• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Yaşlı hasta kayınpeder var4 yıldır onla yaşıyoruz . 4 yıllık evliyiz son 1 yıldırda eşim onun yanında yatıyor sadece ayrı yataklarda yatma ve kayınpederin evinde kalıyoruz boşanmayı istiyorum sıkıldım bu evlilikten fikir almak istedim .
Alttaki bir kaç mesajını da şöyle okudum, kaç kurtar kendini. Bebiş olmamasından da var bir hikmet.
Allah kimseye hastalık vermesin de yani öyle de olmasına gerek yok hele de bakıcısı vs varken. Kocan da abartmış

Büyütülmez zaten yerleşik bir hayatınız yok, saçma bir karı koca ilişkisi içindesiniz.
Çocuk arada kaynayacak sadece.
Bence siz biraz daha çocuk düşünmeyin ve şu telsizi bir alın en azından karı koca aynı yatakta yatın. Sonra bakarsınız gidişata
Evet telsiz iyi fikir birazda zamana bırakayım 90 yaşında allah bilir gerçi ne olacağını

Çoçuk isteme sebebim başka bir uğraş olsun kafam dağılsın diye bence
Ama çocuk bir kafa dağıtma aracı, bir uğraş değil ki. Dünyaya bir insan getireceksiniz onun da huzurlu bir aile ortamına doğmaya hakkı var biliyorsunuz

ya 44yașındayım, aktif bir iș hayatım var șu an ölü sezon biraz eve kapandım, bu hayatta artık beni hiç bir șey șașırtamaz derdim.
fakat burda açılan her konuya ağzım açık kalıyor.
kızım bu nasıl evlilik. 4 ay değil 4 yıldan bahsediyorsun. peki seni bu evliliğin içinde tutan motivasyonun nedir.

ya 44yașındayım, aktif bir iș hayatım var șu an ölü sezon biraz eve kapandım, bu hayatta artık beni hiç bir șey șașırtamaz derdim.
fakat burda açılan her konuya ağzım açık kalıyor.
kızım bu nasıl evlilik. 4 ay değil 4 yıldan bahsediyorsun. peki seni bu evliliğin içinde tutan motivasyonun nedir.
Valla hiç kalmadı artık motivasyon sıkıntıdan başka .

Yaşlı hasta kayınpeder var4 yıldır onla yaşıyoruz . 4 yıllık evliyiz son 1 yıldırda eşim onun yanında yatıyor sadece ayrı yataklarda yatma ve kayınpederin evinde kalıyoruz boşanmayı istiyorum sıkıldım bu evlilikten fikir almak istedim .
Arkadasimin ablasıda maalesef bu durumda
Şaka gibi ama babası gelip 2-3 ay evlerinde kalıyor gelince oğlu babasıyla yaşıyor şok olmuştum demek böyle insanlar var

Torun baskısıda adamın canımı sıkıyor en kısa zamanda hayatımızdan çıkıp gitmesi dileğiyle hayırlısıyla sanki beraber uyutuyormuş gibi

Back