• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Durumunuz çok zor gerçekten ve sizi çok iyi anlıyorum. Eğer boşanmak isterseniz kimse sizi suçlayamaz.
Evde bir yardımcı kadın olması sizin yükünüzü hafifletmesi açısından iyi bir şey ama eşinizle bir evlilik hayatınız yok maalesef. Babasının aklı başında mı yoksa demans mı? Aklı başında ise nasıl bu kadar bencil olabiliyor? Eşiniz ne diyor bu işe? Konuştunuz mu eşinizle bu sıkıntılarınızı açık açık?
Herkezden zekidir

Çok garip bir durummuş gerçekten ama nacizane bence böyle ölmesi için falan dualar etmeyin, kime ne zaman ne olacağını bilemeyiz, size sorumlu olan kocanız, mutsuz bir evlilikse boşanırsınız, çok zor olduğunu anlıyorum durumun ama kimseye ömür biçmek hak değil. İyi niyetli olmak lazım, korkardım ben böyle şeyden.
Ömür biçildiği yok

Ben senin yerinde olsam kendi evimde kalırdım, kafamı dinler, keyif yapardım. Gezerdim biraz arkadaşlarla derken… Kocayı da boşardım sonrasında.
Ben de bunu teklif edecektim. Madem öyle sen kendi evinde yaşa tek başına, eşin gelsin beraber olun geri gitsin. Sen istediğin gibi hareket edebiliyor musun o evde?

Ya ablam bırak Allah aşkına bu ömür çekilir mi ya . Benim yenge , dedem nenem aynı odada yatıyorlar. Sabah nenem kalkıyor soba yakıyor kahvaltı hazırlıyor yengem de yiyip ise gidiyor . Kayinpederi ile aynı odada yatmaktan hiç gocunmaz ayrıca nenemin evinde 6 7 tane oda var + yengemin kendi evi var . Senin kayınpeder gibi bazı insanlar keyfine düşkündür ve ne olursa olsun vazgeciremezsin. Benim yenge de dahil . Dayım 2 çocuğun hatrına boşamıyor. Sende çocuk da yok yol ver adama .

Back