Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

aslında doğru söylüyorsun cnm... mesela benim babamda çok dengesizdir ama ben anneme çekmişim... evet onu bende düşündüm kaynvalideme telefon almayı...
bide çok takma,benım en kızdığım şey kayınpederin geline yakın olması,oğluna kız beğenmesi,bunu hiç etik bulmam,ve içim kötü şeyler gelir...gelinini üste tutup 40 yıllık karısını atması,gelinine düşkün(!)kayınpeder tuhaf cidden
boşver takılma konu bile değil,validene hoş et kadın mutlu oldun

canım sözlüne güveniyor musun
inşallah öyle olur diyelim
szölünden başka çocukları var mı?
kendinden 1 yaş büyük ablası var bi de 1 yaş küçük erkek kardeşi var. ablası da kardeşi de hepsi başka şehirlerde cnm. sözlüme güveniyorum çok dürüst iyi niyetli biri ama tabi onunda sevmediğim huyları var

Söyledıklerını , hareketlerini , küfrlerini ve dikkate almayın ..
Üzüldüm onun için ve eşi için ..
Allah sabırlar versin ..

k.peder tedaviyi kabul etmeyorsa zaten tüm yolları tıkıyor demektir.yapacak bişey yok.

o zaman ne dalga geç ne yakın ol.eşinin babası diye saygını göster ve daha fazlasına gerek yok.

ama k.valide adına çok üzüldüm ben,kim bilir neler çekiyor kadın.

kendinden 1 yaş büyük ablası var bi de 1 yaş küçük erkek kardeşi var. ablası da kardeşi de hepsi başka şehirlerde cnm. sözlüme güveniyorum çok dürüst iyi niyetli biri ama tabi onunda sevmediğim huyları var
her insanın kötü iyi huyları var
baştan anlaşın annesini çok sevdiğinizi babasını da sevdiğinizi ama çok samimi olmamaya gayret edeceğinizi söyleyin
baştan temkin iyidir

üşenmeyip bide okula gidip Giresunlu var mı diye sormuş mu :):):):) hey Allahım yaaa. Bence sizde onu tiiye alın. Nişanlınızn dediği gibi aynen baba haklısın . Çok doğru filan de :) severse seni zararı da dokunmaz :) bazen sayılarla ilgili örnekler ver mhpli bahçeli gibi :KK70:
cnm bi de 12 saatlik uzaklıkta sözlümün çalıştığı okul. otobüse binip gitmiş. evet ona öyle davranmak lazım da işte ben yarın çocuklarıma da geçerse huyları genetikse diye endişe duyuyorm

iyi araştırın kalıtsal değil hastalıklar,şeker size hamile iken yenılen yiyeceklerden oluyor,dediğim gibi tipın kolayına geliyor genetik deyip çıkıyorlar
amerikada son çalışmlar bunu kanıtlıyor,bizim doktorlar neyse bişey yazıcam olmaycak...hastalıklar yıyeceklerden,kokulardan,alışkabnlıklardan,genetik değil tatlım,

doktor musunuz
araştırmanın kaynağı nedir okumak istedim

anlaşamadık ayrıldık diyebilirdi..
istenmedi demesi etik değil.
ben sözlümle görüşmeye başlayınca bi kere bize gelmişti kiracı da vardı. o da gördü. bu çocuk önceden onunla çıkıyordu dedi. bende şaşırdım. ailesi istememiş olmamış falan demişti. bende sözlüme sordum neden ayrıldınız dedim anlaşamadık dedi. sevmediğim şeyleri yapıyordu dedi. facebookta çok erkek arkadaşı vardı dedi. telefonu hep meşguldü. buluştuğumuz zamanlar çevrim dışına aldığını yakaladım kaç kez dedi. sonra ben okuyordum o zaman gel iste adını koyalım derdi bende okul bitmeden olmaz dedim dedi. bende ailenle sıkıntıları mı vardı dedim evet dedi ailemle de anlaşamadı dedi. babam ve annemde istemedi dedi. babam bi kere gece sokakta bi erkekle görmüş ondan sonra onu hiç istemedi dedi. öyle öyle soğuduk bitti dedi..

cnm bi de 12 saatlik uzaklıkta sözlümün çalıştığı okul. otobüse binip gitmiş. evet ona öyle davranmak lazım da işte ben yarın çocuklarıma da geçerse huyları genetikse diye endişe duyuyorm

ben sanmıyorum ya :) sayılarla filan kafayı bozmuş o ,fazla zeka da böyle şeyler yaptırıyo, . Tam delilik de diyemeyiz. Çocukların akıllı olur Allahın izniyle .oyle düşünme . Erkek arkadaşım a sordum adamdaki farklı bir durum genetikle alakası yok gibi dedi. :)

canım bu tip rahatsızlığı olan kişiler bazen giyim kuşamı da abartabilir.ya çok perişan giyinebilirler ya da yaşlarının çok altında.elbette hepsi böyle değildir ama bazen olabilir.

gerçi buradan teşhis koymuyoruz ne haddimize, sadece tahmin ediyoruz.
cnm mesela istemeye geldikleri gün çok perişan giyinmişti. diğer zamanlar güzel giyiniyor tuhaf biri

canım kot pantalonun yaşımı olur. ben bunu gayet doğal buluyorum. kot ceket içinde aynı şey söz konusu
canım modeli biraz genç kesim gibi hani biraz bana tuhaf geldi bizim burada 70 yaşında ki kişiler genelde kot giyse de o tarz kot giymez de

ben sanmıyorum ya :) sayılarla filan kafayı bozmuş o ,fazla zeka da böyle şeyler yaptırıyo, . Tam delilik de diyemeyiz. Çocukların akıllı olur Allahın izniyle .oyle düşünme . Erkek arkadaşım a sordum adamdaki farklı bir durum genetikle alakası yok gibi dedi. :)
cnm evet zekilik olabilir de bilmiyorum. mesela sözlüm oddü yü kazanmış.. kardeşi ablası hepsi iyi ünvlerde okumuşlar. kayınpederim de 70 yaşında lise mezunuymuş. bilim adamları da tuhaf olurmuş derler ya hani acaba delilik değil fazla zekilik mi ki diyorum bazen

Kayınpederinde bir çeşit ruh hastalığı var ama sanırım ailesi tarafından hep görmezden gelinmiş huy diye geçiştirilmiş.. Anlattıklarınız hiç sağlıklı bir insan profili çizmiyor, çocuğunuzla filan yalnız başına bırakmayın sakın..

Allah yardımcı olsun canım adam bilsin deli ne ara bence ne de çok muhatap ol arada hep mesafe olsun böle insanlı olurmuş tövbe tövbe

cnm evet zekilik olabilir de bilmiyorum. mesela sözlüm oddü yü kazanmış.. kardeşi ablası hepsi iyi ünvlerde okumuşlar. kayınpederim de 70 yaşında lise mezunuymuş. bilim adamları da tuhaf olurmuş derler ya hani acaba delilik değil fazla zekilik mi ki diyorum bazen

olumlu düşün. Ben felaket tellallığı yapılacak Bi durum cidden görmüyorum. Çok saçma geliyo çocuğuna geçer ,çocuğunu onla bırakma denmesi filan. Şiddete meyili yok gibi anlattığına göre ? Ağzı geniş çekinmeden söylüyor, birde girişimci ruhlu. Sayılarla kafayı bozmuş yaşlı Bi amca , üzülme hiç . Eşinle kuracağın güzel yuvana odaklan:) ayrıca bak çocuklarına hiç zararı dokunmamış adamın ,üniversite mezunu evlat yetiştirmiş.

Kayınpederinde bir çeşit ruh hastalığı var ama sanırım ailesi tarafından hep görmezden gelinmiş huy diye geçiştirilmiş.. Anlattıklarınız hiç sağlıklı bir insan profili çizmiyor, çocuğunuzla filan yalnız başına bırakmayın sakın..
haklısın cnm .. Allahtan başka şehirde yaşayacağız...

X