Her sey dort dortluk olacak.degil. Benim yadirgadigim Hadi iliskiler biyle yurumez hadi tadilat istememiz yanlisti vs vs... Nu kadar dusmanca davranmalarini cozemedim. Guzellikle kizim biz tadilat yapamayiz vs diyip.olgun bir baba gibi konuyu kapatabilirdi. Adi ustunde biri anne biri baba.Ama o an olanlari gorseydiniz inanamazdiniz
bunda haklısınız ama ben babayı abinin daha önce doldurduğunu düşünüyorum
bak geldikler senden para bekleyecekler
yeni gelin ama hemen hamile kaldı sana torun vereceğiz diyecekler
sen bu evde oturun diyorsun ama kardelen hanım bu evleri beğenmez daha iyisini ister
vs vs demiş babayı doldurmuştur
muhtemelen baba da yok istemezler bak ben onlar rahat etsin kalorifer yaptıracağım demiştir
ve adam ayy ev de boşaldı çok güzle şurasını şöyle yaparız burasını böyle yaparız çok teşekkür ederiz babacığım şu odayı da bebeğe ayırırız vs vs gibi bir muhabbet beklerken mutfak ve banyo yaptır sözü ile muhatap olmuş
aslında adam size değil kendisine kızmış, ben bunları tanıyamamışım, oğlan uyardı da öyle demezler demiştim diye düşünmüştüm diye sinirlenmiş
parası olduğu da açık olduğu için bahane ile buğday alacağım ekim yapacağım vs vs demiş
sizden şikayetçi değillerse siz neden karakola eşiniz ile gittiniz hamile halinizle mesela
bana biraz yönetmek istiyorsunuz gibi geldi yani eşiniz o eve mevcut hali ile taşınırdı tadilat zorunlu ise kendisi yapardı ama babasına bu eve tadilat yap demezdi
şimdi beni çoğu kişi linç eder, eşine destek olmalı vs diye ama erkek olsam anam babam beni şikayet ettiğinde karakola hamile eşimi götürmem, bu tartışmaya hamile eşimi dahil etmem, babamla konuşulacaksa -ki açıklamanıza göre eşiniz babanın para vermeyeceğini, abiye de verme durumu olmadığını biliyor - bu konuşmayı hamile eşime yaptırmam
geçmişi bırakın, geleceğe odaklanın, beklentiyi de sıfırlayın