kayınpederim benden şampuan peçete saklıyor

Ozman kendi çalışıp destek olsun. Şayet kendi adıma konuşuyorum. Bu durumda olsam alırım çocuğumu giderim anneme. Orada çalışırım. Kendimi toplayıp. Ev tutarım. Oturup da kimsenin lafını çekmem.

diğer torunlarına kırmızı halı sermedigi kalır bi. bebeğimden ay büyük bi tanesi. farklı davrandığını gördükce icim kan aglıyor kızıma üzülüyorum sadece baska bi seye değil

Neden döndün kardeşim o zaman bu şekilde?
Ayrıca buradaki yorumları da garip buluyorum Burda eşimin ailesini sevmiyorum bana düğünde şunu yapmadılar şunu almadılar vs diye açılan konulara bakın O konulardaki yorumların yüzde doksanı eşinin ailesi sana bakmak zorunda değil, kendi düğününüzü yapamayacaksanız evlenmeyin vs..
Burda direkt temel yaşam gereksinimlerinden bahsediliyor Açım diyor kadın yahu Bunu bile karşılayamayan bir eş var Üstelik acı ama şöyle bir gerçek var ki cidden adamın ailesi bakmak zorunda değil Var yani böyleleri

Konu sahibi sana tavsiyem eşinden sana hayır gelmez bence Ama senin de onu terk edecek cesaretin yok Temizliğe gidip en azından cep harçlığı çıkarabilirsin kendine

İşte biz kız çocukları okusun diye boşuna çırpınmıyoruz

Son olarak kaymakamlığa belediyeye falan başvurursan yardım alabilirsin umarım

başta planım böyleydi ailem eşimle barışmam için çok uğraştı

çocuğuna bakacak birinin olmadığını söylüyor. bu tarz konulara ben de çok kızarım ama konu sahibi elini taşın altına koymaya hazır zaten. sadece imkan yaratmaya fikir almaya çalışıyor.

çare okumak değil sadece. böyle insanların bi şekilde insanlık eğitimi alması gerek. ailem barışmamı istedi

başta planım böyleydi ailem eşimle barışmam için çok uğraştı

Aileinize her şeyi anlatsanız sizi ortada bırakmayacaklardır eminim
Lütfen bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönün, bu hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz
İçim kavruldu okudukça

çocuğuna bakacak birinin olmadığını söylüyor. bu tarz konulara ben de çok kızarım ama konu sahibi elini taşın altına koymaya hazır zaten. sadece imkan yaratmaya fikir almaya çalışıyor.
şimdi bebeğim kreş yaşına gelene kadar sabretmek planım yapacak başka bi şeyim olsa yapardım her şeyi düşündüm. çıkış yolu bulamadım

aslında çocuğunu yanına almana izin veren ailelere temizliğe gidebilirsin belki. bir soruştursana 100-200 geçer haftada bir kere gitsen eline

Aileinize her şeyi anlatsanız sizi ortada bırakmayacaklardır eminim
Lütfen bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönün, bu hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz
İçim kavruldu okudukça
gelinliğinle çıktın... tarzı bir ailesi var sanırım.
dönmesini istemiyorlar ki... siz olsanız gider misiniz?
bizim yaşantılarımıza çok ters garip olduğu için empati kurmakta zorlanıyoruz nasıl olabilir diye ama var işte hala böyle bir ton aile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…