Kayinpeder ve kaynanayla karakolluk olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her sey dort dortluk olacak.degil. Benim yadirgadigim Hadi iliskiler biyle yurumez hadi tadilat istememiz yanlisti vs vs... Nu kadar dusmanca davranmalarini cozemedim. Guzellikle kizim biz tadilat yapamayiz vs diyip.olgun bir baba gibi konuyu kapatabilirdi. Adi ustunde biri anne biri baba.Ama o an olanlari gorseydiniz inanamazdiniz
Adam diğer oğlunu da kovuyormuş zaten.
Onu da hadi oğlum güle güle diye kovmuyordur.
Siz böyle bir aileyle yakın olmamaliydiniz.
Eşiniz de hata var.
Onları en çok kendisi bilir, ne diye yer yurt değiştirip yanlarına gidiyor?

Ya kiracının evden cıkmasını 4 gözle beklemeleri:))
İnsanlar kaçıyor altlı üstlü oturmaktan, eşiyle kavgalar ediyor.
Bunlar gün saymış gibi resmen:))
Hanimefendi bos ev yok.bolgede diyorum. siz de milletin derdi uzerinde stres atmayim burada. Gun saymisiz da bilmemneymis. Merakli degiliz alt ust oturmaya. Herkes kendi evini yapip oturuyor orada

Çok yüz göz olmuşsunuz. Daha 6 aydan bu kadar samimi olmaya gerek yoktu hiç. Tabi ki saygılı olun sevin ama her hafta evlerine temizliğe gitmek sürekli hediyeler almak çok gereksiz. Genelde böyle vıcık vıcık ilişkiler sonra sıkıntıya giriyor böyle. Yapacak bir şey yok bundan sonra iyi ya da kötü her türlü mesafeyi korumaya bakın.
Tadilat konusunda da haksızsınız bence. Ev sizin değil, kiracı oturduğuna göre çok da kötü olsa mutfağı banyosu vardır. Beğenmiyorsanız oturmazsınız ya da baba biz içini yaptıracağız dersiniz onlar isterse teklif eder. Siz direkt diğer oğullarına yaptın bize de yap diye gitmişsiniz. Olmamış. Zaten belki kaç yıl kira vermeden oturacaksınız sonuçta tadilat masrafını ona sayabilirdiniz.

Bu diyarlarda okuduğum en saçma konular listesine en üst sıralardan giriş yapacak kadar saçma bir konu.

Benim tek gördüğüm nerede nasıl davranacağını bilmeyen, karşılarına çıkan durumları yönetemeyen koca koca insanlar.

Bu arada eşya kolileyemeyen adamın muhtemelen bedensel bir engeli vardır, aksi mümkün değil çünkü bence.

Adam diğer oğlunu da kovuyormuş zaten.
Onu da hadi oğlum güle güle diye kovmuyordur.
Siz böyle bir aileyle yakın olmamaliydiniz.
Eşiniz de hata var.
Onları en çok kendisi bilir, ne diye yer yurt değiştirip yanlarına gidiyor?
Tek taraflı anlatıyor bence ya. Dediginiz gibi çok kötüyse herkesle gecinemiyorsa neden 2 oğlu da yanında. Hele konu sahibi ve eşi yerlerini bırakıp gelmiş bir de ev istemiş.evi beğenmeyince tadilat istemiş bu kadar anlattigi gibi birinde istenir mı? Belki de şikayet etmekte haklılar bile sanki eksik bir şeyler var.

Bu diyarlarda okuduğum en saçma konular listesine en üst sıralardan giriş yapacak kadar saçma bir konu.

Benim tek gördüğüm nerede nasıl davranacağını bilmeyen, karşılarına çıkan durumları yönetemeyen koca koca insanlar.

Bu arada eşya kolileyemeyen adamın muhtemelen bedensel bir engeli vardır, aksi mümkün değil çünkü bence.

Kudra, eşya kolilemek ciddi beyin ve beden gücü istiyor dimi dlwsşewğide :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Çarpanlarına ayır, oradan karesini al yok olmadı bunun iç açı ölçüleri, aaa neydi bunun tanjantı kotanjantı sldşsşdş

Hanimefendi bos ev yok.bolgede diyorum. siz de milletin derdi uzerinde stres atmayim burada. Gun saymisiz da bilmemneymis. Merakli degiliz alt ust oturmaya. Herkes kendi evini yapip oturuyor orada
Siz diğer gelinlerin üzerinden stresinizı attığınızdan mütevellit
Baskalrını da öyle zannetmiş olmanız normal 😀

Hediye falan neyse de ben kendi evimi haftada 1 kendim temizleyemiyorum. Temizlesem bile kimsenin evini gidip temizlemem. Kötü alıştırmışsınız.
Bence iyi yönünden bakın. O şehirden ayrılmışsınız. Kendi ailenizle ilgilenirsiniz.

Kayınpederimin evinde oturuyorum 8 yıldan beri hiç tadilatta yaptırmadım. Apartman da 3 daire var 3 çocuğuna bölmüş zamanın da iyi de olmuş.

Tadilat olması gerekseydi de ben karışmazdim eşim gerekeni söylerdi. Sizin karismaniz iyi olmamış adam benim evim sanane dese haklı.

Siz yine de böyle düşünüp kendinizi yormayın üzmeyin kendiniz yapmışsınız bu zamana kadar yine aynı şekilde devam edin ki kimse hayatınıza müdahale etmesin.

Başta bu kadar iyi davranmanızı "Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez." mantığına bağladım. Kayinbabanizin malı hakkında konuşmak size düşmez. Adaletsizlik bile yapıyorsa sizi ilgilendirmez. Üstünüze vazife olmayan işlere burnunuzu sokarsaniz böyle başınız ağrır. Gelininlme ev vericem o da üstüne gelip "Tadilat yaptır da oturalım öteki çocuklarına onu yaptın bunu yaptın..." diye sayacak bir de yüzüme. Orada bir durun bence. Kendiniz kaşınmışsınız.

Kudra, eşya kolilemek ciddi beyin ve beden gücü istiyor dimi dlwsşewğide :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Çarpanlarına ayır, oradan karesini al yok olmadı bunun iç açı ölçüleri, aaa neydi bunun tanjantı kotanjantı sldşsşdş
Istiyor tabii mesela banyo eşyalarının içine mutfak eşyaları koyamazsın. Masrapayla süzgeci ayırman lazim :KK70: sonra üstlerine mutfak cam, mutfak plastik, mutfak tencereler vs diye ayirmalisin ne kadar bilgi gerektiren bir iş:)

Tek taraflı anlatıyor bence ya. Dediginiz gibi çok kötüyse herkesle gecinemiyorsa neden 2 oğlu da yanında. Hele konu sahibi ve eşi yerlerini bırakıp gelmiş bir de ev istemiş.evi beğenmeyince tadilat istemiş bu kadar anlattigi gibi birinde istenir mı? Belki de şikayet etmekte haklılar bile sanki eksik bir şeyler var.
Şikayet konusu önce konu sahibi tehdit ettiği için çıkmış bence
Erken kalkan yol alır demişler
Belki sadece gözdağı vermek istemişti karşı tarafa
Bi de gerçekten önce onların gidip şikayet edeceğini hayal edemedi

Merhabalar. Konu uzun. Kisaca anlatmaya calisacagim. Eylul ayinda esimle Istanbul'da tanistiktan sonra isi gucu birakip esimin ailesinin de bulundugu anadolu sehrine gelmeye karar verdik. Ikimizde Istanbul'un kargasasindan ve is hayatindan bunalmistik. Bu arada kendi birikimlerimiz vs var ve benim de 2. evliligim.

Geldik Anadoluya ve evlendik. Esimin ailesi beni cok sevdiler. Her gun ovguler vs. Diger 2 gelinden hic memnun degiller. Bu arada esimin abisi de Istanbul'dan kayinperderlerimin yanina gelmisti gecen sene. Kayinpederimin kirada 2 katli evi vardi. Birini buyuk oglu icin bosaltmis. Onlar oturuyordu. Alt kati da bize verecekti. Ama kiraciyi hemen cikarmak istemediler. Biz de kendimize baska ev bulduk vs. Yeni evliyiz ama diger gelinlerinden memnun degiller diye ben kayinpeder ve kaynanami hep mutlu etmek icin ugrastim. Hem esimin basi dik olsun hem benden yuzu gulsunler istedim. Elimden geleni yaptim
Hasta oldular kosum. Haftada 1 temizlik yapmaya gittim.Tost makinesi bozuldu aldim. Hediyeler... Rondom bozuldu dedi aldim. Bu arada onlar bana hicbir sey almadi. Ben de onemsemedim ama sonradan bunlar benim gozume batti. Tum bunlar olurken esimin abisi bizim Istanbul'dan gelmemize memnun olmadi. Cunku kendisi babasinin parasini vakumlamaya gelmis. Biz gelince bir de ben hamile olunca cok rahatsiz oldular. Surekli anneyle babayi doldurmaya basladi. Turlu oyunlar donmeye basladi. Anlam veremedigimiz hareketler vs. Bu arada biz evlenirken bize hicbir sey almadilar. Sadece baba esime anne de bana taki takti bu kadar. Guya nisan ayinda diger kiraciyi cikaracakti biz oturacaktik. Mart ayinda kiracilar cikti biz esimle gittik eve baktik ki dört duvar...Sonra esimin babasinin yanina gittik. Ben guzel bir konusma yaptim. " Baba diger cocuklarina evlenirken uzerine duseni yaptin. Bir oglun 3 kere evlendi 3 kere dugun yaptin vs. Bu ogluna birsey yapmadin. Ev dort duvar. Mutfak banyoyu yaptirir misin. Sonucta senin evin" dedim. Bagirmaya basladi. " Ben sadece kaloriferi yaptiririm, siz yaptirin mutfagi banyoyu isinize gelirse, s.ktir olun gidin. Ben arpa bugday alicam. Masrafim olacak" Dedi. Ben de dedim ki " Biz senden cebimize para istemiyoruz. Ev senin bunlar 4 kardes. Biz nasil tadilat yapalim. Kardeslerden biri gelip, cikin burasi benim derse ne yapacagiz". Yine "isinize gelirse" vs deyince esim de kizdi bagirmaya basladi. Baba ogul kavga ettiler. Ben esimi sakinlestirip evden disari cikardim. Babaya " Evlat ayiriyorsunuz. Bize hicbir sey yapmadiniz. Sadece tadilat istedik. O da senin evin oldugu icin istedik" dedim. Hamile halimle ustume yurudu yine isinize gelirse falan dedi. Ayni gun annesi bizi aradi bize hak verdi. Ben de baba ustume yurudugu icin telefondan bagirdim sizi savciliga sikayet edicem diye. Neyse etmedim tabi ki. Bu arada gorumcem bizi aradi esime tavirli. ben teli aldim olayi anlattim birden bana hakaretler etmeye basladi. Ertesi gunu karakoldan aradilar. Anne ile baba bir de esimin abisi bizi sikayet etmisler. Konu da esim babasinin uzerime yurumus vs. Biz karakola gittik. Polisler halime acidi hamile.oldugumu gorunce. Bu olaylar da evliligimizin 6. ayinda oluyor. Neyse gittik, esim karakolda annesini de gorunce sok oldu. Bari annem yapmasaydi dedi. En cok bana uzuldu " Sen bunlari hak etmedin" dedi. Bu arada esimin abisiyle de bir ara kavgalilardi. O gun esimin abisini yanlarina almislar. Esimin abisinin karisiyla da küslerdi o gun barismislar. Esimin babasi da parayi cok sever. Benim.annemle babam deseniz ilk evliligim bitince beni hic arayip sormadilar, yalniz biraktilar. Kendi ayaklarim uzerinde durup kendime yeniden.bir hayat kurmak zorunda kalmistim. 9 senedir gorusmuyorum. Simdi esime cok uzuluyorum. Aslinda travmatik bir olay. ben kendi ailemden aliskinim. Ama ailesi bunu yapti diye acaba cok uzuluyor da bana belli mi etmiyor. Gerci arada konu acildiginda cok kizgin. Bana hic anne babalik yapmadilar diyor vs. Ama esime cok uzuluyorum. Yeni evliyiz bebek bekliyoruz. Bize yaptiklarina bakin. Hep o abinin kiskancligindan oldu. Cocugumun kaderiyle oynadi. Bu arada bu olay olunca o sehirden tasindik. Yine hamile halimle bir basima ev tasidim. Esimin elinden bir is de pek gelmiyor zaten. Hic hak etmedim ve hazmedemiyorum. Bende hata var miydi diye de dusunuyorum. ama tek yaptigim insanlikti onlara Yorumlariniz neler?
Bence en iyisi olmuş insanların gerçek yüzünü görmüşsünüz bundan sonra konuşmayın onlarla engelleyin bitmiş gitmiş eşiniz içinde çok iyi herkesin gerçek yüzünü görmüş oldu

e adam diğer çocuğuyla bir olup kendi öz oğlunu ve hamile karısını karakolda şikayet etmiş ayol
bir insanın gerilemsi için daha ne olabilir ki
yani hamile hamile karakolluk olsam ben de gerilirdim
genel insanlar için karakola gitmek sıradan bir eylem değil çünkü...
Gerilirsin de ben şaşırmadım açıkçası küfür eden adamdan beklerim artık evini taşımış bitmiş
300 kez düşünmenin anlamı yok bence görüşmeyecek

Allahın unuttuğu yer heralde orası. Öğretmen, doktor, hemşire falan da göndermiyordur devlet oraya. Gönderse kiralayacakları ev yok çünkü 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X