kayınpederim benden şampuan peçete saklıyor

Gitmek için daha neyi bekliyorsunuz ki alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin hergun hakaret duymaktansa anneniz cocigunua baksın sizde çalışın yazık etmeyin kendinize esinizde istiyorsa gelir sizinle böyle hayat geçmez

Canim arkamda kimse yok.diyosun ama Ailene anlatsan bakalım ne tepki verecekler ben kayıtsız kalcaklarini sanmiyorum eşinin sizin yanınıza gelirse vereceğiniz tepkiden korktuğunu soylesen biraz anlayışlı olsanız desen ne biliyim anne babalar evlatları için nelere katlanir kimi zaman böyle güzel guzel konuşan.AMA bu durumu tek başına atlatamazsin işin içinden çıkamazsin nerden tutsan elinde kaliyor aile desteği şart bide eşinin borcu ne kadar aldığı maaş ne kadar

asgari ucret alıyo borcunu tam bilmiyorum ama 10k dan fazla oldugunu biliyorum yalnızca. ailem konusu daha farklı kendileri de sıkıntı icinde aynı zamanda onlara yuk olamam bi yandan da. zamanla rahatsız olacaklarından eminim

eşim istemiyor bu konuda tavrı net konustum defalarca. calısmayı teklif ettim bebegimizi bakıcıya bırakırız dedim. ortada esya yok nereye cıkıyoruz dedi. esya olsa benden once ayrılır burdan

o zaman şimdilik dişini sıkacaksın. eşin borcunu bitirince de hopppp gider arkanıza bile bakmazsınız inşallah.

Ben okuduklarimdan utandim onlar yaptiklarindan utanmayip hala devam ediyorlarsa allah bildgi gbi yapsin sizede bi çözüm bi guzel hayat kapi acsin rabbim

Aileniz sizi kabul ediyorsa onların yanına gidin. Siz çalışın annenizde bebeğinize baksın. Böyle insanları çekmekten iyidir. Eşinizle konuşun ya aklını başına toplasın yada çıkıp ailenizin yanına gidin.

ay bırak çok iyi niyetlisin sevmesin boşver. ben olsam büyüyünce anlatırım hepsini.
yaşlandıklarında o çok sevdikleri kızları baksın
o kızın bakmayacagına o kadar eminim ki. hayatı bedava yasamak esine yük olmamak icin kirli camasırlarını bile buraya getirip yıkar evine götürür. giderken dolapta ne kaldıysa arabalarına atar öyle giderler. kv elinden gelse maasını komple kızına verir.

gerçekten öyle.
oğulları ve gelinleriyle ne dertleri olursa olsun el kadar sabi sübyana bunu reva gören insandan hayır gelmez asla
içlerinde insanlık yok bunların
el kadar bebek hem de torun....
ya bizimkilere bakıyorum iki tarafa da şimdiden çıldırıyorlar onu alalım bunu yapalım aman dikkat et aman bebeğimize iyi bak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…