• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunu

Siz bu ayrı yatmalara çocuk sıkıştırmadınız umarım. 4 yıllık evlisiniz ama hiç başbaşa kalmadınız ? Töbe öyle evlilik mi olur ?

Yakın zamanda niyetli mi peki kayınpeder sizi başbaşa bırakmaya? Yoksa uzun seneler 3 kişi mi evli kalacaksınız?

Not: Yanlış anlaşılma olmasın anaya babaya bakılırda evliliğin göbeğinede oturtulmaz.

Siz evlenmeden önce kayınpederle beraber yaşayacağınızı biliyor muydunuz?

Yaşlı hasta kayınpeder var4 yıldır onla yaşıyoruz . 4 yıllık evliyiz son 1 yıldırda eşim onun yanında yatıyor sadece ayrı yataklarda yatma ve kayınpederin evinde kalıyoruz boşanmayı istiyorum sıkıldım bu evlilikten fikir almak istedim .
Neden baştan kabul ettiniz böyle bir evliliği? Adam yatalak mı, başka bakacak kimse yok mu?

Kayınvaliden vefat etmiştir diye düşündüm o yüzdem kayınpederde kalıyorsunuzdur eşinizinz başka kardeşi var mı? Varsa biraz onlar da destek olsa sizde biraz birbirinizle vakit geçirirsiniz

Siz bu ayrı yatmalara çocuk sıkıştırmadınız umarım. 4 yıllık evlisiniz ama hiç başbaşa kalmadınız ? Töbe öyle evlilik mi olur ?

Yakın zamanda niyetli mi peki kayınpeder sizi başbaşa bırakmaya? Yoksa uzun seneler 3 kişi mi evli kalacaksınız?

Not: Yanlış anlaşılma olmasın anaya babaya bakılırda evliliğin göbeğinede oturtulmaz.
Yok çoçuk olmadı istedik tüp bebek bile yaptık olmadı

Yok çoçuk olmadı istedik tüp bebek bile yaptık olmadı

Böyle evlilikte zor zaten gün tutturmanız.
Bebek telsizi edinin bari odasından fısıldasa duyarsınız en azından ayrı yatmak zorunda kalmazsınız.
Evlilikte bu kadar ayrı yatmak normal değil soğutur insanı. Nitekim soğumuşsunuz da.

Neden baştan kabul ettiniz böyle bir evliliği? Adam yatalak mı, başka bakacak kimse yok mu?
Tam böyle olacağını soyleseydi etmezdim 2 gün kalırız demişti . Evlerinde bakıcı kadında var sadece yemek vevtemizlik yapan ama babası ruh hastası sürekli oğlunu istiyor kardeşi var kız kardeşi hiç umrunda değil tuhaf bir kadın zaten .

Böyle evlilikte zor zaten gün tutturmanız.
Bebek telsizi edinin bari odasından fısıldasa duyarsınız en azından ayrı yatmak zorunda kalmazsınız.
Evlilikte bu kadar ayrı yatmak normal değil soğutur insanı. Nitekim soğumuşsunuz da.
Bazen diyorum ki bu aptal ortamda çoçukmu büyütülecek bilemedim

Yok tatillere gittik ayrı evde var ama evimizde kalamıyoruz beraber olmak için gidip sonra kayınpeder evine gidiyoruz

Bazen diyorum ki bu aptal ortamda çoçukmu büyütülecek bilemedim

Büyütülmez zaten yerleşik bir hayatınız yok, saçma bir karı koca ilişkisi içindesiniz.
Çocuk arada kaynayacak sadece.
Bence siz biraz daha çocuk düşünmeyin ve şu telsizi bir alın en azından karı koca aynı yatakta yatın. Sonra bakarsınız gidişata

Bu eşinize gerçekten normal mi geliyor? Hadi tamam yaşlıdır bakıma ihtiyacı vardır, sizde 4 yıldır evli olduğunuza göre kabullenmişsiniz ama ayrı yatmak çok aşırı
Kimseye soyleyemeyip burda yazdım içimi doktüm . Babasınada onada tuhaf gelmiyor sanırsam bu durum . Gecici diyor sürekli ama geçmiyor Çoçuk çok istiyor torun vs ama oda gereksiz olucak bence. Zaten oldu düşük oldu birde.

Kimseye soyleyemeyip burda yazdım içimi doktüm . Babasınada onada tuhaf gelmiyor sanırsam bu durum . Gecici diyor sürekli ama geçmiyor Çoçuk çok istiyor torun vs ama oda gereksiz olucak bence. Zaten oldu düşük oldu birde.
Bu durumda çocuk olayını erteleyin derim, siz de farkındasınız bu normal değil çünkü. 4 yıllık evlilikte hiç yalnız kalamamışsınız ki bu durum yüzünden

Kesinlikle eşim iyi biri ama fazla düşkün babasıda duygu sömürüsü yapıyor . Bende işten geliyorum her işi ordaki kadına yaptırıyorum hiç umrum değil ayaklarımı uzatıp dizi seyrediyorum gıcıklığına .

Back