Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

baksana ailecek adamla dalga geçme yolunu seçmişler.bu insanın sıkıntısı olduğunu anlamak için ille psikoloji okumaya gerek yok.ayrıca bu huy değil bir hastalık ve bazı hastalıklar genetiktir.geçiş ihtimali olan rahatsızlıklar vardır.

aynen bi arkadaşımın anneanne Parkinson dede Alzheimer kendisindeepilepsi çıktı mesela, ablasını es geçmiş onu bulmuş, doktor Sudoku bulmaca bol kitap okuma spor gibi şeyler söylemiş yaşın gençken beynini besle diye

evet aslında komik geliyor insana düşününce :) adam sürekli plakalardan bağlantı kuruyor. oğlunun numarasının son rakamından atandığı şehrin plakası aynı bu bi tesadüf olamaz diyor. hayatta her şey bir biri ile baglantılı diyor. :KK70: sonra bi türkü söylüyor türkü de kayınpederimin ismi ile nişanlımın ismi geçiyormuş tesadüf o türkü de bi gizem saklı diyor :) o türkü de ki gizemi keşfettim sonunda diyor. türkü de giresun mu bi şehir ismi geçiyormuş. kayınpederim sözlümün atandığı okula gitmiş okulda müdürü ile konuşmuş giresunlu biri var mı diye adam da ben giresunluyum demiş. bak işte buraya o yüzden atandı benim oğlan dedim diyor. yani böyle şeyler düşünüyor sürekli... sözlüm "babam böyle şeyler anlatınca babama gaz ver oooo maşalllah siz çok zekisiniz falan de o zaman seni daha çok sever" diyor bana :)

üşenmeyip bide okula gidip Giresunlu var mı diye sormuş mu :):):):) hey Allahım yaaa. Bence sizde onu tiiye alın. Nişanlınızn dediği gibi aynen baba haklısın . Çok doğru filan de :) severse seni zararı da dokunmaz :) bazen sayılarla ilgili örnekler ver mhpli bahçeli gibi :KK70:

:KK43: evet çok garip davranışları var adam sürekli tarihler belirterek konuşuyor. herkesin doğum tarihini biliyor. bi de 69 yaşında genç gibi giyiniyor kot ceket kot pantolon.

işte var bir sıkıntı.bence nişanlın babasını doktora götürmeli,babam deli demekle bu işi çözemez.adam zaten durumunun farkında olsa çaresini de arar.

sözlünüz size neden eski kız arkadaşını anlatıyor?
hiç etik değil.
çünkü ben sözlümün eski kız arkadaşını tanıyorum. aynı mahallede oturuyuorz. kiracımızın arkadaşı oluyormuş o söyledi bende o kızı tanıyorum dedim. sözlüme sordum neden ayrıldınız dedim o da anlattı..

bu arada tahmin ettiğim türden bir rahatsızlığı var ise genetik olabilir.sözlünüzü hiç gözlemlediniz mi? size tuhaf gelen şeyleri var mı?

aman ya iyice paranoyak oldum bende :)
sözlümde de bazı sevmediğim huylar var düşüncesizlikleri oluyor bazen bi de aşırı kıskanç. bi de biraz sakar... dışardan bakınca çok saf birine benziyor bana tanıyınca öyle olmadığını anlıyorsun. acaba diyorum zekilik falan mı var fazla zekadan mı kafayı yemiş babası.

Ben adama üzüldüm de, aile umursamaz aynı sofraya oturmamak aynı evde olmamak için verilen çaba keşke tedavi için gösterilse

çünkü ben sözlümün eski kız arkadaşını tanıyorum. aynı mahallede oturuyuorz. kiracımızın arkadaşı oluyormuş o söyledi bende o kızı tanıyorum dedim. sözlüme sordum neden ayrıldınız dedim o da anlattı..
anlaşamadık ayrıldık diyebilirdi..
istenmedi demesi etik değil.

Bence sen fazla kafana takma. DICEM ama tabiki zor!:KK61:
Adam bence hasta :KK43: yani bu kadar patavatsizlik olamaz.
Benim Kayinpederi görsen seninkini anlindan öpersin :KK70:
Sözlünle iyi anlasmaya bak bence, kendiside nasil olsa babasinin nasil biri oldugunu biliyormus :)))

giyimde sorun yok. o yaşta kot pantalon giyilir cekette giyilir

canım bu tip rahatsızlığı olan kişiler bazen giyim kuşamı da abartabilir.ya çok perişan giyinebilirler ya da yaşlarının çok altında.elbette hepsi böyle değildir ama bazen olabilir.

gerçi buradan teşhis koymuyoruz ne haddimize, sadece tahmin ediyoruz.

bende bundan korkuyorum :KK43:
iyi araştırın kalıtsal değil hastalıklar,şeker size hamile iken yenılen yiyeceklerden oluyor,dediğim gibi tipın kolayına geliyor genetik deyip çıkıyorlar
amerikada son çalışmlar bunu kanıtlıyor,bizim doktorlar neyse bişey yazıcam olmaycak...hastalıklar yıyeceklerden,kokulardan,alışkabnlıklardan,genetik değil tatlım,

canım bu tip rahatsızlığı olan kişiler bazen giyim kuşamı da abartabilir.ya çok perişan giyinebilirler ya da yaşlarının çok altında.elbette hepsi böyle değildir ama bazen olabilir.

gerçi buradan teşhis koymuyoruz ne haddimize, sadece tahmin ediyoruz.
canım kot pantalonun yaşımı olur. ben bunu gayet doğal buluyorum. kot ceket içinde aynı şey söz konusu

bi kere armut dibine falan benım en kızdığım laf,çocukken bizi aşağılarlardı elma ağacın dibine armut düşermi
bak canım benım ağbim muhteşem bir eş muhteşem bir baba,ama ağbimin babası öle bir adam değil,gördüğünüz gibi armudun dibine elma düşer,ve ne muhteşem ailerler var,3-4 çocuğu var biri kötü bozuk çıkıyor,bunlar kalıplaşmış negatif öğretiler ve çok yanlış,anneme hiç benzemem,gec ile gündüz gibiyz,böle düşünme ve konuşma,bişanlın herşeyin farkında,ne suçları var deli bır adam babaları,adamıda bilemıyoz,çocukluktan gelne bir delirmemi,ne yaşadı
sen nişanlına söle annesine bir telefon alsın,hatta sen al,babası bişey yapamaz,kadına hürmetini et,ama kayınpederınle görüşme..

ve ailesiyle çocukları yargılamktan ve hatta insanları geçmişi ile yargılamktan vazgeçelim,sizinde çocuklarınız var hepsi aynı huydamı?
aslında doğru söylüyorsun cnm... mesela benim babamda çok dengesizdir ama ben anneme çekmişim... evet onu bende düşündüm kaynvalideme telefon almayı...

canım sözlü de bana bi garip geliyor şu anda,babama gaz ver demek yerine babamı alıp bi doktora mı götürsek demesi daha mantıklı değil mi?

adam bildiğin ruhsal sorun yaşıyor bu komik değil ki.yardıma ihtiyacı var.
cnm babası gitmezmiş ortalığı kırıp yıkarmış artık onu öyle kabul etcez diyor

X