- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi busenurkaay
Ortak araba almanız cok mu luzumdu. .ortak iş yapılmaz..yarın öbür gun araba bozulsa sen bozdun öde hayır sen bozdun öde muhabbeti dönecek..cok mantiksiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle çok çatışmalarımız oldu çok çalışması bana vakit ayırmaması vs vs annem çok dedi kızım gel diye ama eşime o kadar bağlıyım ki ne olursa olsun kendimi hep gamsız bi şekilde onun yanında ona sarılırken buluyorum.
31 yaşındayken 20 yaşındaki gencecik kızla evlenirken eşiniz de istediğim gibi yönetirim, sözümden çıkamaz diye düşünmüştür. Sonuç olarak sizin ne hissedeceğinizi umursamadan yapıyor yapacağını. Siz de bebekle düzelir diye hayaller kurunBende aynı şekilde erken evlendim ve eşimle aramızda 11 yaş var. Kimseye saygısızca yaklaşmak istemiyorum ama sanırım benimde kotam dolmak üzere.
Arkadaşlarına para veriyor,babasının kredisini ödüyor, zaten borcu var,altınlarınızı da almış.bu evlilikte kendinizi maddi olarak koruyun eşiniz güven vermiyor olay kp değil.altınlarınızı isteyin ve nakde altına yatırmayın,araba da almayın.Eşimede kredi çıkmıyor ki ama babası çekip ona ödetiyor işte. Keşke eşimde azıcık beni dinleseydi bende izin vermedim ama söz geçirmedim
Artık çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyuca. 1900 yıllarından kalmış bir zihniyet.Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi tam bir manyak. Anlatsam şok olursunuz. İş yerinde ki herkes bilir o ruh hastasını. Ben kızla samimi olduğum için ailesininde tam hasta olduklarını bilirşm. Yediği dayakları (hamile iken bile) kıza hep baskı yaptım boşan diye. Seni haravayack bu adam.kaçarak evlendiği için boşanamadı. 5 yıl sonra çocuk yaptı. Doğum izinden döndü değişen bişeyler varmı dedim. Daha beter olduk..şimdi hiç gidemem çocuk var. Kızımı elimden alıp yuvaya verecekler diye tehdit ediyorlar dedi. Bazı kadınlar akıllanmazArtık çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyuca. 1900 yıllarından kalmış bir zihniyet.
Çocukları kendi emllerinize alet etmeyin. Et-me-yin. Etmeyin ya nesini anlamak bukadar zor.
Adamın babası ne ki kendi ne olsun çocuğuna nasıl baba olsun.
Önce üzülmüştüm altınlar gitmiş ortak araba alınmış diye
Ama bukadar vur kafama al lokmamı olup üzerine birde minnoş minnoş ama çoookk bağlıyımmm hele bir bebeğimiz olsa herşey düzelir kafasına az bile. Soğuk su iç konusahibi. Ohhh ferah ferah.
Artık çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyuca. 1900 yıllarından kalmış bir zihniyet.
Çocukları kendi emllerinize alet etmeyin. Et-me-yin. Etmeyin ya nesini anlamak bukadar zor.
Adamın babası ne ki kendi ne olsun çocuğuna nasıl baba olsun.
Önce üzülmüştüm altınlar gitmiş ortak araba alınmış diye
Ama bukadar vur kafama al lokmamı olup üzerine birde minnoş minnoş ama çoookk bağlıyımmm hele bir bebeğimiz olsa herşey düzelir kafasına az bile. Soğuk su iç konusahibi. Ohhh ferah ferah.
Ne yazık ki bebek var olan sorunları daha da büyütür, aradaki iletişimi kısmen sekteye uğratır.Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
İnanın üzülüp üzülmemek arasında kalıyorum böyle şeyler okuyunca.Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi tam bir manyak. Anlatsam şok olursunuz. İş yerinde ki herkes bilir o ruh hastasını. Ben kızla samimi olduğum için ailesininde tam hasta olduklarını bilirşm. Yediği dayakları (hamile iken bile) kıza hep baskı yaptım boşan diye. Seni haravayack bu adam.kaçarak evlendiği için boşanamadı. 5 yıl sonra çocuk yaptı. Doğum izinden döndü değişen bişeyler varmı dedim. Daha beter olduk..şimdi hiç gidemem çocuk var. Kızımı elimden alıp yuvaya verecekler diye tehdit ediyorlar dedi. Bazı kadınlar akıllanmaz
Ben fake olduğunu düşünmedim açıkcasıBen bir yerden sonra konu fake diye düşünmeye başladım.
Ortak araba olmasın diye yalvardım ama dinlemedi.
Annem gel dedi ama eşime bağlıyım, gidemem.
Bebek yaparsam düzelir.
Babası bunları istemese, yap demese eşim neden yapsın? Suç kayınpederde.
Kkdaki bütün garip evlilikleri, koca aklama bahanelerini ve hiçbir işe yaramayacak evlilik kurtarma yöntemlerini tek bir konuda toplamış maşallah.
Fake değilse durum çok vahim.
Arabaya niye bilezik veriyorsun ki ya sen de baya safmışsın çok kızdım size. Giden gitmiş geçmiş olsun size düşen susup oturmak napabilirsiniz kiKızlar öncelikle iyi geceler nasıl başlayacağım konuya nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Eşimle 2 yıldır evliyiz çok şükür kendi kesemizde dönmeye çalışıyoruz. Fakat eşimin kardeşi,babası,arkadaşları sürekli eşimi kullanıyor eşime anlatıyorum anlamıyor. Şöyle örnek vereyim kayınpederim kendine kredi çekti bitcoine yatırdı sonra ben nasıl geri ödeyeceğim ödeyemiyorum geçinemiyorum diyerek krediyi eşime ödetiyor şuanda. Bizim zaten hali hazırda 1 kredimiz varken 2. Kredi çok canımı sıktı açıkçası çok üstünde durmak istemesemde ister istemez düşünmeden edemiyorum. Eşim araba alınca kendi arabasını satıp bitcoine yatırdı ve bizim arabayı kullanmaya başladı. Ben ehliyet alacağım zaman 1 ay yalvardık eşim götür pratik yapsın diye o zaman kendi arabasıyla götürmesi gerekiyordu bizim arabamız otomatik vites olduğu için bozulur başına birşey gelir diye asla yardım etmedi tabi ki yardım etmek zorunda değil ama insan oğlunun o yaptıklarına karşılık gönlü olsun diye 1 kere hadi kızım gidelim der. Ama arabasına bişey olur korkusuyla asla bana yardımcı olmadı. Şuanda eşimle ortak araba aldılar araba biraz yüksek bi model bugün eşime buseye verme arabayı kaza yapar dedi. Bı çok zoruma gitti bende dedim ki baba bu mal cana geleceğine mala gelsin benden gelsin dedim döndüm arabaya bindim ama çok zoruma gitti söylediği şey. Bu arada arabanın yarı parası benim bileziklerimle alındı. Sonuçta kaza geliyorum demez yılların şöförü eşimde kaza yapabilir kayınpederimde. Bende baba eşimin inadına süreceğim bu arabayı dedim. Hiç bişey demedi ama şimdi gidip istesem arabayı asla vermeyeceğini biliyorum. Bizim arabamız öndeyken abime lazım oldu araba hastaneye gitmesi lazım acil kem küm ederek verdi anahtarı benim malımı bana vermek istemedi anlayacağınız. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşim ilgisiz sorumsuz benim canım çok sıkılıyor bu duruma nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum.
tahammül edemediğinizi belli edip gemileri yakacaksınız gerekirseKrediyi ki çekiyor ama ödeyemediği için eşime sen öde diyor. Zor durumda olsalar bende asla sesimi çıkarmam ama tahammül edemiyorum
Evet yanlış düşünüyorsunuz.Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Arabaya niye bilezik veriyorsun ki ya sen de baya safmışsın çok kızdım size. Giden gitmiş geçmiş olsun size düşen susup oturmak napabilirsiniz ki
Bence malesef değil 21 yaşında ergenlikten çıkamamış bir kadın işte .. Keşke fake olsa üstüne dayak yer yine gitmez Çilek hanımBen bir yerden sonra konu fake diye düşünmeye başladım.
Bebek yaparsam düzelir.
Kkdaki bütün garip evlilikleri, koca aklama bahanelerini ve hiçbir işe yaramayacak evlilik kurtarma yöntemlerini tek bir konuda toplamış maşallah.
Benim bileziklerimle alinan arabayi bana vermeyen adamin agzinin payini verir,o arabayi da ceker alirim. Ustelikte sacma sapan kredilerini oduyorsunuz adamin. Bence tek kullanilan kocaniz degil. Bari siz dur diyin bu ise.Kızlar öncelikle iyi geceler nasıl başlayacağım konuya nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Eşimle 2 yıldır evliyiz çok şükür kendi kesemizde dönmeye çalışıyoruz. Fakat eşimin kardeşi,babası,arkadaşları sürekli eşimi kullanıyor eşime anlatıyorum anlamıyor. Şöyle örnek vereyim kayınpederim kendine kredi çekti bitcoine yatırdı sonra ben nasıl geri ödeyeceğim ödeyemiyorum geçinemiyorum diyerek krediyi eşime ödetiyor şuanda. Bizim zaten hali hazırda 1 kredimiz varken 2. Kredi çok canımı sıktı açıkçası çok üstünde durmak istemesemde ister istemez düşünmeden edemiyorum. Eşim araba alınca kendi arabasını satıp bitcoine yatırdı ve bizim arabayı kullanmaya başladı. Ben ehliyet alacağım zaman 1 ay yalvardık eşim götür pratik yapsın diye o zaman kendi arabasıyla götürmesi gerekiyordu bizim arabamız otomatik vites olduğu için bozulur başına birşey gelir diye asla yardım etmedi tabi ki yardım etmek zorunda değil ama insan oğlunun o yaptıklarına karşılık gönlü olsun diye 1 kere hadi kızım gidelim der. Ama arabasına bişey olur korkusuyla asla bana yardımcı olmadı. Şuanda eşimle ortak araba aldılar araba biraz yüksek bi model bugün eşime buseye verme arabayı kaza yapar dedi. Bı çok zoruma gitti bende dedim ki baba bu mal cana geleceğine mala gelsin benden gelsin dedim döndüm arabaya bindim ama çok zoruma gitti söylediği şey. Bu arada arabanın yarı parası benim bileziklerimle alındı. Sonuçta kaza geliyorum demez yılların şöförü eşimde kaza yapabilir kayınpederimde. Bende baba eşimin inadına süreceğim bu arabayı dedim. Hiç bişey demedi ama şimdi gidip istesem arabayı asla vermeyeceğini biliyorum. Bizim arabamız öndeyken abime lazım oldu araba hastaneye gitmesi lazım acil kem küm ederek verdi anahtarı benim malımı bana vermek istemedi anlayacağınız. Ne yapmam lazım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Eşim ilgisiz sorumsuz benim canım çok sıkılıyor bu duruma nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum.
Bir kadın olarak ne kadar ağır bi laf etmişsiniz haketmişsiniz diye neden haketmişim ki çok sevdiğim için mi ?yapış kaçmasın sakın başka birinin canını yakmasın e sen yaşadıklarını haketmişsin kimse birşey yapamaz sana annenin yerinde olsam sustururum seni
Asla şiddet görmedim şidder kabuk edilemez bişey ama hallolacak şeyler içinde yuvamı yıkmak istemiyorum.Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi tam bir manyak. Anlatsam şok olursunuz. İş yerinde ki herkes bilir o ruh hastasını. Ben kızla samimi olduğum için ailesininde tam hasta olduklarını bilirşm. Yediği dayakları (hamile iken bile) kıza hep baskı yaptım boşan diye. Seni haravayack bu adam.kaçarak evlendiği için boşanamadı. 5 yıl sonra çocuk yaptı. Doğum izinden döndü değişen bişeyler varmı dedim. Daha beter olduk..şimdi hiç gidemem çocuk var. Kızımı elimden alıp yuvaya verecekler diye tehdit ediyorlar dedi. Bazı kadınlar akıllanmaz
sevmek böyle bir şey mi? Cidden sevginin bu olduğuna 21 yaşında mı karar verdin?Bir kadın olarak ne kadar ağır bi laf etmişsiniz haketmişsiniz diye neden haketmişim ki çok sevdiğim için mi ?
Kocamı aklamaya çalışmıyorum suçlu bunu kabul ediyorum zaten.Ben bir yerden sonra konu fake diye düşünmeye başladım.
Bebek yaparsam düzelir.