Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

"Sozlunde bana bir garip geliyor"

Kayınpederin kalas canım kalas yontulmamış hemide ,
bazı kadınlar boşuna boşanmıyor ,
biliyor değişmiyeceğini

Gercekten cok degisik ve 5 lirayi gosterip oyle demesi terbiyesizlik olmus. Allahtan cok yakin olmycaksiniz. Aramayinda bosverin boyle konusan insan sizinde caninizi sikar.

bencede

kp deli değil şizofren olabilir. Aşırı zeki olabilir. Genetik olabilir. Kp i çok kınamayın ki kendi çocuğunuzda olmasın. Rabbim yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.

sizofremniye benziyor agir ruh hastaliklari var gibi gorunuyor tedaviye ihtiyaci var tedavi dttirsinler bence.sen sozlunu ikna et.

sizofreni hakkinda ne kadar bilgin var bilmiyorum ama meslegim itibari ile bu anlattiklari sizofrenik kisilige cok benziyor yada baska ruh hastaliklari.ama kesin var yani

bence sözlünde abartılacak bir şey yok. çoğu bilim insanının hayatını okursan anlarsın. hep deli anormal gözüyle bakılmış. ve bu bilim insanlarının çok tuhaf huyları var.

Merhaba
Sayfa çok olduğu için okuyamadım özür dilerim ilk sayfayı okumakla yetindim sadece
Bu yazdıklarınızın aynısını birebir yaşadım ama kp dolayı değil kv dolayı isteme olayı oldu farklı kendini ilgilendirmeyen konular nişan takıldı abuk subuk konuşmalar ilgisiz alakasız oğluna gelen kız çokmuşta oğlu istememişte yok efendim yoldan geçerken güller mektuplar atılırmışta oğlu bakmazmışta bilmemne
Evi diziyorum koltuk takımı alınacak misafirlerine bakılıyor kv gelenleri için açılan yataklı olacakmış vs. Perde alınacak evde dikermiş (dikti dikmesine zeminle bir boy) vs.
Oğlan evi dizermiş eşyayı kız evide altın takarmış benim çeyizim vardı. Getirmiş Coca Cola nın tabağını bardağını eşya diye kullanılmış Soba felan
Eşyalar alınırken yapıldı zaten bir ton laf ben sinirliyim annemi aradım ha bu arada ben çalışıyorum işten ayrılmam isteniyor neyse annemi aradım bitti götür ver yüzüklerini istemiyorum dedim
Annem yapma kızım sen çocuğu seviyorsun çocuk seni bozma ağzının tadını çocuk biliyor annesini felan filan derken 6 ayın içinde evlendim neymiş hayırlı işte acele etmek gerek bu arada işten de ayrıldım

Evlendim derken başladı bu kez gelen giden misafir adet güzel ahlak ev işi yemek bilmem ne hepsi benim üzerime neymiş efendim oğlu demiş ki anne ben sana yarın yardımcı getirecem evlenince
Bir ay sonra trafik kazası geçirdim 4 ay yattım neden babasının kullandığı araba annesinin yaptığı çene yüzünden annem beni susturdu daha evliliğin ne olduğunu bilemedim geleni gideni zaten evlendim 10 gün sonra mı 15 gün sonra mı ne Ramazan ayı girdi evlilik anlaşma sevgi felan hiç boş bir aile millet için çalışıyor
Ayağa kalktım çok geçmedi evlilik yıldönümüne iki ay felan var kaynanamın eşimin önü sıra söylediği eşimin hafızasına yer eden bir konu yüzünden annemgile gittim
O kadar benciller çaresiz zavallılar ki bir arayıp neden gittin niye böyle oldu deme felan yok canım benim ya eşim tek başına bilgisiz ce beni tekrar kendine dönmem için çağırıyor bilgisiz çünkü aile ortamı diye bir şey yok evde döndüm ve dahası dahası.....
Şimdi çok pişmanım keşke annemi dinlemeseydim işimde devam etseydim dönseydim nisandan belki bu kadar sıkıntı çekmeyecektim ha unuttum bak tabi kafaya darbe alınca kafam gidiyor bazen
Eşim annesinin kafadan biraz darbeli olduğunu patavatsız konuştuğunu gereksiz yorum yaptığını herşeyi biliyordu oda nişanlıyken bana annesiyle beni yüzgöz etmeyeceğini söylüyordu şimdi annesinin kölesi olmama ramak kaldı annesiyle yatıp kalkıyorum bugun yanına gitmedim diye sen annemin yanına gitmedin mi daha diyor annesi ne hiç gelmedin bugün yanıma havalarında

Sen ne yaşadın bilemiyorum belki benden daha kötü şeyler yaşıyorsun kimse uzaktan kimin ne olduğunu bilemez aynı evi aynı havayı solumak gerekiyor ama adımlarını sağlam bas çünkü bu gidişin dönüşü yok dönüşü olanlarda gidişinden farklı değil çok uzattım biliyorum ama çok doluyum özür dilerim

Yine senin kp cebindeki parayı göstermiş benim kv 18 ayar dediği kendine takılan küpeleri bozduruyor bana yüzük almak için istemediğimi defalarca söylediğim halde bozduracam çünkü bi tabir bulamıyorum artık ona en son sinirlerim boşandı oturup ağladım teyzesi tamam abla felan eve gelince teyzesinin küçük kızı demiş gelin ağladı diye eşimde bana sordu neden böyle oldu diye
Çok birşey almış gibi övünür bide toplasan iki oğlu bilezik taktı ikide kendileri birde mihir im oda benim hakkım olan zaten çok altın almış gibi kasılmalar
Çok çok çok düşün adımını atarken ben korkuyorum artık böylesi insanlardan Alla yardımcın olsun

Niye dalga geçiyosunuz, yazık. Bu insan kendisinde bir anormallik olduğunu farkedemeyecek durumda. Çevresindeki herkes, evlatları dahil gidebilecekleri en uzak yerlere gitmişler ondan kaçmak için. Bu insan acınacak ve yardıma muhtaç durumda. Dalga geçmek ayıp olmuyor mu? Hepimiz ruhsal hastalıklar yaşamaya adayız( allah korusun). Dalga geçilmeyi mi yeğlerdik öyle bir duruma düştüğümüzde? Yapmayın nolur! Yazık. Hiçbişey yapamıyorsa insan dua eder " allah akıl fikir versin, şifa versin" der.

Kayınpederi eğer değişmek isteseydi herkes kendinden uzaklaşırken bir durup düşünürdü ya ben ne yapıyorum diye söylediklerinizde haklısınız değişmek istiyorsa fırsat verilmeli ama hiç sanmıyorum böylesi insanların değişeceğini çünkü ben denedim iki yıldan beri ama artık tak etti acıyamıyorum bile bütün iyi niyetli duygularımı söküp aldılar benden yaşamadan bilemiyor kimse bence eşinizden çok aile ile anlaşabilir misiniz ona bakın kafanızdaki soru işaretlerinin üzerine gidin zaten bir Problem varsa eninde sonunda öğreniyorsunuz

Canim yalnız degilsin. Benim kp de böyle sıkıntılı biraz. Eviyle evlatlariyla karısıyla pek ilgilenmez. Sabahtan geceye kadar partide. Oturup muhabbet edilecek bir insan degil. Durup durup konuşuyor. Boyle sanki surekli alkol almış kafasinda. Bir garip yani. O yuzden yapacak bir sey yok. Insan karakteri mi delilik mi bende bilmiyorum ama bizim degistirecegimiz bir sey degil.

Rakamlarla falan bağlantı kurması,her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunu söylemesi zekiliktir bence.Belki de adam fazla zekidir de deli gibi algılanıyordur.Adamın bağlantıları bana mantıklı geldi.

Boşanmadın mı eşinden bence bunca sıkıntıyı çekmene değmez arkadaşım.Önce kendine bir iş bul sonra da boşan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…