Kayınlarımın gelmesini istemiyorum.

lütfen kendinizi ezdirmeyin, orası sizin eviniz. iyi niyetiniz suistimal edildi tamam bir daha yok konu kapandı bitti gitti. evinizi otele çevirir bunlar. içerler, evin içine ederler, sizin yatağınıza kadın getirirler rahatça takılırlar. yumuşak yüzlü oldukça arkalarını toplar durursunuz. gitsin kendine ev kiralasın.
Çok saolun yorumunuz için. Doğru söylüyorsunuz. Herşeyin farkındayım fakat işte çok vicdan sahibi bi insanım. Kaynım babasız büyümüş. Küçük kaynım. Bir aylıkken babasını trafik kazasında kaybetmiş. O yüzden ona karşı böyleyim işte. Ne bilim.

Bu erkeklere tilt oluyorum. Sanki misafir geldiğinde çok bir şey yapıyorlarmış gibi bir de ne diyebilirim ki diyorlar. O zaman kendi kardeşinin yemeğini yapsın, çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip katlasın, evi kirlettiği için evi de temizlesin. Yok ama bunları yapmaz eminim bunları siz yaparsınız ama misafirin gelip gelmeyeceğine o karar verir.

Valla annede de iş bitiyor. Kayınvalide "otur oturduğun yerde abinin huzurunu kaçırma" dese aslında kimse gelmeye cesaret edemez. Yetiştirme tarzı işte. Cidden istanbul vs varken balıkesir gibi küçük bir şehre çalışmaya gelmesinin başka bir sebebi de yok haklsınız
Genelde anaların da işine geliyor. Çocuklarının yükünü yıkıyorlar gelinin üzerine

Çok saolun yorumunuz için. Doğru söylüyorsunuz. Herşeyin farkındayım fakat işte çok vicdan sahibi bi insanım. Kaynım babasız büyümüş. Küçük kaynım. Bir aylıkken babasını trafik kazasında kaybetmiş. O yüzden ona karşı böyleyim işte. Ne bilim.
biraz daha vicdanlı olmaya devam ederseniz kendi hakkınıza girersiniz. ben de sizin gibiydim, iyi olayım aman kötü bilmesinler diye diye kaç kişi tepeme çıktı. şimdi birçok kişiye şirret yüzümü gösteriyorum mırın kırın ediyolar nasıl keyifleniyorum anlatamam. bırakın sizi ters bilsinler aman bırak bulaşmayalım çenesi durmaz desinler, hiç değilse kafanız rahat olur.

Doğuluyum hiç dediğiniz gibi değil pasifliğinize doğuyu kılıf olarak kullanmayın... Gerçi ben batıda doğdum büyüdüm ama yetiştirildiğimiz kültür belli... madem doğudan bahsediyrz arayın kayınvalidenzi eşim çalşyor evde yalnız kalıyoruz yaz sıcak iki çocuk var kıyafetim müsait olmuyor bunalıyorm ailemde bekar kaynımın bende kalmasına kızıyor gelmesin deyin... kötü olmaktan bu kadar korkmayın bırakın aranz bozulsun yeter ki evinizde rahat olun...

Yok. Eşimin en küçük kardeşi çalışmaya gidicem demişti anahtarı ona vermiştim o gelecekmiş yine bu yaz buraya ben şuan kendi evimdeyim. Eşime durumu izah ettim anlattım fakat annem gönderirse ne diyebilirim ki dio.
Kaynana ile konuş böyle böyle yapmışlar gelmelerini istemiyorum de.

Bu erkeklere tilt oluyorum. Sanki misafir geldiğinde çok bir şey yapıyorlarmış gibi bir de ne diyebilirim ki diyorlar. O zaman kendi kardeşinin yemeğini yapsın, çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip katlasın, evi kirlettiği için evi de temizlesin. Yok ama bunları yapmaz eminim bunları siz yaparsınız ama misafirin gelip gelmeyeceğine o karar verir.
Aynılarını bende eşime söylüyorum. Ama bakıyorum boşuna nefesimi tükettiğimle kalıyorum. Bende kalp hastasıyım. Kalbim delik çabuk yoruluyorum. Üzüntü stres bana yasak. Kalbim tetiklenio direkt. Bu yüzden fazla münakaşadan kaciniyorum. O da fırsattan istifade edio sanırım.

biraz daha vicdanlı olmaya devam ederseniz kendi hakkınıza girersiniz. ben de sizin gibiydim, iyi olayım aman kötü bilmesinler diye diye kaç kişi tepeme çıktı. şimdi birçok kişiye şirret yüzümü gösteriyorum mırın kırın ediyolar nasıl keyifleniyorum anlatamam. bırakın sizi ters bilsinler aman bırak bulaşmayalım çenesi durmaz desinler, hiç değilse kafanız rahat olur.
Ahaha gerçekten çok doğru:)). Bazen bi cinnet geçiriyorum susup kaliyolar ama sonra üzülüyorum işte. Dedikleriniz de çok haklısınız.

İki çocuk yetistiriyorsunuz. Kız çocuğunuz da varsa lütfen bu zinciri kırın Şırnak'ta eş ailesi ile yasasaydiniz zor olurdu ama siz Balıkesir de modern güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.
Eşinize bağlı kalmayın öncelikle kendinizi geliştirin okumadiysaniz bile iş hayatınız mutlaka olmalı eliniz ekmek tutmalı, evde yapılacak bir iş bile olabilir. Çocuklarınız için sizin o zihniyetten uzaklaşmanız gerekiyor.
Kayın konusunda da eşinize dahi söz hakkı tanımayın. Sabah gidip akşam gelecek tabiki gelsin der ona göre birşey yok, temizlik yemek çamaşır size kalacak. Ben başkasının banyomda duş almasını istemem şahsen. O konuda hassasimdir.
Eğer sınırlarınız olursa, istemediğiniz konularda düşüncenizi çok rahat dile getirirseniz emin olun daha çok değer görürsünüz el üstünde tutulursunuz. Her şeye evet derseniz sadece ezildiginiz ile kalırsınız. Sadece siz değil çocuklarınız da ezilir.

Genelde anaların da işine geliyor. Çocuklarının yükünü yıkıyorlar gelinin üzerine
Kaynanam arayıp işte gelecek kaynın onunla bişeyler göndericem dedi. Bu kadar olaydan sonra hala gelebilmesine şaşırdım kaldım bişey diyemedim mal gibi kaldım öylece. Çok tuhaf bi aile onca yıllık gelinleriyim hala çözemedim. İşlerine gelince muhafazakar işlerine gelince modern bi tuhaf :)

Kaynanam arayıp işte gelecek kaynın onunla bişeyler göndericem dedi. Bu kadar olaydan sonra hala gelebilmesine şaşırdım kaldım bişey diyemedim mal gibi kaldım öylece. Çok tuhaf bi aile onca yıllık gelinleriyim hala çözemedim. İşlerine gelince muhafazakar işlerine gelince modern bi tuhaf :)
Bu kadar olay dediğiniz nedir? Ev sahibinin uyarması mı? Eş ailesinin bu uyarmadan haberi var mı ki?

Aynılarını bende eşime söylüyorum. Ama bakıyorum boşuna nefesimi tükettiğimle kalıyorum. Bende kalp hastasıyım. Kalbim delik çabuk yoruluyorum. Üzüntü stres bana yasak. Kalbim tetiklenio direkt. Bu yüzden fazla münakaşadan kaciniyorum. O da fırsattan istifade edio sanırım.
O zaman hiçbir şey yapmayacaksınız. Abisi gelirse çamaşırlar biriksin dağ gibi hastayım deyip geçirin günlerinizi, yemek bazen yapın bazen yapmayın çocuklara uygun şeyler yapın az miktarda gerekirse kendiniz kahvaltılık yersiniz, abisinin yattığı odaya asla girmeyin ne halde olursa olsun.

Benim gelmesin dediğim misafiri eşim kabul edemez zaten de şeytana uyup kabul ederse asla hiçbir şey yapmam. Yani burada daha önce yazmışımdır aile bireylerinin gelip kalmasına asla karşı değilim. 3 gün 5 gün 1 hafta her iki tarafın da akrabaları gelip kalabilir tabii ki. Ama aylarca ben neden bir başkasıyla aynı evde olayım.

Eşinize şöyle diyebilirsiniz şortumu giyip akşam koltukta yatıp tv izlemek istiyorum, duştan çıkıp bornozla durmak istiyorum, seninle birlikte olurken tetikte olmak istemiyorum. Bir insanın yükünü aylarca taşımak istemiyorum. Sen ailene diyemiyorsan uygun bir dille ben annene anlatayım diyebilirsiniz.

Benim anlayamadığım en büyük olay evde başka bi yetişkin varken nasıl seks yapabiliyorlar?
Aslında bu tarz saçma şeyler erkekleri daha çok tahrik ediyor ama hadi bir gün iki gün diyelim heyecan kattı ses çıkarmamaya çalışmak, o yakalanma korkusu ama aylarca olacak bir durum eziyet gibi. Özellikle kadınlar için.

Benim anlayamadığım en büyük olay evde başka bi yetişkin varken nasıl seks yapabiliyorlar?
ben de şeyi çok merak ediyorum. eskiden 3-4 çocuk bir de anne babayla yaşayan karı kocalar nasıl... neyse...🥹 bir de şimdi diyorlar ki biz hep bir aradaydık ne güzeldi😂 evde rahat rahat dolaşmayı takılmayı geçtim banyo bile yapılmaz rahatla. çocuklar da sesleri duyuyordur kesin.

X