Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

umarım deliliği genetik değildir

Kesinlikle katılıyorum. GOLDFLAY bence kayınpederinize nasıl davranacağınızdan çok daha önemli bir konu bu. Bir şekilde ikna edip öğrenmeniz gerekiyor ileride çocuklarınız için, gerekirse alternatif yöntemler kullanırsınız sağlıklı gebelik oluşumu için, sözlünüz babam doktora gitmez ortalığı yıkar diyerek işin kolayına kaçmış.

Ayyy şaka gibisiniz gerçekten. Fikir sahibi olmadan konuşmanın örneğisiniz şu an.
Sizin o olmadığını iddia ettiğiniz genetik bilimi üzerine doktora yapıyorum, tıp fakültesinde araştırma görevlisiyim yeterince araştırma yapmış sayılıyor muyum sizin nezdinizde? :))))
Amerika' daki hangi araştırma genetik geçişli hastalıkların olmadığını, yiyeceklerden, kokulardan oluştuğunu gösteriyormuş kaynak alabilir miyim lütfen? Belki ben ve profesör olan hocalarım bunca senedir yanlış biliyoruzdur, sizin engin bilgilerinizle aydınlanırız. Halbuki günlük olarak dünyaca kabul gören çoğu dergideki yayınları takip ederim, gözümden kaçmış (!) herhalde sizin bilgileriniz.

Hanımefendi, kimse kolaya kaçmıyor. Genetik geçişli hastalıkların ve hatta tüm genom bilgisinin belirlenip kimliklendirilmesi için tüm dünya 20 sene boyunca çalıştı ve hala çalışıyor, aklınızın hayalinizin duracağı yatırımlar yapıldı(başta genetik hastalıkların olmadığını söylediğini iddia ettiğiniz Amerikan hükümeti başlattı çalışmayı), neyin kolayından bahsediyorsunuz? Bu insanların aklı yok mu her şey sizin dediğiniz kadar basit sebeplerden olsa bu kadar çaba sarf etsinler.

Her konuda bilgi sahibi olmak zorunda değiliz ama fikrimiz olmadığı konularda konuşmamak da bir erdemdir.

Kp'iniz öğretmense çok normal bir son bence, kendimden biliyorum:) Bazen ben de delirmeye yüz tutmuş hissediyorum kendimi.

Bence çok şahsina munhasir bir tip. Suyuna gidip, iyi anlaşirsaniz çok da eğlenebilirsiniz gibi geliyor bana:)

Bu arada bu deliligin cidden genetik oldugunu dusunmuyorum. Karakter olarak patavatsizlik, yillarin tükettigi sabir ve ogretmenligin etkileri birlesince kp'niz çikmis ortaya^^

Sorun yok gibi, sozlun olayin coktaaann farkinda.
Ben su an o kayinvalidene acidim.
Zavalli kadin ya.

Benim başımda olmadığı için galiba ama çook tatlı geldi adam bana, yerel kanalda işlerim var demiş bide kıyamam Karşısına oturur, dinleyip dinleyip güler iyice deli ederdim heralde adamı ben

Belkide genetiktir yada çevresi çok konuşmasını gerektirdiği için alışkanlık haline getirmiştir yada arkadaşlar öğretmen olduğunu söylemiş belki öğrencilerine söz geçirme yetkisini insanların üzerinde de etki edeceğini düşünüyordur
Daraldım ben çeşitli söylentiler var ay stresten çıktım konuyu görünce iyice dağıldım bir çözüm bulsak belki bende uygulamalıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…