Su son zamanlarda cok buyuk ve çiğ konusuyorum. Benimde bir oglum olacak yakin zamanda nasipse ilk ve tek cocugum. Bu duyguyu yeni yasayacagim..ama son iki senedir şu yaşlilara cildiriyorum.yuzlerine birsey diyemiyorum ama cildirmak uzereyim bu ahir zamandan midir nedir bunlari da vurdu. allah affetsin eskiden insnalar 40 yasinda vefat edermis.sorgusuz sualsiz hastaliksiz dan diye. Allahim sen affet simdikiler ölemiyor da. Bunu sadece onlar icin demiyorum bu arada. Belki bizlerde bunlaein yasini gorecegiz bizde boyle olacagiz. Sinirleniyorum kendime bu dusuncelere girdigim icin. Ama gercekten canimiza yetti yani. Konulari okuyorum bunlar hepimizin basina kalmis. Zenginin evinde bakici var yine kadinin basina kalmislar. Fakirin orta hallinin elinde gelinin basina kalmislar. Turkiyenin fakirleri gibiyiz hepimizi cennetle kandiriyorlar. Bak cenneti kazan.bakalim amennah ta kendi cocuklarimizi ihmal ediyoruz sinirlerimiz bozuluyor kotu hastaliklara yakalaniyoruz. Vallahi konu sahibi ben bu sekilde devam ederse bosanmandan yanayim..cocuk yok rabbiminde var bir bildigi oyle dusun.