Kayinpeder ve kaynanayla karakolluk olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dün bir, bugün iki tanıdığınız insanlara ne cesaretle "evin içini yaptır" diyebiliyorsunuz ya hayret ediyorum.
Adamlar sizin için kiradan vazgeçmiş, üstüne masraf yapıp doğalgaz yaptıracaklar. Daha ne yapsınlar?
Bir mutfak, bir banyo kaç paraya yapılıyor haberiniz var mı sizin?
30 senelik anam-babam bana ev verse "hacı bir de içini yaptırın be" diyemem. Bunu aileme eşimin söylediğini düşünemiyorum bile.

Diğer iki gelinle araları kötü diye yaranmaya çalışıp "gelin bonusuyla paranın çoğunu benim kocama yedirirler" diye düşündünüz galiba ama elinizde patlamış.

Şikayetçi olmaları hoş olmamış ama önce siz dile getirmişsiniz bunu. Sizden bunu duyduktan sonra elleri armut toplayacak değildi yani "biz önce davranalım" demişler.
İki taraf da hatalı ama siz çok çok daha fazla hatalısınız.

Hiç merak etmeyın
İleri-de bunun kavgası da yaşanacak.
Esşiniz çocuğu ailesine goturmek isteyecek.
Bu yüzden kavga edeceksiniz.

Siz sanıyorsunuz ki eşiniz ailesini sildi, asla olmadı öyle bisi . Bunu zamanla göreceksiniz.
Ara sıra sizi yoklayacak " anneler gelmek istiyor, ya da biz gidelim " diye

Kavga insani yorar. Evli insanları
Arada cocuk varsa cok zor görüşmemek

Evet onca şeye rağmen zamanı gelınce eşinizle sırfbunlardan dolayı kavgalarınız olacak. Hatta eşiniz size şunu diyecek " sen de o sözleri babama soylemeseydın"

Çünkü onlar eşinizin ailesi asla unutmayın
Büyük konusmayın
Insallah oyle olur. Acikcasi ailesiyle barismasini isterim. Cunku ben ailemin eksikligini yoklugunu hic dolduramadim. oda bunu yasasin istemiyorum. Ama ben gorusmem ayri.

Insallah oyle olur. Acikcasi ailesiyle barismasini isterim. Cunku ben ailemin eksikligini yoklugunu hic dolduramadim. oda bunu yasasin istemiyorum. Ama ben gorusmem ayri.
Farkında mısınız bilmem ama sizi ilgilendirmeyen şeylere karışıyorsunuz.

Bırakın isteyen konuşur istemeyen konuşmaz. Neden sürekli bir şeyleri kontrol etmeye çalışıyorsunuz ki?
Ayrıca Bu kavga sizin yüzünden çıktı bunu bilin.
Aile meselesine neden karışılmaz biliyor musunuz ? Onlar iyi olur siz kötü olursunuz
Sakin unutmayın!

Mutlu olmak ıstıyorsanız sadece kendinizle ilgili konulara yoğunlaşın.

Merhabalar. Konu uzun. Kisaca anlatmaya calisacagim. Eylul ayinda esimle Istanbul'da tanistiktan sonra isi gucu birakip esimin ailesinin de bulundugu anadolu sehrine gelmeye karar verdik. Ikimizde Istanbul'un kargasasindan ve is hayatindan bunalmistik. Bu arada kendi birikimlerimiz vs var ve benim de 2. evliligim.

Geldik Anadoluya ve evlendik. Esimin ailesi beni cok sevdiler. Her gun ovguler vs. Diger 2 gelinden hic memnun degiller. Bu arada esimin abisi de Istanbul'dan kayinperderlerimin yanina gelmisti gecen sene. Kayinpederimin kirada 2 katli evi vardi. Birini buyuk oglu icin bosaltmis. Onlar oturuyordu. Alt kati da bize verecekti. Ama kiraciyi hemen cikarmak istemediler. Biz de kendimize baska ev bulduk vs. Yeni evliyiz ama diger gelinlerinden memnun degiller diye ben kayinpeder ve kaynanami hep mutlu etmek icin ugrastim. Hem esimin basi dik olsun hem benden yuzu gulsunler istedim. Elimden geleni yaptim
Hasta oldular kosum. Haftada 1 temizlik yapmaya gittim.Tost makinesi bozuldu aldim. Hediyeler... Rondom bozuldu dedi aldim. Bu arada onlar bana hicbir sey almadi. Ben de onemsemedim ama sonradan bunlar benim gozume batti. Tum bunlar olurken esimin abisi bizim Istanbul'dan gelmemize memnun olmadi. Cunku kendisi babasinin parasini vakumlamaya gelmis. Biz gelince bir de ben hamile olunca cok rahatsiz oldular. Surekli anneyle babayi doldurmaya basladi. Turlu oyunlar donmeye basladi. Anlam veremedigimiz hareketler vs. Bu arada biz evlenirken bize hicbir sey almadilar. Sadece baba esime anne de bana taki takti bu kadar. Guya nisan ayinda diger kiraciyi cikaracakti biz oturacaktik. Mart ayinda kiracilar cikti biz esimle gittik eve baktik ki dört duvar...Sonra esimin babasinin yanina gittik. Ben guzel bir konusma yaptim. " Baba diger cocuklarina evlenirken uzerine duseni yaptin. Bir oglun 3 kere evlendi 3 kere dugun yaptin vs. Bu ogluna birsey yapmadin. Ev dort duvar. Mutfak banyoyu yaptirir misin. Sonucta senin evin" dedim. Bagirmaya basladi. " Ben sadece kaloriferi yaptiririm, siz yaptirin mutfagi banyoyu isinize gelirse, s.ktir olun gidin. Ben arpa bugday alicam. Masrafim olacak" Dedi. Ben de dedim ki " Biz senden cebimize para istemiyoruz. Ev senin bunlar 4 kardes. Biz nasil tadilat yapalim. Kardeslerden biri gelip, cikin burasi benim derse ne yapacagiz". Yine "isinize gelirse" vs deyince esim de kizdi bagirmaya basladi. Baba ogul kavga ettiler. Ben esimi sakinlestirip evden disari cikardim. Babaya " Evlat ayiriyorsunuz. Bize hicbir sey yapmadiniz. Sadece tadilat istedik. O da senin evin oldugu icin istedik" dedim. Hamile halimle ustume yurudu yine isinize gelirse falan dedi. Ayni gun annesi bizi aradi bize hak verdi. Ben de baba ustume yurudugu icin telefondan bagirdim sizi savciliga sikayet edicem diye. Neyse etmedim tabi ki. Bu arada gorumcem bizi aradi esime tavirli. ben teli aldim olayi anlattim birden bana hakaretler etmeye basladi. Ertesi gunu karakoldan aradilar. Anne ile baba bir de esimin abisi bizi sikayet etmisler. Konu da esim babasinin uzerime yurumus vs. Biz karakola gittik. Polisler halime acidi hamile.oldugumu gorunce. Bu olaylar da evliligimizin 6. ayinda oluyor. Neyse gittik, esim karakolda annesini de gorunce sok oldu. Bari annem yapmasaydi dedi. En cok bana uzuldu " Sen bunlari hak etmedin" dedi. Bu arada esimin abisiyle de bir ara kavgalilardi. O gun esimin abisini yanlarina almislar. Esimin abisinin karisiyla da küslerdi o gun barismislar. Esimin babasi da parayi cok sever. Benim.annemle babam deseniz ilk evliligim bitince beni hic arayip sormadilar, yalniz biraktilar. Kendi ayaklarim uzerinde durup kendime yeniden.bir hayat kurmak zorunda kalmistim. 9 senedir gorusmuyorum. Simdi esime cok uzuluyorum. Aslinda travmatik bir olay. ben kendi ailemden aliskinim. Ama ailesi bunu yapti diye acaba cok uzuluyor da bana belli mi etmiyor. Gerci arada konu acildiginda cok kizgin. Bana hic anne babalik yapmadilar diyor vs. Ama esime cok uzuluyorum. Yeni evliyiz bebek bekliyoruz. Bize yaptiklarina bakin. Hep o abinin kiskancligindan oldu. Cocugumun kaderiyle oynadi. Bu arada bu olay olunca o sehirden tasindik. Yine hamile halimle bir basima ev tasidim. Esimin elinden bir is de pek gelmiyor zaten. Hic hak etmedim ve hazmedemiyorum. Bende hata var miydi diye de dusunuyorum. ama tek yaptigim insanlikti onlara Yorumlariniz neler?

Anne baba evlenirken bir şey yapması şart değil. Zaten bir şey yapmadınız bari evi yaptırın demek saçma. Hem kira vermiyorsun hem tadilat istiyorsun. Nerde o bolluk. Madem kira vermeyeceksin. Kiraya say diyip evi yaptırabilirdiniz. Yaptıracak durumunuz yoksa şunu da yapın demek lüks.
2 gelin kötüymüş. Sen de bu duruma sevinmişsin ay ben iyiyim diye. Düşünmemişsin ki bunları kötüleyen yarın bana da aynısını yapar.
Ayrıca eşinin ailesiyle yapması gereken özel konuşmayı sen yaparak kötü olan sen olmuşsun.

Hayretler içinde okudum. Bir ev tadilat mevzu nasıl böyle bir şiddetli kavgaya dönüşüyor? Hayret ettim. evlat kayrıldığını düşünebilirsiniz ama o zaman da mesafenizi koyarsınız. Ev ileride 4 kardeşe kalacak, evin tadilatını siz değil kayınpeder yaptırabilirdi o konuda haklısınız ama yapmıyorsa da yapmıyor, sizin de işinize gelmeyeceği için zaten oturduğunuz bir ev varmış orada oturmaya devam ederdiniz. Ama aranızda geçen konuşmalar çok çirkin, hem kayınpederin lafları hem sizin laflarınız çok uygunsuz. Siz keşke hiç karışmasaydınız.

Pardon , ben cidden anlayamadım
Evden kiracisini çıkartmış. Yani her ay (atıyorum) bin lira kira geliri varsa artık o yok , onu size hibe etmiş demek. Siz de bin lira kira odeyeceginize o eve gitmissiniz. Yani her ay bin lira kârdasiniz.
Sonra evini size hibe eden adama geçip 'ev sizin neticede, mutfağı yaptır, banyoyu yaptır, kalorifer getirt,sonucta ev sizin' falan demişsiniz . Yani adam sizden kira alsa neyse, çoook haklısınız diyeceğim. Ama adam evi size HİBE etmiş. Yani her ay bir kira parasindan tasarruf edeceksiniz, o evde siz kalacaksiniz. İkiniz de çalışan insanlarsiniz. Yani cidden evin içinin yaptirilmasi piyangosu nasıl yaşlı anne babaya cikabilir?
Bunu nasıl normal görebilirsiniz?? Yaptırın gönlünüzce, zaten bir kira parası fazla paranız olacak, taksitle ev kirası öder gibi ödersiniz bir senede taksitleri .
Bu devirde coluga çocuğa mal bırakmak için çalışmak da saçma, sonra gelinin karşına gecip 'ona yaptın bana neden yapmadin' diye hesap sorabiliyor. Benim dedem de çalışmış cabalamis çocuklarına ev bırakmış. Ama bazilari zamanla gelişip şehrin göbeği olmuş, ötekinin yakınında bir doğa olayı yaşandı,bölgenin degeri düştü. Bu bile mesele oldu (kiraya versen biri 2,5 bine rahat kapışilir,ötekine 750ye belki birini bulursun)
Yani evlat milletine de yaranilmaz.
Ayrıca kime ne verileceği kendi tasavvurudur. Adam ölmüş de miras mi bölüsüyorsunuz , 4 evladın var ona şöyle yaptın benim hakkım bu falan diye . Adamin parası . sevdiği çocuğuna yagdirir, sevmediğinE bir somun ekmek almaz. Geberip giderse parasından esit olarak tüm evlatlar nasiplenir. Ama öncesinde ne yapsanız boş...

Size şunu soyleyeyım;
kusura bakmayın ama, en favori gelin olmak istemişsiniz.

Eşiniz favori evlat olsun istemişsiniz.
Eşinizin abisi tek yemesin, biz daha cok yiyelim istemişsiniz.

Kardeş kavgasına karışmak istemişsiniz.
Baba ile oğul arasında olması gereken muahbbete karışmak istemişsiniz.

K.p verdiği evi yaptırıp üzerine konmak istemişsiniz. Ve kp ağzını da aramışsınız zaten " evi yaptır, biz yaptırmayız cunku bunlar 4 kardeş, yarın öbür gün hak iddia ederlerse ne yapaxagız? Demıssınız

Kardeşim , heralde hak iddia ederler :) hakları var cunku. Cok ıstıyorsanız yaptırmadan oturacaksınız ya da başka yerde oturacaksınız .

Şimdi size karşı olumsuz yapanlara sınıelenıyorsunuz ama bir düşünün bakalım
Suç kimde?
Bunlar sizin yazdiklariniz, biz kimseye karşı değiliz ve bize ne ! Buraya yazmışsınız ve çıkan sonuç bu.

Ben sebep sonuç ılıskısine bakarım!

Size tavsıyem; eşinizin aile meselesine asla karışmayın.
Taşınmışsınız konuyu kapatın!
Çok irdelemeyin zira ileride barışacaksınız istemeseniz bile!

Bu sizi yıpratır emin olun
+1
Aynı şeyleri yazmaya gelmiştim ben de.

Yaptığınız tüm iyilikleri geleceğinize bir yatırım olarak görmüşsünüz., bu konuda samimi değilsiniz.

Gelincilik oynayarak savaşı ve rekabeti siz başlatmışsınız. Olay kimin daha çok vakumlayacağına dönmüş.

Kayınpedere ettiğiniz laflar ve tehditler çok cüretkar olmuş. İnsan öz babasına böyle hesap soramaz. Ha bu konuda haklı olabilirsiniz ama uslubunuz çok çok yanlış. Resmen kocanız başta olmak üzere herkesi kışkıtmışsınız.

Bu saatten sonra olayları akışına bırakmak en iyisi. Hem kendinizi hem eşinizi doldurmaktan vaz geçin. Umarım bebeğin doğumu ilişkilerin düzelmesine bir vesile olur.

Her şeye çok gereksiz müdahele etmişsiniz.

Öncelikle 2 gelinliyle de kötü olan insan eninde sonunda sizinle de kötü olacaktı.
Bir anda moda girip mükemmel gelini oynamak falan bir işe yaramaz.
Böyle insanlara karşı el pençe divan değil temkinli durmalıydınız.

Diğer bir konu ev sizin bile değil eşiniz konuşmuyorken sizin olaya dahil olmanız bile komik.

Zorla eve girmeye çalışmak ayriyeten saçma. Gidin kendi evinize geçin insanlar mecbur değiller.

Pardon , ben cidden anlayamadım
Evden kiracisini çıkartmış. Yani her ay (atıyorum) bin lira kira geliri varsa artık o yok , onu size hibe etmiş demek. Siz de bin lira kira odeyeceginize o eve gitmissiniz. Yani her ay bin lira kârdasiniz.
Sonra evini size hibe eden adama geçip 'ev sizin neticede, mutfağı yaptır, banyoyu yaptır, kalorifer getirt,sonucta ev sizin' falan demişsiniz . Yani adam sizden kira alsa neyse, çoook haklısınız diyeceğim. Ama adam evi size HİBE etmiş. Yani her ay bir kira parasindan tasarruf edeceksiniz, o evde siz kalacaksiniz. İkiniz de çalışan insanlarsiniz. Yani cidden evin içinin yaptirilmasi piyangosu nasıl yaşlı anne babaya cikabilir?
Bunu nasıl normal görebilirsiniz?? Yaptırın gönlünüzce, zaten bir kira parası fazla paranız olacak, taksitle ev kirası öder gibi ödersiniz bir senede taksitleri .
Bu devirde coluga çocuğa mal bırakmak için çalışmak da saçma, sonra gelinin karşına gecip 'ona yaptın bana neden yapmadin' diye hesap sorabiliyor. Benim dedem de çalışmış cabalamis çocuklarına ev bırakmış. Ama bazilari zamanla gelişip şehrin göbeği olmuş, ötekinin yakınında bir doğa olayı yaşandı,bölgenin degeri düştü. Bu bile mesele oldu (kiraya versen biri 2,5 bine rahat kapışilir,ötekine 750ye belki birini bulursun)
Yani evlat milletine de yaranilmaz.
Ayrıca kime ne verileceği kendi tasavvurudur. Adam ölmüş de miras mi bölüsüyorsunuz , 4 evladın var ona şöyle yaptın benim hakkım bu falan diye . Adamin parası . sevdiği çocuğuna yagdirir, sevmediğinE bir somun ekmek almaz. Geberip giderse parasından esit olarak tüm evlatlar nasiplenir. Ama öncesinde ne yapsanız boş...
İnsanların böyle konularda hak iddia edebilmesine inanamıyorum. Benim babam da defalarca tarla sattı. 3 kardeşiz, kime ne verdi ya da verdi mi bilmiyorum, asla sormadım. 1-2 defa bana el harçlığı denebilecek rakamlar verdi( birkaç bin) . Eşim bana o parayı sormadı, harcadın mı ne yaptın demedi. Hatta kredi kartını yatırması için ben verdiğimde almak istemedi babanın parası sen harca vs diyerek. Burda insanlar kayınpederlerinin karşısına geçip çat çat çat o benim hakkım ona bunu verdin buna şunu harcadın diyebiliyor. İnanılır gibi değil. Kayınpederimin de defalarca böyle durumları oldu, eşime bir gün olsun baban parayı napıyor diye sormak aklıma gelmedi. Bize ne çünkü 🤦🏻‍♀️

Evden kiracisini çıkartmış. Yani her ay (atıyorum) bin lira kira geliri varsa artık o yok , onu size hibe etmiş demek. Siz de bin lira kira odeyeceginize o eve gitmissiniz. Yani her ay bin lira kârdasiniz
Orada oturdukları süre zarfında kendilerine ev alabilirlerdi belki. Ya da mal bölüşülürken oturduğumuz ev bize kalsın dediklerinde abi kabul edecekti belki... ya da evi abiye bırakırken abi nakit para verirdi . En baştan her şeyi düşünmeyi sevmem ben. Zaman ne gösterir hiç belli olmaz ki

Eşiniz bir koli yapmayı bile beceremedigine göre epeyce pasif ve saf biri olmalı. Siz de cok baskınsiniz ki adami telefonda kardeşleriyle bile konusturmayip atlamissiniz konusmaya. Ayrica sana ne milletin 3 kere yaptigi düğünden. Bir de insanlari sizi sikayet edecegim diye siz tahrik etmissiniz. Velhasil sizin deyiminizle kayinpederi vakumlama planiniz elinizde patlamis 😄

Siz iyi gelin olayım bizede yağdırsınlar hesabı yapılarak temizlik hediye vs olaylarına girdiğinize eminim ama kanıtlayamam. Yahu adam ev vermiş yüzsüz gibi evin tadilatını yaptır diye emrivaki yapıyorsunuz. Size mi düştü bu olayların içine giriyorsunuz? Oğlu bile bi halt diyemezdi adamın malı istese oturmayın bile derdi. Siz hangi sıfatla kendi babanız olmayan birine bu lafları saydınız? Neymiş ev yokmuşmuş yersen. Adama sorarlar madem ev yok başta nasıl kirada oturdunuz demek varmış ya da oturduğunuz kiradan çıkmasaydınız

Merhabalar. Konu uzun. Kisaca anlatmaya calisacagim. Eylul ayinda esimle Istanbul'da tanistiktan sonra isi gucu birakip esimin ailesinin de bulundugu anadolu sehrine gelmeye karar verdik. Ikimizde Istanbul'un kargasasindan ve is hayatindan bunalmistik. Bu arada kendi birikimlerimiz vs var ve benim de 2. evliligim.

Geldik Anadoluya ve evlendik. Esimin ailesi beni cok sevdiler. Her gun ovguler vs. Diger 2 gelinden hic memnun degiller. Bu arada esimin abisi de Istanbul'dan kayinperderlerimin yanina gelmisti gecen sene. Kayinpederimin kirada 2 katli evi vardi. Birini buyuk oglu icin bosaltmis. Onlar oturuyordu. Alt kati da bize verecekti. Ama kiraciyi hemen cikarmak istemediler. Biz de kendimize baska ev bulduk vs. Yeni evliyiz ama diger gelinlerinden memnun degiller diye ben kayinpeder ve kaynanami hep mutlu etmek icin ugrastim. Hem esimin basi dik olsun hem benden yuzu gulsunler istedim. Elimden geleni yaptim
Hasta oldular kosum. Haftada 1 temizlik yapmaya gittim.Tost makinesi bozuldu aldim. Hediyeler... Rondom bozuldu dedi aldim. Bu arada onlar bana hicbir sey almadi. Ben de onemsemedim ama sonradan bunlar benim gozume batti. Tum bunlar olurken esimin abisi bizim Istanbul'dan gelmemize memnun olmadi. Cunku kendisi babasinin parasini vakumlamaya gelmis. Biz gelince bir de ben hamile olunca cok rahatsiz oldular. Surekli anneyle babayi doldurmaya basladi. Turlu oyunlar donmeye basladi. Anlam veremedigimiz hareketler vs. Bu arada biz evlenirken bize hicbir sey almadilar. Sadece baba esime anne de bana taki takti bu kadar. Guya nisan ayinda diger kiraciyi cikaracakti biz oturacaktik. Mart ayinda kiracilar cikti biz esimle gittik eve baktik ki dört duvar...Sonra esimin babasinin yanina gittik. Ben guzel bir konusma yaptim. " Baba diger cocuklarina evlenirken uzerine duseni yaptin. Bir oglun 3 kere evlendi 3 kere dugun yaptin vs. Bu ogluna birsey yapmadin. Ev dort duvar. Mutfak banyoyu yaptirir misin. Sonucta senin evin" dedim. Bagirmaya basladi. " Ben sadece kaloriferi yaptiririm, siz yaptirin mutfagi banyoyu isinize gelirse, s.ktir olun gidin. Ben arpa bugday alicam. Masrafim olacak" Dedi. Ben de dedim ki " Biz senden cebimize para istemiyoruz. Ev senin bunlar 4 kardes. Biz nasil tadilat yapalim. Kardeslerden biri gelip, cikin burasi benim derse ne yapacagiz". Yine "isinize gelirse" vs deyince esim de kizdi bagirmaya basladi. Baba ogul kavga ettiler. Ben esimi sakinlestirip evden disari cikardim. Babaya " Evlat ayiriyorsunuz. Bize hicbir sey yapmadiniz. Sadece tadilat istedik. O da senin evin oldugu icin istedik" dedim. Hamile halimle ustume yurudu yine isinize gelirse falan dedi. Ayni gun annesi bizi aradi bize hak verdi. Ben de baba ustume yurudugu icin telefondan bagirdim sizi savciliga sikayet edicem diye. Neyse etmedim tabi ki. Bu arada gorumcem bizi aradi esime tavirli. ben teli aldim olayi anlattim birden bana hakaretler etmeye basladi. Ertesi gunu karakoldan aradilar. Anne ile baba bir de esimin abisi bizi sikayet etmisler. Konu da esim babasinin uzerime yurumus vs. Biz karakola gittik. Polisler halime acidi hamile.oldugumu gorunce. Bu olaylar da evliligimizin 6. ayinda oluyor. Neyse gittik, esim karakolda annesini de gorunce sok oldu. Bari annem yapmasaydi dedi. En cok bana uzuldu " Sen bunlari hak etmedin" dedi. Bu arada esimin abisiyle de bir ara kavgalilardi. O gun esimin abisini yanlarina almislar. Esimin abisinin karisiyla da küslerdi o gun barismislar. Esimin babasi da parayi cok sever. Benim.annemle babam deseniz ilk evliligim bitince beni hic arayip sormadilar, yalniz biraktilar. Kendi ayaklarim uzerinde durup kendime yeniden.bir hayat kurmak zorunda kalmistim. 9 senedir gorusmuyorum. Simdi esime cok uzuluyorum. Aslinda travmatik bir olay. ben kendi ailemden aliskinim. Ama ailesi bunu yapti diye acaba cok uzuluyor da bana belli mi etmiyor. Gerci arada konu acildiginda cok kizgin. Bana hic anne babalik yapmadilar diyor vs. Ama esime cok uzuluyorum. Yeni evliyiz bebek bekliyoruz. Bize yaptiklarina bakin. Hep o abinin kiskancligindan oldu. Cocugumun kaderiyle oynadi. Bu arada bu olay olunca o sehirden tasindik. Yine hamile halimle bir basima ev tasidim. Esimin elinden bir is de pek gelmiyor zaten. Hic hak etmedim ve hazmedemiyorum. Bende hata var miydi diye de dusunuyorum. ama tek yaptigim insanlikti onlara Yorumlariniz neler?
Kayınpederle yaptığınız konuşmayı gerekli görüyorsa oğlu kendisi yapmalıydı. Aynı şekilde görümce aradığında telefonu sizin almanız da doğru değil. Gelin olarak aileye dahil oluyoruz evet, ancak kimsenin ilişkilerine müdahale etme hakkımız yok. Sınırlarınızı bilmeniz gerek. Belki babanın evi tadilat ettirecek gücü yoktur şu anda? Kimsenin gelir gider hesabını yapmak haddimiz değil, değil mi? Evlat ayırıyorsunuz falan demeniz de çok yanlış. Böyle bir durum varsa eşiniz zaten farkındadır ve bu konuda gerekeni söylemek yine onun bileceği bir şeydir. Her şeye çok fazla müdahale etmişsiniz. Söylemleriniz de biraz hadsizce olmuş. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X