar dedi... sonra sözlümü aradım böyle böyle anlattım babasını aramış ve "bu babam beni öldürecek tv kanalına gitmiş konuşma yapmak istiyorum demiş ve kanalda konuşacakmış kendini rezil edecek" dedi. yani biz orada yemeğe beklerken ve bize geleceğini de söylemişti tv kanalına gidiyor 69 yaşında ki bi adama yakışmayan hareketler. zaten kayın peder kitap yazıyormuş güya bu kitabı bastıracakmış ve bu kitap piyasaya sürülünce yer yerinden oynayacak falan dermiş. hayatın şifresini ben çözdüm dermiş falan yani sizin anlayacağınız sıyrık biri... zaten tuhaf şeyler kuruyor rakamlar dan bağlantı kurup bi yere bağlıyor hemen hep öyle muhabbetler ediyor sürekli...
Yarım saat sonra kapı çaldı bi baktım onlar gelmiş hani gelmeyeceklerdi güya.. galiba annesi ikna etmiş insanlara ayıp ediyoruz falan diye... Geçirdim içeriye.. annemle sofrayı kurduk yediler içtiler sonra kahve yaptık biraz sohbet ettik kalktılar giderlerken adam cebinden 5 tl para çıkardı ve "bakın bilezikleri aldık ya 5 tl kaldı bu 5 tl ile dönüyorum eve" demesin mi.. başımdan kaynar sular döküldü. halbu ki 2 tane bilezik 2550,000 lira tuttu çünkü en düşük gramlardan aldırdım. zaten kollarım ince çocuk grubu bilezikleri oluyor bana.. bi de öyleyken gramı en düşük olanlardan aldırdım. Tanesi 1275 tl ye geliyor bileziğin.
Böyle tuhaf bi kayınpederim var ... bende numarası var ama hal hatır sormaya korkuyor insan bu adam arayıp sorulacak birisi değil gördüğünüz gibi ama kayınvalidem iyi birine benziyor ama onunda telefonu yok ve onlarla mesafeli olacağım ömürboyu... sözlüm, uzakta yaşayacağız zaten babamı fazla görmeyeceğiz onunla aynı evde durulmaz zaten diyor. önceden yemek yerken durduk yere sözlümü ve annesini sofrada azarlar evden kovarmış. burada yaşamayacağız ve telefon görüşmelerimizde pek fazla olmayacak yani ve böyle olması beni üzüyor..