Kayinpeder ve kaynanayla karakolluk olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam diğer oğlunu da kovuyormuş zaten.
Onu da hadi oğlum güle güle diye kovmuyordur.
Siz böyle bir aileyle yakın olmamaliydiniz.
Eşiniz de hata var.
Onları en çok kendisi bilir, ne diye yer yurt değiştirip yanlarına gidiyor?

Ya kiracının evden cıkmasını 4 gözle beklemeleri:))
İnsanlar kaçıyor altlı üstlü oturmaktan, eşiyle kavgalar ediyor.
Bunlar gün saymış gibi resmen:))
Hanimefendi bos ev yok.bolgede diyorum. siz de milletin derdi uzerinde stres atmayim burada. Gun saymisiz da bilmemneymis. Merakli degiliz alt ust oturmaya. Herkes kendi evini yapip oturuyor orada

Çok yüz göz olmuşsunuz. Daha 6 aydan bu kadar samimi olmaya gerek yoktu hiç. Tabi ki saygılı olun sevin ama her hafta evlerine temizliğe gitmek sürekli hediyeler almak çok gereksiz. Genelde böyle vıcık vıcık ilişkiler sonra sıkıntıya giriyor böyle. Yapacak bir şey yok bundan sonra iyi ya da kötü her türlü mesafeyi korumaya bakın.
Tadilat konusunda da haksızsınız bence. Ev sizin değil, kiracı oturduğuna göre çok da kötü olsa mutfağı banyosu vardır. Beğenmiyorsanız oturmazsınız ya da baba biz içini yaptıracağız dersiniz onlar isterse teklif eder. Siz direkt diğer oğullarına yaptın bize de yap diye gitmişsiniz. Olmamış. Zaten belki kaç yıl kira vermeden oturacaksınız sonuçta tadilat masrafını ona sayabilirdiniz.

Bu diyarlarda okuduğum en saçma konular listesine en üst sıralardan giriş yapacak kadar saçma bir konu.

Benim tek gördüğüm nerede nasıl davranacağını bilmeyen, karşılarına çıkan durumları yönetemeyen koca koca insanlar.

Bu arada eşya kolileyemeyen adamın muhtemelen bedensel bir engeli vardır, aksi mümkün değil çünkü bence.

Tek taraflı anlatıyor bence ya. Dediginiz gibi çok kötüyse herkesle gecinemiyorsa neden 2 oğlu da yanında. Hele konu sahibi ve eşi yerlerini bırakıp gelmiş bir de ev istemiş.evi beğenmeyince tadilat istemiş bu kadar anlattigi gibi birinde istenir mı? Belki de şikayet etmekte haklılar bile sanki eksik bir şeyler var.

Kudra, eşya kolilemek ciddi beyin ve beden gücü istiyor dimi dlwsşewğide
Çarpanlarına ayır, oradan karesini al yok olmadı bunun iç açı ölçüleri, aaa neydi bunun tanjantı kotanjantı sldşsşdş

Hanimefendi bos ev yok.bolgede diyorum. siz de milletin derdi uzerinde stres atmayim burada. Gun saymisiz da bilmemneymis. Merakli degiliz alt ust oturmaya. Herkes kendi evini yapip oturuyor orada
Siz diğer gelinlerin üzerinden stresinizı attığınızdan mütevellit
Baskalrını da öyle zannetmiş olmanız normal

Hediye falan neyse de ben kendi evimi haftada 1 kendim temizleyemiyorum. Temizlesem bile kimsenin evini gidip temizlemem. Kötü alıştırmışsınız.
Bence iyi yönünden bakın. O şehirden ayrılmışsınız. Kendi ailenizle ilgilenirsiniz.

Kayınpederimin evinde oturuyorum 8 yıldan beri hiç tadilatta yaptırmadım. Apartman da 3 daire var 3 çocuğuna bölmüş zamanın da iyi de olmuş.

Tadilat olması gerekseydi de ben karışmazdim eşim gerekeni söylerdi. Sizin karismaniz iyi olmamış adam benim evim sanane dese haklı.

Siz yine de böyle düşünüp kendinizi yormayın üzmeyin kendiniz yapmışsınız bu zamana kadar yine aynı şekilde devam edin ki kimse hayatınıza müdahale etmesin.

Başta bu kadar iyi davranmanızı "Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez." mantığına bağladım. Kayinbabanizin malı hakkında konuşmak size düşmez. Adaletsizlik bile yapıyorsa sizi ilgilendirmez. Üstünüze vazife olmayan işlere burnunuzu sokarsaniz böyle başınız ağrır. Gelininlme ev vericem o da üstüne gelip "Tadilat yaptır da oturalım öteki çocuklarına onu yaptın bunu yaptın..." diye sayacak bir de yüzüme. Orada bir durun bence. Kendiniz kaşınmışsınız.

Istiyor tabii mesela banyo eşyalarının içine mutfak eşyaları koyamazsın. Masrapayla süzgeci ayırman lazim sonra üstlerine mutfak cam, mutfak plastik, mutfak tencereler vs diye ayirmalisin ne kadar bilgi gerektiren bir iş:)

Şikayet konusu önce konu sahibi tehdit ettiği için çıkmış bence
Erken kalkan yol alır demişler
Belki sadece gözdağı vermek istemişti karşı tarafa
Bi de gerçekten önce onların gidip şikayet edeceğini hayal edemedi

Bence en iyisi olmuş insanların gerçek yüzünü görmüşsünüz bundan sonra konuşmayın onlarla engelleyin bitmiş gitmiş eşiniz içinde çok iyi herkesin gerçek yüzünü görmüş oldu

Gerilirsin de ben şaşırmadım açıkçası küfür eden adamdan beklerim artık evini taşımış bitmiş
300 kez düşünmenin anlamı yok bence görüşmeyecek

Allahın unuttuğu yer heralde orası. Öğretmen, doktor, hemşire falan da göndermiyordur devlet oraya. Gönderse kiralayacakları ev yok çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…