Kayınaile part1

zaten bugün üzerime düseni yapmak için geldim buraya. yarından itibaren ailemin evinde kalıcam.

ama ben kötü olmayalım, olaylar ilişkilerimizi etkilemesin diye uğraştıkca bana acımasız davranıyorlar onu farkettim.

Bisey sorucam. Butun bu olaylardan sonra kocan hala git ailemle gorus git ailemde kal vs demiyor dimi? Sanki onceki konuda bu tarz bisey vardi.
demiyor. hatta bugün de ayak üstü görelim sonra annenin evine bırakırım seni dedi. ama ben ayıp olmasın, ben esimi dolduruyor gibi olmayayım diye kalalım bir gece dedim. demez olaydım

Gebeliğin son haftalarında bu strese gerek var mıydı ?

Kalkın gidin niye kalıyorsunuz o kadar lafın üstüne kocanız da bi acaip
hemen normale döndüler. anlamadım ilişkileri de. sonradan esimi odada yakalayıp “ben seni de anlıyorum ama böyle olmanızı size yakıştıramıyorum” falan demiş. sabah zaten gidicem direkt. ablam da bizimle kalıyor bu aksam olay çıksın da istemedim açıkcası

Bakın anne haklı haksız siz haklı haksız hiç girmeyeceğim o konuya.
Ortada bir şirket var kardeşler kurmuş.Şirketle ilgili bir konu neden anne ile konuşuluyor.Hiç profesyonel bir yaklaşım değil.Şirkette ortak olmayan alakası olmayan kişilerle konuşulmaz ki.Eşiniz de çok yanlış yapmış.Bu konuşma hepten yanlış anne ne anlar işte böyle duygusal bir konuşma olur.Bizde aile şirketleri bundan dağılıyor yaşamıyor.

Ay size ne yaa. Eşiniz cevab8nı vermiş. Sizin için elin kadını o zaten. Bu kadar içselleştirmeuin olayları. İşi ayormak iyi olmuş. Siz kendi dertleri izle ilgilenin. Bu kadar da kayın ailesini gözlemleyip konuşmayın ..normal değil.

Şu sitede sizin kadar güzel yorum yapan görmedim. Herkese anlayışla yaklaşmanız çok güzel bir şey kocaman sarılıyorum size.

Suç sizde böyle cahil , sorunlu insanların yanında işiniz ne, az bile yapmışlar neden akıllanmıyorsunuz, araya mesafe koyup görüşmemek varken siz yanlarına gitmişsiniz hem de doğumu orda yapmak için, ilginç...

O kadar lafı yiyip bir de orda kalman büyük hata , bu arada eşin en büyük sorun farkında değilsin bile ...

güncelleme.

saat 8de ayrıldık evden. yine kötü ayrılmadık sayılır. esim konusup sakinleştirdi ortamı. sen dısında dur, kırma beni vs dedi. öyle çıktık. ailemin evi zaten 18 km yakınız yani. ailemin evine geldik. büyük ihtimalle esimi benim doldurduğumu düsünüyor hepsi. hayırlısı bakalummm…

tek tek yazamadım sorry, yoğun gecti

Kavga etmek için beklemişler gibi, neden duruyorsunuz orada eğer doğuma kadar orada kalacak lohusalığı da orada geçirecekseniz bittiniz siz. Gidin kocanızın yanında sağlık ocağında doğurun ama bunların evinde doğurmayın, aklınızı kaçırtırlar.

ailemin yanında kalıcam zaten ama aynı ilçede yaşıyorlar. ister istemez bir sekilde bir araya geliniyor. bir de ben anlamıyorum galiba yani
iletişimi kesemiyorum.. nasıl keserim bilemiyorum da. mesela bir olay oluyor tansiyon yükseliyor ama yarım saat sonra süt liman.. her sey normal, bir sey yasanmamış gibi davranmanızı bekliyorlar, kendileri de öyle davranıyor. feleğim şaştı resmen mesela esimle bu kavgasından sonra benimle gelip normal annemin babamın hal hatır muhabbetini yaptı her seferinde bir daha bir sey söylenirse ağzımı tutmayıp derdimi anlatıcam diyorum ama yine bir sey demiyorum o an geldiğinde. kendi kendimi yiyorum sonra. sürekli aman kötü olmayalım piskolojisindeyim ama bana zarar veriyor farkındayım. tamamen dısına çıkmam lazım bu olayların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…