kayınpederim benden şampuan peçete saklıyor

Devlete sığın. Yaşama bunu. Inan çok üzüldüm. Bak üçtür yazıyorum.
allah razı olsun düşünmen dert etmen yeter ama elimden her şeyimi aldılar yüzüklerime kadar. günlerini gün etmelerini izliyorum şimdi. o devran dönecek dünyanın kanunudur bu. sabretmeyi seçtim ben sadece. diğer iki yolda meçhul. dul damgasını yersem de bebeğimin hayatı kötü olacak. memleketimde bu büyük problem. her şeyi silip atamıyorum ben. her yolu düşündüm kafayı yiyecek kadar emin ol. ailemin yanı ya da devlet buradan çok da farksız değil.

Bizimkilerde hep kullanılan eşim olmuş bekarken her işi yapan koşan kv rahatsızmis eşim yardımcı olmuş hep Allah rızası için ama artık herkes görevi olayına dönüştürmus biz evlenince artık doğal olarak kendi küçük ailemiz için çalıştıkça çabaladikca zorlarina gitti hepsi düşman oldu sizde de böyle durum mu oldu kıskançlık mi yani evlenince gelinden kıskanan erkek tarafı çok
evet eşim her işlerine koşturur annesi rahatsız felan değil sırf çalışıyo diye yemeği felan eşim yapmaya çalışır sürekli annesine babasına yardım eder hem maddi hem manevi. gayet saf düşünür bu konuda. onun için kılını kıpırdatan yok halbuki. eşimin üstü başı da sefil durumda giyecek pantolonu yok kv geçenlerde benim telefon faturamı öde sende kullandın telefonumu diyor. beni sevmiyor yabancıyım ama oğlunu da sevdiği söylenemez

Gorumcenle konuşsana. Madem o evden gitmiyorsun en azından o genç, seni anlar belki.

allah razı olsun düşünmen dert etmen yeter ama elimden her şeyimi aldılar yüzüklerime kadar. günlerini gün etmelerini izliyorum şimdi. o devran dönecek dünyanın kanunudur bu. sabretmeyi seçtim ben sadece. diğer iki yolda meçhul. dul damgasını yersem de bebeğimin hayatı kötü olacak. memleketimde bu büyük problem. her şeyi silip atamıyorum ben. her yolu düşündüm kafayı yiyecek kadar emin ol. ailemin yanı ya da devlet buradan çok da farksız değil.
Allah yardımcın olsun.

Belediyeye falan da yaz durumunu her yere yaz. Yardim iste. Ayrica internete nerden giriyosun esin bile annesinin telefonunu kullanip herseyi sattiysaniz

Belediyeye falan da yaz durumunu her yere yaz. Yardim iste. Ayrica internete nerden giriyosun esin bile annesinin telefonunu kullanip herseyi sattiysaniz
inanmak istemiyorsun biliyorum. elimde bi telefonum kaldı bi de 20 tl lik faturam ailemle görüşmek için kullanıyorum onu da.

Esinle beraber senin ailenin yanina gitseniz. Kizin mi var bu arada. Kiyafet bez nasil yapiyosun. Kac aylik kiyafet yollasak sana
ailem de cok farklı sayılmaz oraya gitsem belki daha beter olacak her şey. burada en azından kızım baba kavramını yasıycak kötü de olsa. ailemin yanına eşimle dönemem eşim istemiyor. kızım 4 aylık. kıyafet yollama konusuna gelince satın alıp yollarsan ben cok mahcup olurum ama ihtiyacın olmayan bebeğinin eski kıyafetlerini kabul ederim böylesi daha iyi.

En mantıklısı ailenin yanına gitmen. Eşinden zaten fayda yok, çocuğuna kıyafet almayıp babasına veriyorsa parayı yuh artık.
artık vermiyor parayı dediğim gibi borcun içinden çıkmaya çalışıyor. ama eskiden vermiş hep babası da harçlık verirmiş ona. ailemin yanına gitmek de çözüm değil kimsem yok doğru düzgün arkamda durup sahip çıkacak. olsaydı bana bu kadar haksızlık yapamazlardı zaten

artık vermiyor parayı dediğim gibi borcun içinden çıkmaya çalışıyor. ama eskiden vermiş hep babası da harçlık verirmiş ona. ailemin yanına gitmek de çözüm değil kimsem yok doğru düzgün arkamda durup sahip çıkacak. olsaydı bana bu kadar haksızlık yapamazlardı zaten
Ödemesin borcunu, daha sonra öder önce ihtiyaçlarınızı karşılasın. Bir bebeğin masrafı çok olur biliyorum, benim oğlum 3 aylık ondan küçük olsaydı gönderirdim kıyafetlerini. Yine de bana özelden adres atarsan biraz ayarlayabilirim, çünkü ben de büyük oğlumun kıyafetlerini saklıyorum küçüğüne giydiriyorum, erkek çocuk kıyafeti sorun olmazsa gönderirim birkaç parça.

Ödemesin borcunu, daha sonra öder önce ihtiyaçlarınızı karşılasın. Bir bebeğin masrafı çok olur biliyorum, benim oğlum 3 aylık ondan küçük olsaydı gönderirdim kıyafetlerini. Yine de bana özelden adres atarsan biraz ayarlayabilirim, çünkü ben de büyük oğlumun kıyafetlerini saklıyorum küçüğüne giydiriyorum, erkek çocuk kıyafeti sorun olmazsa gönderirim birkaç parça.
çok teşekkür ederim hiç sorun değil yarın ulaşırım özelden ben size

borcu avukata düştü katladıkça katlıyor

Back