- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi yenieleman
-
Aynen sen bebeğini düşün. İnsan kendisi her şeye katlanıyor, saygısız olmayayım huzurum bozulmasın eşimle diyor ama bebeğin artık senden önce gelir. Sen buna odaklan, eşini de buna odaklanmaya zorla. O da bebeğinizi düşünsün önce. Onlarla şu aşamada beni her muhatap ettiğinde bebeğimizi muhatap etmiş olacaksın, bana her bağırdıklarında, her baskı yaptıklarında bebeğimizin sağlığı tehlikede olacak ben stres yapacağım için de. Doğumdan sonra Allah kerim :) Sen onlarla kesinlikle konuşup ben sizle görüşmeyeceğim falan deme ama, eşin yapsın bunu yine bu saydığım sebeplerden. Yoksa canına okurlar telefonda bile. Sen de o anlık sinirle falan yanlış bir şey söylersin, suçlu sen gibi görünürsün eşinin gözünde.evet hepsi doğru gerçekten kelimesi kelimesine. sessizce kabul etmek bile değil neler yapabileceklerini tahmin bile etmek istemiyorum çünkü o kadar garip insanlar ki artık şaşırmıyorum saçmalıklarına. ama ileri giderlerse allahın izniyle ailem bizi ezdirmez . birde böyle deneyeyim dediğin gibi daaha etkili olabilir
Aynen sen bebeğini düşün. İnsan kendisi her şeye katlanıyor, saygısız olmayayım huzurum bozulmasın eşimle diyor ama bebeğin artık senden önce gelir. Sen buna odaklan, eşini de buna odaklanmaya zorla. O da bebeğinizi düşünsün önce. Onlarla şu aşamada beni her muhatap ettiğinde bebeğimizi muhatap etmiş olacaksın, bana her bağırdıklarında, her baskı yaptıklarında bebeğimizin sağlığı tehlikede olacak ben stres yapacağım için de. Doğumdan sonra Allah kerim :) Sen onlarla kesinlikle konuşup ben sizle görüşmeyeceğim falan deme ama, eşin yapsın bunu yine bu saydığım sebeplerden. Yoksa canına okurlar telefonda bile. Sen de o anlık sinirle falan yanlış bir şey söylersin, suçlu sen gibi görünürsün eşinin gözünde.
Ben 5 yıla yakındır kp ile görüsmüyorum. Eşim haklı olduğumu biliyor farklı ülkelerdeyiz, eşim sürekli arar ailesini, kamerada görüsürler , canim isterse ayda bir annesiyle görüsürüm, kp e selam dahi yollamam. Son iki defadir görüşmede birinde selam gönderdim pişman oldum, diğerinde kendim konuştum hal hatır sordum yine pişman oldum. Kesinlikle mesafemi koruyacagim. Büyük konuşmayım ama samimiyetmi bir daha asla. Sende koy mesafeni duvar gibi soğuk ol. Kesin net yanıtlar ver. Hayır gelmiyoruz! Müsait değiliz gibiler ve kısa cevaplar ver . kim ne derse desin. Sen açıklama yapmak zorunda da degilsin. Bi süre konuşurlar sonra birbirlerini yerler. Umursama
Onların gözünde elbette sen suçlusun. Ama onların gözünde ne olduğunu boş ver sen eşinin gözünde nasılsın onu düşün ve bunun üzerine çalış. Onunla iyi olduktan sonra her şey çözülür çünkü. Ayrıca çocuğu görüştürmeme meselesini hele şimdiden eşine kesinlikle söyleme. Öyle bir şey söylersen çok tepki verecektir. Her ne kadar sana katılsam da endişelerin konusunda malesef her zaman ideal olanı yapamıyoruz. Ancak eşin de kendiliğinden istemez, onlarla görüşmeyi bırakırsa olabilir öyle bir şey.bişey yapsamda yapmasam da suçlu benim onların göznde.kaınvalidem çok iyi oynuyor çünkü. ben böyle devam ederlerse çocuğumla görüştürmem ki onları.iyi bir örnek değilllerki.onların yanında yalan söylemeyi insanları kınamayı mı saygısızlığmı öğrenecek benim çocuğum. saçma
Onların gözünde elbette sen suçlusun. Ama onların gözünde ne olduğunu boş ver sen eşinin gözünde nasılsın onu düşün ve bunun üzerine çalış. Onunla iyi olduktan sonra her şey çözülür çünkü. Ayrıca çocuğu görüştürmeme meselesini hele şimdiden eşine kesinlikle söyleme. Öyle bir şey söylersen çok tepki verecektir. Her ne kadar sana katılsam da endişelerin konusunda malesef her zaman ideal olanı yapamıyoruz. Ancak eşin de kendiliğinden istemez, onlarla görüşmeyi bırakırsa olabilir öyle bir şey.
Ay cok merak ettim "yeni eleman " derken senimi kastediyo kayınvaliden...Çok özur dilerim nickinize bakmadan yazmıştım.
Bugun iyi degilim galiba
canım yalandan cinnetbeni güldürdün valla ya :) ama allah korusun patlamaya hazır bomba gibi yaptılar beni. işin şakası iş cinnete kadar dayanmaz inşallah
canım yalandan cinnet
burda taktikçi arkadaşlar var bu konuda
uzun lafın kısası insanları bazı mutlu edemeyiz ne kadar uğraşsakta
kafanıza göre takılın bundan sonra
Esine durumu aciklayarak gorusme. ben oyle yaptim. esime karismiyorum. iki jaftada bir ziyarete gidiyorum. oturuyorum geliyorum. umrumda degil ailemden v benden onemli degiller.
eşim gelmiyoruz diyemez ailesi sonuçta ama ben kendi adıma demeyi düşünüyorum sinirrlerim hatsafhada çünkü . eşim giderse gitsin yinede
Eşin demedikçe başa çıkamazsın. Eşin yorgun oluyorum, eve zor gidiyorum gibi şeyler söylesin. Hamileliği veya bulantı bahanesini de kullanabilirsiniz. Kayınvalidene cevap vermende sakınca yok ama tabii terslemek gibi değil, şakayla karışık olabilir.
Okurken fenalık geldi, kendimi senin yerine koydum da çekilir gibi değil gerçekten. Başkalarını memnun etmek için kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?