- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
- Konu Sahibi namelessmom
-
istanbuldayımSimdi hangi sehirdesin?
ailem orada evet. tesekkür ederim düsünmeniz derdimi paylaşmanız yetersen kac beden giyiyorsun sanada ayarlayalim bikac parca kiyafet. Sanirim ailen konyada bende konyadayim buradan yapabilecegimiz bisey var mi?
teşekkürler başvurucam bunlaraSosyal yardımlaşma il müdürlüğüne başvurun, doğum yardımı var mesela ilk çocukta 300 tl bunu sosyal yardımlaşmaya başvuruyorsunuz, süt parasını SGK’ya.
Gitmek için daha neyi bekliyorsunuz ki alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin hergun hakaret duymaktansa anneniz cocigunua baksın sizde çalışın yazık etmeyin kendinize esinizde istiyorsa gelir sizinle böyle hayat geçmezkaynanam kayınpederimin zoruyla çalışıyor ayrılamaz işten. ev ev üstüne olmaz tamam ama görümcemin bi evi var adeta burada yaşıyor kıyafetleri çocuklarının eşyaları felan hep burada. ama biz fazla geliyoruz o insanlara. para biriktirip ayrılmamıza da olumlu bakmıyorlar. eşim bi maaşını vermedi diye tutup kapının önüne atmağı kaldı kayınpederimin. üstelik eve 7 bin lira para giriyor. hala eşimden medet umuyor. benim ve bebeğimin sefil hali umrunda bile değil. kızıma 0-3 ay kıyafetlerini oldurmaya çalışıyorum kıyafetim yok eşimin yırtık pijamalarını giyiyorum bunları görüyorlar. ama görümcemin ve eşinin yanında sürekli aşağılıyor kovuyor bizi. gidemeyeceğimizi bildiği için yüklendikçe yükleniyor.
asgari ucret alıyo borcunu tam bilmiyorum ama 10k dan fazla oldugunu biliyorum yalnızca. ailem konusu daha farklı kendileri de sıkıntı icinde aynı zamanda onlara yuk olamam bi yandan da. zamanla rahatsız olacaklarından eminimCanim arkamda kimse yok.diyosun ama Ailene anlatsan bakalım ne tepki verecekler ben kayıtsız kalcaklarini sanmiyorum eşinin sizin yanınıza gelirse vereceğiniz tepkiden korktuğunu soylesen biraz anlayışlı olsanız desen ne biliyim anne babalar evlatları için nelere katlanir kimi zaman böyle güzel guzel konuşan.AMA bu durumu tek başına atlatamazsin işin içinden çıkamazsin nerden tutsan elinde kaliyor aile desteği şart bide eşinin borcu ne kadar aldığı maaş ne kadar
eşim istemiyor bu konuda tavrı net konustum defalarca. calısmayı teklif ettim bebegimizi bakıcıya bırakırız dedim. ortada esya yok nereye cıkıyoruz dedi. esya olsa benden once ayrılır burdanGitmek için daha neyi bekliyorsunuz ki alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin hergun hakaret duymaktansa anneniz cocigunua baksın sizde çalışın yazık etmeyin kendinize esinizde istiyorsa gelir sizinle böyle hayat geçmez
Allah yardımcınız olsun zor bir durumeşim istemiyor bu konuda tavrı net konustum defalarca. calısmayı teklif ettim bebegimizi bakıcıya bırakırız dedim. ortada esya yok nereye cıkıyoruz dedi. esya olsa benden once ayrılır burdan
inşallah düzelirler de bebeğim babannesini dedesini severek büyüro zaman şimdilik dişini sıkacaksın. eşin borcunu bitirince de hopppp gider arkanıza bile bakmazsınız inşallah.
ay bırak çok iyi niyetlisin sevmesin boşver. ben olsam büyüyünce anlatırım hepsini.inşallah düzelirler de bebeğim babannesini dedesini severek büyür
o kızın bakmayacagına o kadar eminim ki. hayatı bedava yasamak esine yük olmamak icin kirli camasırlarını bile buraya getirip yıkar evine götürür. giderken dolapta ne kaldıysa arabalarına atar öyle giderler. kv elinden gelse maasını komple kızına verir.ay bırak çok iyi niyetlisin sevmesin boşver. ben olsam büyüyünce anlatırım hepsini.
yaşlandıklarında o çok sevdikleri kızları baksın
hepimiz insanız bundan büyükleri de var bebegimin saglıgına sükrediyorumkendi derdimden utandım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?