- 10 Haziran 2020
- 104
- 35
- 13
- Konu Sahibi namelessmom
-
amin allah bebeğime daha güzel bi hayat versinAhh ahh cok icim yandi. Allah yardimcin olsun
tahmin etmiştim.kredi gecmişi temiz değil kredi alamıyor
her şeyi anlatmıyorum kimligim belli olmasın diye. yoksa sıkıntı bunla kalmıyorYani anlattigindan daha kotu olamaz bence hicbirsey
Ozman kendi çalışıp destek olsun. Şayet kendi adıma konuşuyorum. Bu durumda olsam alırım çocuğumu giderim anneme. Orada çalışırım. Kendimi toplayıp. Ev tutarım. Oturup da kimsenin lafını çekmem.eşi istanbulda asgari ücret alıyormuş
ve maaşının çoğuyla borç ödüyormuş
pek mümkün değil gibi
aslında kredi çekip borcu kapatıp üstüne ayrı eve çıksalar da sadece kredi ödese belki olabilir ama eşine kredi vereceklerini de sanmıyorum.
diğer torunlarına kırmızı halı sermedigi kalır bi. bebeğimden ay büyük bi tanesi. farklı davrandığını gördükce icim kan aglıyor kızıma üzülüyorum sadece baska bi seye değilgerçekten öyle.
oğulları ve gelinleriyle ne dertleri olursa olsun el kadar sabi sübyana bunu reva gören insandan hayır gelmez asla
içlerinde insanlık yok bunların
el kadar bebek hem de torun....
ya bizimkilere bakıyorum iki tarafa da şimdiden çıldırıyorlar onu alalım bunu yapalım aman dikkat et aman bebeğimize iyi bak diye.
amin rabbime güveniyorum eden mutlaka bulucaktırBen okuduklarimdan utandimonlar yaptiklarindan utanmayip hala devam ediyorlarsa allah bildgi gbi yapsin sizede bi çözüm bi guzel hayat kapi acsin rabbim
derdim şampuan peçete zaten değil. o insanların ne derece düşük olduğunu belirtmek için yazdım onu. yoksa onlar en son ki mesele. terketme konusuna gelince bırakıp giden bendim aslına bakarsak. ama evim dağıldıgı için gittim. oda uzun süre aramadı
İnşallahamin rabbime güveniyorum eden mutlaka bulucaktır
başta planım böyleydi ailem eşimle barışmam için çok uğraştıOzman kendi çalışıp destek olsun. Şayet kendi adıma konuşuyorum. Bu durumda olsam alırım çocuğumu giderim anneme. Orada çalışırım. Kendimi toplayıp. Ev tutarım. Oturup da kimsenin lafını çekmem.
çocuğuna bakacak birinin olmadığını söylüyor. bu tarz konulara ben de çok kızarım ama konu sahibi elini taşın altına koymaya hazır zaten. sadece imkan yaratmaya fikir almaya çalışıyor.Ozman kendi çalışıp destek olsun. Şayet kendi adıma konuşuyorum. Bu durumda olsam alırım çocuğumu giderim anneme. Orada çalışırım. Kendimi toplayıp. Ev tutarım. Oturup da kimsenin lafını çekmem.
çare okumak değil sadece. böyle insanların bi şekilde insanlık eğitimi alması gerek. ailem barışmamı istediNeden döndün kardeşim o zaman bu şekilde?
Ayrıca buradaki yorumları da garip buluyorum Burda eşimin ailesini sevmiyorum bana düğünde şunu yapmadılar şunu almadılar vs diye açılan konulara bakın O konulardaki yorumların yüzde doksanı eşinin ailesi sana bakmak zorunda değil, kendi düğününüzü yapamayacaksanız evlenmeyin vs..
Burda direkt temel yaşam gereksinimlerinden bahsediliyor Açım diyor kadın yahu Bunu bile karşılayamayan bir eş var Üstelik acı ama şöyle bir gerçek var ki cidden adamın ailesi bakmak zorunda değil Var yani böyleleri
Konu sahibi sana tavsiyem eşinden sana hayır gelmez bence Ama senin de onu terk edecek cesaretin yok Temizliğe gidip en azından cep harçlığı çıkarabilirsin kendine
İşte biz kız çocukları okusun diye boşuna çırpınmıyoruz
Son olarak kaymakamlığa belediyeye falan başvurursan yardım alabilirsin umarım
başta planım böyleydi ailem eşimle barışmam için çok uğraştı
Boşanmayın diye mi? Neden çok uğraştılar? Şuan sizin yaşadığınız eziyetleri biliyorlar mı?başta planım böyleydi ailem eşimle barışmam için çok uğraştı
şimdi bebeğim kreş yaşına gelene kadar sabretmek planım yapacak başka bi şeyim olsa yapardım her şeyi düşündüm. çıkış yolu bulamadımçocuğuna bakacak birinin olmadığını söylüyor. bu tarz konulara ben de çok kızarım ama konu sahibi elini taşın altına koymaya hazır zaten. sadece imkan yaratmaya fikir almaya çalışıyor.
o zamana kadar eşin hırslı bir şekilde çalışmaya devam ederse çoktan çıkarsınız o evdenşimdi bebeğim kreş yaşına gelene kadar sabretmek planım yapacak başka bi şeyim olsa yapardım her şeyi düşündüm. çıkış yolu bulamadım
öğrendikleri zaman sadece dertleri çoğalacak anlatmıyorum o yüzden sağlık sıkıntıları varBoşanmayın diye mi? Neden çok uğraştılar? Şuan sizin yaşadığınız eziyetleri biliyorlar mı?
yaşadıklarımı tam anlamıyla bilmiyorlar o yüzden boşanmamı istemiyorlarBoşanmayın diye mi? Neden çok uğraştılar? Şuan sizin yaşadığınız eziyetleri biliyorlar mı?
şu an çalışıyor umarım yine çıkmazo zamana kadar eşin hırslı bir şekilde çalışmaya devam ederse çoktan çıkarsınız o evden
gelinliğinle çıktın... tarzı bir ailesi var sanırım.Aileinize her şeyi anlatsanız sizi ortada bırakmayacaklardır eminim
Lütfen bebeğinizi de alıp ailenizin yanına dönün, bu hayatı yaşamaya mecbur değilsiniz
İçim kavruldu okudukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?