- 23 Ağustos 2012
- 49.708
- 230.622
BUNA ELİ SOPALI BİRİ LAZIM KOMUT VERECEK GEL- GİT- ŞUNU YAP- BUNU YAP KAYINVALİDE BÖYLEYMİŞ
Ben de aynen onu dicektim, naif, zarif bir hanim bu herife ayak uyduramaz zaten. Yok mu yaman bir teyze etrafinizda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BUNA ELİ SOPALI BİRİ LAZIM KOMUT VERECEK GEL- GİT- ŞUNU YAP- BUNU YAP KAYINVALİDE BÖYLEYMİŞ
EVET HAKLISIN KESİNLİKLE GÜVENMİYORUM AMA TORUNUN ÜZERİNE AŞIRI AŞIRI DÜŞÜYOR SÜREKLİ PEŞİNDE ÇENESİ DE DURMUYOR. DAYANAMIYORUM AYNI ORTAMDA OLMAYA ÇOK ÇARESİZİM. BOŞANMAYI ÇOK DÜŞÜNÜYOYUM AMA SIRF BU ADAM YÜZÜNDEN AİLEMİ DAĞITMAK İSTEMİYORUM. BAŞKA HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKsapıkmı ne yaaa ...eşinde iş yok bana kalırsa...bana bunları anlatsa varya oğluyla beraber koyarım kapının önüne...çocuğunuzu yalnız bırakmayın bence o adamla
boşanma ama eşine sağlam bir konuşma yapmalısın özel hayat diye bişiy var yani hanımsız evde ne işi olabilir bi insanın...belki iç çamaşırlarını karıştırıyolar ne biliyosun iğrenç yaaaaaEVET HAKLISIN KESİNLİKLE GÜVENMİYORUM AMA TORUNUN ÜZERİNE AŞIRI AŞIRI DÜŞÜYOR SÜREKLİ PEŞİNDE ÇENESİ DE DURMUYOR. DAYANAMIYORUM AYNI ORTAMDA OLMAYA ÇOK ÇARESİZİM. BOŞANMAYI ÇOK DÜŞÜNÜYOYUM AMA SIRF BU ADAM YÜZÜNDEN AİLEMİ DAĞITMAK İSTEMİYORUM. BAŞKA HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOK
Ya ne yaşlısı, seni beni cebinden çıkarır. Insan bu Gamsızlikta ne yaşlanır ne hasta olur hasta eder sadece insanı.Ay yok artıkkk ya konuşmaya ihtiyacı var adamın besbelli çeneside baya düşmüş yaşlılıktannn
Benim de aklima iyi şeyler gelmemisti Kocam ne fesatligimi bıraktı. Ne kötü kalpliligimi. Genelde insanlar beni saf derecesinde iyi niyetli bulur ama kocama göre benden fesati yok.Kaynınızın siz yokken sizin evde ne gibi bir işi olabilir? Aklıma pek iyi şeyler gelmiyor.
Evet sonuçta kadınsız insanlarboşanma ama eşine sağlam bir konuşma yapmalısın özel hayat diye bişiy var yani hanımsız evde ne işi olabilir bi insanın...belki iç çamaşırlarını karıştırıyolar ne biliyosun iğrenç yaaaaa
Yakın bir tanıdığımız da sizin durumunuzdaydı. Kayınları evine sorgusuz sualsiz girerdi. Bir süreliğine eşi ve çocukları ile birlikte şehir dışına çıkmışlardı, geri döndüğünde yatağın altında kullanılmış ismi lazım değil şeyi bulmuş temizlik yaparken..Benim de aklima iyi şeyler gelmemisti Kocam ne fesatligimi bıraktı. Ne kötü kalpliligimi. Genelde insanlar beni saf derecesinde iyi niyetli bulur ama kocama göre benden fesati yok.
Hadi ya seninki de berbat bi durum. Şu anda ne durumdasinizbunların hepsi böyle ben hem kv hem kp uğraşıyordum kendilerinde anahtar vardı banyodan çıkıyorum zırttt kp karşımda eşim gece çalışırdı bende 10 gib uyurdum evim teras olduğu için manzarası güzeldi akşam ben uyurken tıngırttt ses gelir kv kp bana gelmiş çay içip manzara izlemeye eşimin 15 yaşında kuzeni var onuda getirmişler çocuk yenge yatıyor biz niye geldik gidelim diyor kv bırakkk oğlumun evi burası istediğim kadar kalırım burada diyor
böyle dengesiz ailelerin dengesiz evlatlarını adam etmeye çalışıyoruz baktım olmuyo bıraktım bende
BoşandımHadi ya seninki de berbat bi durum. Şu anda ne durumdasiniz
inanmıyorum ya keşke böyle olmasaydı bu dengesiz insanlar yüzünden bizim hayatımız mahfoluyor. PisliklerBoşandım
adam zaten çocuk bahanesiyle geliyor. ben cocugumu almadan gidemem gözüm arkada kalır. hem annemler yakın degıl. adam bu hafta gelmesin dediğimde öyle kaygalar çıkarıyor ki en son suratımı asıyorum diye ıpadini kırdı. Pöff yine hafta sonu geliyoranahtarı aldınız mı ya da kilidi değiştirdiniz mi?
kp hafta sonu geliyorsa bikaç hafta son sizde annenize gidin ya da başka program yapın
sağlığınızdan olmadan..
Fazlasiyla katiliyorum..yalniz birakma..sapıkmı ne yaaa ...eşinde iş yok bana kalırsa...bana bunları anlatsa varya oğluyla beraber koyarım kapının önüne...çocuğunuzu yalnız bırakmayın bence o adamla
eşin çok yüzvermiş doğru da şimdi de gelme diyemezadam zaten çocuk bahanesiyle geliyor. ben cocugumu almadan gidemem gözüm arkada kalır. hem annemler yakın degıl. adam bu hafta gelmesin dediğimde öyle kaygalar çıkarıyor ki en son suratımı asıyorum diye ıpadini kırdı. Pöff yine hafta sonu geliyor
En büyük suçlu kocan.İkinci suçlu sensin.Günaydın arkadaşlar, herkesin kv ile mi sorunu mu olacak benim sorunum da kp ile. 5 yıldır evliyim 1 yaşında bebeğim var evlendiğimiz ilk günden beri kayın ve kayınpeder problemi yaşıyorum kayınvalidem vefaat etti. O kadar rahat insanlar ki onların bu adar rahatlığı beni rahatsız ediyor. Daha ilk günden beri eşim anahtar çıkarıp onlara verdi rahat rahat girip çıksınlar diye. Yakın da oturmuyorlar ama hiç üşenmezler bu konuda. Ben de çalışıyorum çoğu zaman içim rahat olmuyordu uygunsuz olmayan bi şekilde evi bıraktığım zamanlarda. Bir gün kaynımın işyerine gelip benden evimin anahtarını istemesiyle ipler koptu. Neymiş kendi anahtarını evde unutmuş evde işi varmış. Kamu malı sanki Ne yapacaksa boş evde. Verdim anahtarı ama Akşam eşimle sesimi çıkardığım için büyük bir kavga çıkardık Haklı da olsalar haksız da hiç laf söyletmez asla. Daha sonra her cumartesi eşim maç için babasının oraya maça gitmeye başladı beni de sürükleyerek her hafta. Kendi maç yapıyor beni de kayınpedere bırakıyor. Her hafta saçma sapan muhabbetlere maruz kaldım. Adam o kadar boş konuşuyor ki adamın ağzından çıkanlardan kendi bile haberi yok. Beni istemeye istemeye her hafta sürükledi. hamile hamile her hafta trafikle 1,5 saatlik yere gittim geldim. Zaten hafta içi doğum yapana kadar çalıştım. hafta sonu da ayaklarını uzatıp dinlenmek hakkıdır demedi. Neymiş Beni her gün arabayla işe getirip götürüyormuş sadece haftada bir gün onun istediği çok muymuş. Bir gün yine ben adamın düşük çenesini dinlerken saçmalıkta sınır yok. Adam bana görüştüğü kadınla cinsi münasebetini anlatmaya başladı. Adamın hiç bi dediğine tepki veremediğim gibi buna da veremedim ama içime oturdu. Bi hafta sonu yine gitmek istedi eşim istemedim benimle bi hafta konuşmadı ters davrandı sonra konuşmaya başlayınca kavga ettik yine sonra ben sinirle ilk defa dedim "yeter yeter baban başımı beynime ediyor diye öyle deyince iyice hiddetlendi sonra ben de olan biteni anlattım ve artık bayramlar hariç asla gitmek istemediğimi söyledim. Onlarda ayda yılda bir gelsinler dedim. Rahatlıkları dengesiz konuşmalarıyla babalı oğullu psikolojimi bozuyorlar.. O gün kabul etti şimdiki durum şu: Biz gitmiyoruz adam her hafta gibi geliyor. Ben konuşmuyorum adamla çünkü seviye diye bişi yok ben de muhabbeti kestim akıl ve ruh sağlığım için. Şimdi de bebeğimi bahane ediyor adam her hafta geliyor ama artık tiksinti gelmiş adamı görünce adını duyunca bile midem kalkıyor. Konuşmuyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum ama adam resmen çok mutlu benim bu suratsız halimden zevk alıyor bir hafta gelemese arayıp sanki kusur işlemişi gibi telafi edeceğini söylüyor. Bi görseniz bu gamsızlıkla adam hergün gençleşirken beni de yıprattı o kadar sinirim bozuk ki her gün baş ağrım geçmiyor. Hamilelikten önce anksiyete ilaçları kullanmaya başlamıştım bunlar yüzünden yine başlıyacam bu gidişle. Karısını gömdüğü gibi beni de gömecek. Bir çareee....
evet haklısın ama ilk günden beri bunun tartışmasını yapıyorduk benim rızam olmadan verdi anahtarı. neymiş uzak yoldan geliyorlarmış kapıda kalmasınlarmış biz olmayınca. Sen de annenlere çıkar dedi beni susturdu.En büyük suçlu kocan.İkinci suçlu sensin.
Kocan suçlu: evliliği ne demek olduğunu bilmiyor.İkiizn ortak konutuna sana bile sormadan (ya da sordu bilmiyorum)anahtar yaptırıp ailesine veriyor.Sana saygısı yok.
Sen suçlusun:Anahtar yaptırılıp evine girilip çıkılmasına müsade ediyorsun.Yüzsüzce senden gelip istediklerinde bile veriyorsun.Kocanın her hafta seni kaynatana bırakmasına ses çıkarmıyorsun.kAYINPEDERİNİN TERBİYESİZ LAFINA KARŞILIK VERMİYORSUN.
Sen kendi hakkını savunmazsan kimse savunmaz.Evlisiniz bilmem farkın da mısn.Yani sen de o evin hanımı olarak kayınpederin gelmesine bir dur diye bilir,eşine insan olduğunu alacağın tavırla belli edebilirsin.