evet haklısın ama ilk günden beri bunun tartışmasını yapıyorduk benim rızam olmadan verdi anahtarı. neymiş uzak yoldan geliyorlarmış kapıda kalmasınlarmış biz olmayınca. Sen de annenlere çıkar dedi beni susturdu.
Her hafta sonu gitmek istemiyorum dedikçe büyük tartışmalar yaşıyoruz hamileydim güçsüzdüm cevap veriyordum ama kavga uzayınca sancılarım artıyordu. Gitmediğim haftalar da oldu o muhakkak gittii ben de annemlere gittim. Beni alması gece saat 1-2 yi buluyordu.
Kayınpederimin ağzından çıkan her laf pot hangi birine ne cvp verecem artık salmıştım o yüzden cevap vermedim. ama artık yüzüne dahi bakmıyorum. Ama yine de her hafta geliyor sevilmediğini bile bile. Eşime diyorum istemiyorum bu hafta gelmesin nasıl kendini yerlere atıyor bi bilsen. kendi eşyalarına zarar veriyor, ağlama krizlerine giriyor.Diyor annenlerin de oğlu var ona da torunu göstermesinler. adam ne yapıyor artık senle komuşmuyor. Bebek olunca artık kavga istemiyorum. Ne yapayım söyle Bu adamı hayatımdan nasıl uzaklaştırabilirim. Bebeğim babasız büyüsün de istemiyorum. Eşimin tersi çok fena her kavga da krize giriyor kendine zarar veriyor