- 1 Nisan 2022
- 2.719
- 1.612
- 38
Konumu biliyorsunuz .Kızlar selam .
Benim kayınpeder demans hastası.. üstüne 1 hafta önce domuz gribi oldu . Ve ne oldu ise sanırım grip tetikledi .1 haftadır ölüyorım diye bağırıyor . Onlar İstanbul da görğmcem eşi hastaneye götürüyor . Ama susmuyormuş babam götürün ölüyoeum vs vs apartmanı inletiyormış küfürler ediyormuş hastanede fln . Gastrit çıktı midesinde . Az önce de görümcem aradı eşimi bas bas bağırıyor bi tek benim mi babam uykusuzm çlüyorum yorgunluktan psikolojisi bozulmuş kızın yani kısacası doğal olarak . Biz İstanbul dışındayız ve eşim 3 vardiyalı çalışıyor gececi bu hafta . Müdürün de izin alamadı sadece perşembe günü vermiş bi gün . (Normalde cuma sabahı çıkacaktı ) perşembe den gidelim mi dedi bende gidelim hem babam torununu görür hemde sende yardımcı olursun dedim . Görümcem abisine bağırdı falan en son eşim de ya izin alabilsem gelirim zaten burası İstanbul gibi değil küçük yer işimi kaybetme durumu olamaz , müdürüm oğlanın sünnetine bile 1 gün izin vermedi bunda zor aldım dedi . Hala söyleniyor . Tamam yorulmuş psikolojisi bozuk ama bunda abisinin ne suçu var gideceğiz zaten .. her şey yapıldı babama ama bir şey bulunamıyor .
Şimdi herkes yorumlar yaptı . Benim 4 aylık bebeğim var farklı şehirdeyşz .1 haftadır babam bağırıyor bütün bölümlere götürüldü yok bir şey . Herkes bir şeyler söyledi sanki biz bakmıyormuşuz gibi . Sorun burada çözüm bulmak .
Biz bi kaç defa sunduk bakıcı bakımevi fln .
En son bakımevine razı geldiler şükür
Bi kaç yeri aradım baya pahalı .
İstanbul Avrupa yakasındalar . Bildiğiniz güvenli temiz bi yer var mı ?
“Bu arada benim görümcemle bi sorunum yok yani öyle aman aman diyebileceğim . Ki kaldı ki bi sorunum olsa bu durum başka .. kız 1 haftadan beri beni arıyor dertleşmek için çözüm bulmak için onu yapalım bnu yapalım bak şöyle yapalım hesabına bunu attım vs vs diye .
Kusura bakılsın yada bakılmasın .
Evet kp rahatsız bağırıyor , küfürler ediyo .
4 aylık bebeğimin yanına getiremem. Evim kira böyle bağırırsa evden de olmak istemem .. he bağırması kesilir rutine döner gelsinler değişiklik olur
Annem geliyor bizimle kayınvalideye yardım için . Kv söyledim iyi olur dedi üst katta bebeğe bakarlar yada sen bakarsın bana yardım eder dedi iyi anlaşırlar .. “
Lütfen bildiğiniz bi bakım evi , yer ne bileyim bi öneri varsa söyleyebilir misiniz ? İstanbul Avrupa hatta Anadolu da olabilir . Araç var .