Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

ben sözlümle görüşmeye başlayınca bi kere bize gelmişti kiracı da vardı. o da gördü. bu çocuk önceden onunla çıkıyordu dedi. bende şaşırdım. ailesi istememiş olmamış falan demişti. bende sözlüme sordum neden ayrıldınız dedim anlaşamadık dedi. sevmediğim şeyleri yapıyordu dedi. facebookta çok erkek arkadaşı vardı dedi. telefonu hep meşguldü. buluştuğumuz zamanlar çevrim dışına aldığını yakaladım kaç kez dedi. sonra ben okuyordum o zaman gel iste adını koyalım derdi bende okul bitmeden olmaz dedim dedi. bende ailenle sıkıntıları mı vardı dedim evet dedi ailemle de anlaşamadı dedi. babam ve annemde istemedi dedi. babam bi kere gece sokakta bi erkekle görmüş ondan sonra onu hiç istemedi dedi. öyle öyle soğuduk bitti dedi..
sözlünde de varmı babasının belirtileri?

olumlu düşün. Ben felaket tellallığı yapılacak Bi durum cidden görmüyorum. Çok saçma geliyo çocuğuna geçer ,çocuğunu onla bırakma denmesi filan. Şiddete meyili yok gibi anlattığına göre ? Ağzı geniş çekinmeden söylüyor, birde girişimci ruhlu. Sayılarla kafayı bozmuş yaşlı Bi amca , üzülme hiç . Eşinle kuracağın güzel yuvana odaklan:)
eskiden çocukken sözlümü çekirdek yeyip yere attı diye çok pis dövermiş. çok küçük şeylerden çok dayaklar atmış ama şimdi yapmaz herhalde.. acaba annesine el kaldırma huyu var mı bi de onu öğreneceğim. evet girişmci ruhlu birisi.. evet sürekli sayı rakam muhabbeti yapıyor. bir şey anlatırken ben 1975 yılının 8 nisanında şöyle şöyle yaptım diye anlatıyor hep tarih belirtiyor nasıl unutmuyor o tarihleri günü gününe anlamadım

evet doğru söylüyorsunuz. kayınvaliden çok sessiz birisi gerekmedikçe konuşmuyor bi de .. çok iyi birine benziyor çok ısındım ona ama üzülüyorum onun için o adamla aynı çatı altında yaşıyor. :KK43: bi de kayınvalidesine bakıyor. yani sözlümün babaannesine. sözlümün babaannesi de deliymiş. bi kere sözlüm babaannesinde kalmış başını beklemek için yatalak olduğu için. babaannesi 95 yaşındaymış geçen yıl olmuş. birden çığlık atmış herkes başına toplanmış. bu bana saldırdı namusuma göz dikti demiş. insan torununa böyle iftira eder mi. sözlüm ne olduğunu bilememiş. yani bu adam sülalecek deli
Kayinpederin gercekten psikolojik bir rahatsizligi var soyledigi seyler hic normal degil. Bir psikiyatra goturseniz tanisi koyulur ilaclarla biraz duzelme saglanir belki.

sözlünde de varmı babasının belirtileri?
sözlümde sadece unutkanlık , sakarlık var... bi de çok dalgın biri. mesela bir şey yaparken kesinlikle başka bir iş yapamaz. mesala ben telefon konuşurken internetten acil bakmam gereken bir şey var hemen acar bakarım ama o yapamaz hani konsantrasyon problemi var. mesela bizde yemek yiyoruz önemli bir şey olsa bile ağzını açıp konuşmaz yani bir tek iş ile meşgul olabiliyor sadece. bazen dediğini 2-3 kez tekrarlıyor. bi de çok hızlı düşündüğü için mi ne konudan konuya çok çabuk atlıyor.

sözlümde sadece unutkanlık , sakarlık var... bi de çok dalgın biri. mesela bir şey yaparken kesinlikle başka bir iş yapamaz. mesala ben telefon konuşurken internetten acil bakmam gereken bir şey var hemen acar bakarım ama o yapamaz hani konsantrasyon problemi var. mesela bizde yemek yiyoruz önemli bir şey olsa bile ağzını açıp konuşmaz yani bir tek iş ile meşgul olabiliyor sadece. bazen dediğini 2-3 kez tekrarlıyor. bi de çok hızlı düşündüğü için mi ne konudan konuya çok çabuk atlıyor.
bence pek normal değil.

Sözlüyüm kısmet olursa 1 mayısta nişanım olacak. Sözlüm çok iyi niyetli çok iyi bir insan ama babasıyla ilgili sıkıntılarım var. İlk tanıştığımız zamanlar da bana babasının tuhaf birisi olduğundan bahsetmişti ama şimdi içlerine girince canımı sıkmaya başladı çünkü babasının davranışları yüzünden onlarları arayamıyorum zaten onlarda beni hiç aramıyor. Aslında kaynvalidemi çok sevdim çok iyi birine benziyor ama onun telefonu yok telefon kullanmıyor maalesef ve kayınpederi de aramak istemediğim için onlarla hiç konuşmuyoruz. :KK43: sözlüm burada yaşamıyor tayini çıktı başka şehre gitti ve ben onların gelini olacağım beni hiç arayıp sormuyorlar zaten tanıdığım kadarıyla babası fazla muhabbet edilecek bi insan değil..
Geçen gün bize geldiler bilezik almak için (nişanda takılacak bilezikler) davranışlarını görünce anladım ki bu adam muhabbet edilecek biri değil...Size biraz babasının huylarından bahsedeyim.
Durduk yere sözlümün eski kız arkadaşından bahsediyor. Durduk yere bir den. "o eski kızdan kurtuluncaya kadar canımız çıktı... okulu 1 yıl o kız yüzünden uzattı" falan dedi... Tabi bende üzüldüm. kayınvalidem hemen öksürdü sussun diye... Sonra köylerinde bi kız varmış "benim oğlana onu isteyecektim kızı çok beğendim ama olmadı" dedi... Yani bunlar bizim yanımızda edilecek muhabbetler mi :KK43: Ayrıca o sözlümün eski sevgilisi kayınpederimi sık sık ararmış ve kıza küfür etmiş en sonunda "çok sık arıyordu bu ne yaa" dedi ve bir den ürktüm açıkcası yarın bu adamı ben de arasam bana da aklına gelen bir şeyi söyleyip canımı sıkabilir :KK43:
Kuyumcuya bilezik almaya gittik ve annem dönüşte bize gidelim yemek yiyelim dedi ve "işlerimiz var bitince geliriz 1 saate geliriz" dedi kayınpeder tamam dedik biz eve gittik sofrayı kurduk ve 1 buçuk saat oldu gelen yok annem aradı kayınpederimi gelmiyor musunuz diye "ben yerel kanaldayım işlerim var biz gelemeyiz yemeğe zaten hiç gelemeyiz" demesin mi .. annem çok bozuldu. bunlar nasıl insanlar dedi... sonra sözlümü aradım böyle böyle anlattım babasını aramış ve "bu babam beni öldürecek tv kanalına gitmiş konuşma yapmak istiyorum demiş ve kanalda konuşacakmış kendini rezil edecek" dedi. yani biz orada yemeğe beklerken ve bize geleceğini de söylemişti tv kanalına gidiyor 69 yaşında ki bi adama yakışmayan hareketler. zaten kayın peder kitap yazıyormuş güya bu kitabı bastıracakmış ve bu kitap piyasaya sürülünce yer yerinden oynayacak falan dermiş. hayatın şifresini ben çözdüm dermiş falan yani sizin anlayacağınız sıyrık biri... zaten tuhaf şeyler kuruyor rakamlar dan bağlantı kurup bi yere bağlıyor hemen hep öyle muhabbetler ediyor sürekli...
Yarım saat sonra kapı çaldı bi baktım onlar gelmiş hani gelmeyeceklerdi güya.. galiba annesi ikna etmiş insanlara ayıp ediyoruz falan diye... Geçirdim içeriye.. annemle sofrayı kurduk yediler içtiler sonra kahve yaptık biraz sohbet ettik kalktılar giderlerken adam cebinden 5 tl para çıkardı ve "bakın bilezikleri aldık ya 5 tl kaldı bu 5 tl ile dönüyorum eve" demesin mi.. başımdan kaynar sular döküldü. halbu ki 2 tane bilezik 2550,000 lira tuttu çünkü en düşük gramlardan aldırdım. zaten kollarım ince çocuk grubu bilezikleri oluyor bana.. bi de öyleyken gramı en düşük olanlardan aldırdım. Tanesi 1275 tl ye geliyor bileziğin.
Böyle tuhaf bi kayınpederim var ... bende numarası var ama hal hatır sormaya korkuyor insan bu adam arayıp sorulacak birisi değil gördüğünüz gibi ama kayınvalidem iyi birine benziyor ama onunda telefonu yok ve onlarla mesafeli olacağım ömürboyu... sözlüm, uzakta yaşayacağız zaten babamı fazla görmeyeceğiz onunla aynı evde durulmaz zaten diyor. önceden yemek yerken durduk yere sözlümü ve annesini sofrada azarlar evden kovarmış. burada yaşamayacağız ve telefon görüşmelerimizde pek fazla olmayacak yani ve böyle olması beni üzüyor.. :KK43:
Tövbe bismillaahh. Bence hemen tedavi ettirsinler. Ne kadar mesafeli olsan da sürekli bir araya gelceksiniz. Hem onun için hem sizin için

Adam ıyı degıl ben olsam hıc aramam zaten bayramda seyranda belkı..
umarım sozlun ılerıde degısıp babamlara gıdıcez,neden aramıyorsun gıtmıyorsun demez yoksa ısınız fena halde zor

bence pek normal değil.
yani sözlümde mi normal değil :KK43: aslında bende bazen düşünüyorum anormal davranışlarını ama çok sevdiğim için görmezden geliyorum. çok iyi bir insan asla yalan söylemeyi beceremez. içi dışı birdir. fabrikadan çıkmış gibi. ben dedikodu yapsam yaptırmaz. Allah korkusu olan biridir. içki içmez. sigara içiyordu ben istemiyorum diye bıraktı. söz dinler dik başlı değildir. hani aynı evde rahatlıkla yaşanacak kafa dengi biridir ama böyle bazı huyları batıyor bazen. biraz sakarlıklarından da rahatsız oluyorum toplum içinde yapmaz inşallah :KK43:

Adam ıyı degıl ben olsam hıc aramam zaten bayramda seyranda belkı..
umarım sozlun ılerıde degısıp babamlara gıdıcez,neden aramıyorsun gıtmıyorsun demez yoksa ısınız fena halde zor
haklısın herkes değişebilir zamanla... Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ama sözlüm aileine hiç düşkün değildir. pek arayıp sormaz ailesini ... ortaokulda evden ayrılmış o yüzden ailesi ile çok fazla yaşamamış düşkün değil .. bi annesini sever ama babasıyla aynı ortamda olunca hiç anlaşamıyoruz hep kavga ediyoruz o yüzden onunla uzak olmak daha iyi diyor.

evet KP deli ama sana özel bir garezi yok.ben benim KP nin yaptıklarını anlatsam senin ki yanında melek kalır.

Sözlüyüm kısmet olursa 1 mayısta nişanım olacak. Sözlüm çok iyi niyetli çok iyi bir insan ama babasıyla ilgili sıkıntılarım var. İlk tanıştığımız zamanlar da bana babasının tuhaf birisi olduğundan bahsetmişti ama şimdi içlerine girince canımı sıkmaya başladı çünkü babasının davranışları yüzünden onlarları arayamıyorum zaten onlarda beni hiç aramıyor. Aslında kaynvalidemi çok sevdim çok iyi birine benziyor ama onun telefonu yok telefon kullanmıyor maalesef ve kayınpederi de aramak istemediğim için onlarla hiç konuşmuyoruz. :KK43: sözlüm burada yaşamıyor tayini çıktı başka şehre gitti ve ben onların gelini olacağım beni hiç arayıp sormuyorlar zaten tanıdığım kadarıyla babası fazla muhabbet edilecek bi insan değil..
Geçen gün bize geldiler bilezik almak için (nişanda takılacak bilezikler) davranışlarını görünce anladım ki bu adam muhabbet edilecek biri değil...Size biraz babasının huylarından bahsedeyim.
Durduk yere sözlümün eski kız arkadaşından bahsediyor. Durduk yere bir den. "o eski kızdan kurtuluncaya kadar canımız çıktı... okulu 1 yıl o kız yüzünden uzattı" falan dedi... Tabi bende üzüldüm. kayınvalidem hemen öksürdü sussun diye... Sonra köylerinde bi kız varmış "benim oğlana onu isteyecektim kızı çok beğendim ama olmadı" dedi... Yani bunlar bizim yanımızda edilecek muhabbetler mi :KK43: Ayrıca o sözlümün eski sevgilisi kayınpederimi sık sık ararmış ve kıza küfür etmiş en sonunda "çok sık arıyordu bu ne yaa" dedi ve bir den ürktüm açıkcası yarın bu adamı ben de arasam bana da aklına gelen bir şeyi söyleyip canımı sıkabilir :KK43:
Kuyumcuya bilezik almaya gittik ve annem dönüşte bize gidelim yemek yiyelim dedi ve "işlerimiz var bitince geliriz 1 saate geliriz" dedi kayınpeder tamam dedik biz eve gittik sofrayı kurduk ve 1 buçuk saat oldu gelen yok annem aradı kayınpederimi gelmiyor musunuz diye "ben yerel kanaldayım işlerim var biz gelemeyiz yemeğe zaten hiç gelemeyiz" demesin mi .. annem çok bozuldu. bunlar nasıl insanlar dedi... sonra sözlümü aradım böyle böyle anlattım babasını aramış ve "bu babam beni öldürecek tv kanalına gitmiş konuşma yapmak istiyorum demiş ve kanalda konuşacakmış kendini rezil edecek" dedi. yani biz orada yemeğe beklerken ve bize geleceğini de söylemişti tv kanalına gidiyor 69 yaşında ki bi adama yakışmayan hareketler. zaten kayın peder kitap yazıyormuş güya bu kitabı bastıracakmış ve bu kitap piyasaya sürülünce yer yerinden oynayacak falan dermiş. hayatın şifresini ben çözdüm dermiş falan yani sizin anlayacağınız sıyrık biri... zaten tuhaf şeyler kuruyor rakamlar dan bağlantı kurup bi yere bağlıyor hemen hep öyle muhabbetler ediyor sürekli...
Yarım saat sonra kapı çaldı bi baktım onlar gelmiş hani gelmeyeceklerdi güya.. galiba annesi ikna etmiş insanlara ayıp ediyoruz falan diye... Geçirdim içeriye.. annemle sofrayı kurduk yediler içtiler sonra kahve yaptık biraz sohbet ettik kalktılar giderlerken adam cebinden 5 tl para çıkardı ve "bakın bilezikleri aldık ya 5 tl kaldı bu 5 tl ile dönüyorum eve" demesin mi.. başımdan kaynar sular döküldü. halbu ki 2 tane bilezik 2550,000 lira tuttu çünkü en düşük gramlardan aldırdım. zaten kollarım ince çocuk grubu bilezikleri oluyor bana.. bi de öyleyken gramı en düşük olanlardan aldırdım. Tanesi 1275 tl ye geliyor bileziğin.
Böyle tuhaf bi kayınpederim var ... bende numarası var ama hal hatır sormaya korkuyor insan bu adam arayıp sorulacak birisi değil gördüğünüz gibi ama kayınvalidem iyi birine benziyor ama onunda telefonu yok ve onlarla mesafeli olacağım ömürboyu... sözlüm, uzakta yaşayacağız zaten babamı fazla görmeyeceğiz onunla aynı evde durulmaz zaten diyor. önceden yemek yerken durduk yere sözlümü ve annesini sofrada azarlar evden kovarmış. burada yaşamayacağız ve telefon görüşmelerimizde pek fazla olmayacak yani ve böyle olması beni üzüyor.. :KK43:

Neden kp ile bu kadar muhattap oluyorsun ki... Nişanlınla hallet bu meseleleri. Ailen garip davranıyor çok rahatsız oluyorum alınan 2 tane bilezik, para üstünü gösteriyor alışkın değilim ben böyle meselelere de, nişanlın çözsün durumu. Eski kız arkadaşından bahsetmesi falan çok çirkin... Milletinin kv sinin yaptığını bu adam evlenince size yapar, benden demesi... Onlarla ne kadar az zaman geçirirsen senin karına... Nişan zamanları insan ilgi bekliyor, sevelim birbirimizi aile olacağız diye düşünüyor ama işin gerçek yüzü öyle değil arkadaşım. Sen nişanlını al git alışverişinizi yapın, oturalım yemek yiyelim vs böyle bir insanla çok gereksiz bence.

iyi araştırın kalıtsal değil hastalıklar,şeker size hamile iken yenılen yiyeceklerden oluyor,dediğim gibi tipın kolayına geliyor genetik deyip çıkıyorlar
amerikada son çalışmlar bunu kanıtlıyor,bizim doktorlar neyse bişey yazıcam olmaycak...hastalıklar yıyeceklerden,kokulardan,alışkabnlıklardan,genetik değil tatlım,

O zaman genetik bilimi bosuna var, bunca arastirmanin hepci cop???!!???

Bu mukemmel! teorinize gore , mesela Ailevi Akdeniz Atesi , neden sadece Akdeniz etrafindaki ulkelerde goruluyor ? Burda yiyip icilen bir sey dokunuyorsa, aydinlatin doktorlari, yillardir adamlar bu hastalik genetik diye cirpiniyorlar yazik. Teorilerinizi makel yapip tip dergilerine gonderseniz, bunca bilimadami yillarca bosuna ugraiyor, siz isi cozmussunuz bile.

Sizofreninin sebebi bilinmiyor, ama su bir gercek ki, ailede sizofreni varsa cocukta ortaya cikma olasiligi olmayan ailelere gore cok daha fazla. O yuzden ailesinde depresyon, intihar, sizofreni olan insanlarla evlenirken 1 degil 1000 kere dusunmek gerek. Sizin teoriniz nedir bu konuda, hamileyken domates tursusu yiyen insanlarin cocuklari mi sizofren oluyor mesela>

Ayni teorinize gore, bilimin genetik dedigi ama sizin genetik oldugunu onaylamadiginiz hastaliklar neden akraba evliliklerinde ortaya cikiyor ?

Fikirlerinizin tipla, bilimle hicbir ilgisi yok, nasil bu kadar kendinden emin yazabildiniz hayret ediyorum, bu ne ozguven??? Kitap okumayi gectim, hayatinizda hic mi televizyon izlemediniz??

Son düzenleme:
senin ki nasıl cnm?? :KK43:

bencil haset anlayışsız herkese tepeden bakan despot dedikoducu doldurusa gelen para para diyen düğün bilmeyen bayram bilmeyen biri.insanlık sıfır yani.şimdilerde antidepresan kullanıyor daa insan gibi 2 laf edebiliyoruz.

Bu veya buna benzer her çeşit insan var işte herkes utanıyor sıkılıyor üzerini kapatmaya çalışıyor dua senin baban değil çok daha üzülürdün üstelik başına kalkarlardı uzak dur mutlu ol.

Neden kp ile bu kadar muhattap oluyorsun ki... Nişanlınla hallet bu meseleleri. Ailen garip davranıyor çok rahatsız oluyorum alınan 2 tane bilezik, para üstünü gösteriyor alışkın değilim ben böyle meselelere de, nişanlın çözsün durumu. Eski kız arkadaşından bahsetmesi falan çok çirkin... Milletinin kv sinin yaptığını bu adam evlenince size yapar, benden demesi... Onlarla ne kadar az zaman geçirirsen senin karına... Nişan zamanları insan ilgi bekliyor, sevelim birbirimizi aile olacağız diye düşünüyor ama işin gerçek yüzü öyle değil arkadaşım. Sen nişanlını al git alışverişinizi yapın, oturalım yemek yiyelim vs böyle bir insanla çok gereksiz bence.
cnm nişanlım başka şehirde yaşıyor başka şehre atandı. 1 mayısta nişan olacak o zaman gelcek. gelinceye kadar bilezikleri babamlar alacak dedi. hani burada olmadığı için onlarla aldık. 1 ay önce ablası , annem, sözlüm ve ben dördümüz nişan alışverişine gitmiştik. nişan kıyafeti alyans almıştık alışveriş çok güzel geçmişti gayet ama altınları ailesi alacağı için bi de sözlüm burada olmadığı için böyle oldu. aslında bende bu gibi alışverişlerin ailelerle yapılmasını istemiyorum ama işte mecbur kalınıyor. mayıs sonuna doğru istanbula gelinlik almaya gideceğim sözlümle kuzenimde gelecek allahtan gelinlik bindallı alırken babası olmayacak

X