• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Durumunuz çok zor gerçekten ve sizi çok iyi anlıyorum. Eğer boşanmak isterseniz kimse sizi suçlayamaz.
Evde bir yardımcı kadın olması sizin yükünüzü hafifletmesi açısından iyi bir şey ama eşinizle bir evlilik hayatınız yok maalesef. Babasının aklı başında mı yoksa demans mı? Aklı başında ise nasıl bu kadar bencil olabiliyor? Eşiniz ne diyor bu işe? Konuştunuz mu eşinizle bu sıkıntılarınızı açık açık?

Torun baskısıda adamın canımı sıkıyor en kısa zamanda hayatımızdan çıkıp gitmesi dileğiyle hayırlısıyla sanki beraber uyutuyormuş gibi
Çok garip bir durummuş gerçekten ama nacizane bence böyle ölmesi için falan dualar etmeyin, kime ne zaman ne olacağını bilemeyiz, size sorumlu olan kocanız, mutsuz bir evlilikse boşanırsınız, çok zor olduğunu anlıyorum durumun ama kimseye ömür biçmek hak değil. İyi niyetli olmak lazım, korkardım ben böyle şeyden.

Allah şifa versin inşallah. Yani adam hasta size kötülüğü de yoksa evladı tabiii bakmalı. Ama sorun eşinde onun senin yanında yatmak istemesi lazım en azından geceleri insan sarılıp uyumak istiyor. Uyanınca onu görmek. Acaba kayınpederde ölüm korkusu falan var da yalnız uyuyamıyor mu?

Su son zamanlarda cok buyuk ve çiğ konusuyorum. Benimde bir oglum olacak yakin zamanda nasipse ilk ve tek cocugum. Bu duyguyu yeni yasayacagim..ama son iki senedir şu yaşlilara cildiriyorum.yuzlerine birsey diyemiyorum ama cildirmak uzereyim bu ahir zamandan midir nedir bunlari da vurdu. allah affetsin eskiden insnalar 40 yasinda vefat edermis.sorgusuz sualsiz hastaliksiz dan diye. Allahim sen affet simdikiler ölemiyor da. Bunu sadece onlar icin demiyorum bu arada. Belki bizlerde bunlaein yasini gorecegiz bizde boyle olacagiz. Sinirleniyorum kendime bu dusuncelere girdigim icin. Ama gercekten canimiza yetti yani. Konulari okuyorum bunlar hepimizin basina kalmis. Zenginin evinde bakici var yine kadinin basina kalmislar. Fakirin orta hallinin elinde gelinin basina kalmislar. Turkiyenin fakirleri gibiyiz hepimizi cennetle kandiriyorlar. Bak cenneti kazan.bakalim amennah ta kendi cocuklarimizi ihmal ediyoruz sinirlerimiz bozuluyor kotu hastaliklara yakalaniyoruz. Vallahi konu sahibi ben bu sekilde devam ederse bosanmandan yanayim..cocuk yok rabbiminde var bir bildigi oyle dusun.

Allah şifa versin inşallah. Yani adam hasta size kötülüğü de yoksa evladı tabiii bakmalı. Ama sorun eşinde onun senin yanında yatmak istemesi lazım en azından geceleri insan sarılıp uyumak istiyor. Uyanınca onu görmek. Acaba kayınpederde ölüm korkusu falan var da yalnız uyuyamıyor mu?

yas ilerledikce ölüm korkusu basliyor. Ben genelde bunlarin icindeyim hem kendi ailemin yaslilari hem esimin. Bunlarin hepsi ölümden cok korkuyor

Kayınpeder torun istiyor ama kocanızı da salmıyor . Bebek telsizi tavsiyesi çok iyi deneyin

Su son zamanlarda cok buyuk ve çiğ konusuyorum. Benimde bir oglum olacak yakin zamanda nasipse ilk ve tek cocugum. Bu duyguyu yeni yasayacagim..ama son iki senedir şu yaşlilara cildiriyorum.yuzlerine birsey diyemiyorum ama cildirmak uzereyim bu ahir zamandan midir nedir bunlari da vurdu. allah affetsin eskiden insnalar 40 yasinda vefat edermis.sorgusuz sualsiz hastaliksiz dan diye. Allahim sen affet simdikiler ölemiyor da. Bunu sadece onlar icin demiyorum bu arada. Belki bizlerde bunlaein yasini gorecegiz bizde boyle olacagiz. Sinirleniyorum kendime bu dusuncelere girdigim icin. Ama gercekten canimiza yetti yani. Konulari okuyorum bunlar hepimizin basina kalmis. Zenginin evinde bakici var yine kadinin basina kalmislar. Fakirin orta hallinin elinde gelinin basina kalmislar. Turkiyenin fakirleri gibiyiz hepimizi cennetle kandiriyorlar. Bak cenneti kazan.bakalim amennah ta kendi cocuklarimizi ihmal ediyoruz sinirlerimiz bozuluyor kotu hastaliklara yakalaniyoruz. Vallahi konu sahibi ben bu sekilde devam ederse bosanmandan yanayim..cocuk yok rabbiminde var bir bildigi oyle dusun.
cok dogru soylüyorsun. Bu ülkede insanlar cocuklarini salamiyor, bir ömur birbirine musallat bir sekilde yasiyor. Gencte olsa sahliklida olsa degismiyor.
Aynj sekil cocuklrda öyle. Her konuda destek bekliyorlar birbirilerinden.

Dır dır ettiğimi düşünüyor . Hasta napim diyor kadın var ben sana babama yemek yapmı diyorum diyor

Yaşlı hasta kayınpeder var4 yıldır onla yaşıyoruz . 4 yıllık evliyiz son 1 yıldırda eşim onun yanında yatıyor sadece ayrı yataklarda yatma ve kayınpederin evinde kalıyoruz boşanmayı istiyorum sıkıldım bu evlilikten fikir almak istedim .
yanina bebek telsizi alsaniz olmaz mi? hemen seslenir size

Çocuk baskısı gözünüz açılır, aklınız başınıza gelir de bu saçma evliliği bitirirsiniz diye yapılıyor, farkındasınızdır umarım.

Bu ne ya bi de üvey anne var de al sana kızılcık şerbeti dkdkksjsks
Ne çocuğu ablacım ortada evlilik yok Allah vermemiş işte zorlama. Bırak kendi hayatına bak

Yaşlı hasta kayınpeder var4 yıldır onla yaşıyoruz . 4 yıllık evliyiz son 1 yıldırda eşim onun yanında yatıyor sadece ayrı yataklarda yatma ve kayınpederin evinde kalıyoruz boşanmayı istiyorum sıkıldım bu evlilikten fikir almak istedim .
eşinizden başka çocuğu yok mu ?

evlenırken aynı evde mı yasamaya basladınız ?

esınız neden onun yatagında yatıyor anlamıyorum hem.

Esiniz 1 senedir tenezzül edip sizinle yatmıyor,farkında mısınız? Baba bahane adam sizi gözden çıkarmış.İstese her türlü çözüm bulurdu.Ayrı yatmak işine geliyor.....

Dır dır ettiğimi düşünüyor . Hasta napim diyor kadın var ben sana babama yemek yapmı diyorum diyor
Kocanızın bu durum umrunda değil üzgünüm. Sizinle de birlikte olmayı, kendinize ait bi hayatınız olmasını istemiyor. Daha doğru ifade etmek gerekirse tüm bunları her şeyden daha çok istemiyor. Eğer kendinize ait düzeninize bi özlemi olsa ne yapar eder bi şekilde babasına laf geçirirdi. Sorun kayınpederinizde değil kocanızda. Her ebeveyn bişey talep edebilir, bişeye ihtiyacı olabilir. Ne kadar karşılayabileceği biraz da çocuğun elindedir. Bakım ihtiyacını karşılayıp sınırı orada da çizebilirdi. Ama o yatağınızı dahi ayırarak babasıyla yatmaya öyle ya da böyle okey.

Aynı şekilde siz annenize böyle baksaydınız eşiniz sizi çoktan boşardı

evlenirken babaya bakma sarti varmiydi tahminim belki oyuzdeb sizle evlendi adam.

ya 44yașındayım, aktif bir iș hayatım var șu an ölü sezon biraz eve kapandım, bu hayatta artık beni hiç bir șey șașırtamaz derdim.
fakat burda açılan her konuya ağzım açık kalıyor.
kızım bu nasıl evlilik. 4 ay değil 4 yıldan bahsediyorsun. peki seni bu evliliğin içinde tutan motivasyonun nedir.
İçimden aynen bunu söylüyordum mesajınızı gördüm. Kadın oyalanmak için çocuk istemiş ya şaşırmam dedikçe şok oluyorum burada her gün.

Back