Kayınaile part1

Sorunlu ailelerin genel durumudur bu 'biz kavga ederiz ama birbirimizi severiz, seni de severiz' ayağı ama yıllar içinde ipler kopuyor mutlaka, sizinkiler direniş aşamasında.

Ben şahsen kapısına uğramam, çok oğlunu da torununu da düşünen biraz ağzına ayar verecek.
sana bir sey diyeyim mi oğlu da torunu da zerre umrunda değil. en büyük torunlarına tapıyor diğerlerini gözü görmüyor pek zaten su anda. esimde varikosel çıkınca ödü koptu oğlunun adı kısıra çıkacak diye. hamile kaldığımda kendisi söyledi bunu çok rahatladım diye. tek derdi buydu. yoksa gelini karnında torununu tasıypr veya oğlu aylar sonra baba evine gelmis umrunda bile değil. oğlu geldi güya 3 günlük yemeği ısıtıp koydu önümüze. ayy konustukca sinirleniyorum gercekten

Ben eşime saygı duymayan bir aileye saygı duymam. Net. Gideyim diye de düşünmem. İsterlerse ben dolduruyorum sansınlar çok da fifi. Ne gerek var gebelik döneminde bunca sinir strese?
zaten asla beni beğenmediler.. yemek yapmama takıltı… mahalledeki herkese anlatıyor saçmasapan. oğlu 1.5 senedir aç geziyor gibi anlatıyor. halbuki esim tüm yaptığım yemekleri beğenir, yer. ama böyle bir ego tatmini vardı. normal geliyordu bana hani olabilir kücük seyler diye.

simdi bunlar çıktı. yok ben masraflıymısım, yok sürekli ailemde kalıyormusum, benim yüzüöden esim asabi olmus falan. halbu ki mevzu esim aile kurduktan sonra artık hakkını savunmaya ve ses çıkarmaya başladı.

bir anne nasıl bu sekilde evlat ayırır anlamadım ben. en son evden çıkarken yumusacık oldu. yok ben seni de anlıyorum, sen de zor para kazanıyorsun ama benim zoruma gidiyor kardesler olarak birbirinize düsmeniz falan dedi.
dediği laf da su “senin canın bi teröriste rastlarsan tehlikede, abin hep makine üzerinde her an basına bir sey gelebilir” mantığa bak kfkfk

oturduk konustuk esimle de ve farkettik ki bizim sebeplerimiz önemli değil onlar için. ne olursa olsun onlar taraf tutacaklar. esim de gereksiz çıkış yaptım zaten biliyordum böyle olacağını keske hiç girmeseydim muhabbete dedi. böyleler, böyle devam edecek. kimseyle ortak bir hesabımız kalmadığında artık bunları da çekmicez

Benim kayınvalidemle aramız pek iyi değildir, pekte sevmem ama buna rağmen hakkını yiyemem özenle hazırlar herşeyi , bu kadar ağır sözleri hamile bir kadının yanında söylerken utanır insan azıcık.
Bence kendi ve bebeğinizin sağlığını, huzurunu düşünüp görüşmeyin gerekirse.

Sorunlu ailelerin genel durumudur bu 'biz kavga ederiz ama birbirimizi severiz, seni de severiz' ayağı ama yıllar içinde ipler kopuyor mutlaka, sizinkiler direniş aşamasında.
ama görseniz etrafta herkes öve öve bitiremez. tamamen gösteriş. çevrelerindeki herkesi kücümserler, kendi içlerinde bir sorun olduğunda da bu sekilde bastırırlar. anne baba neden çocukları arasında taraf olur ben asla anlamıyorum. bir iş yapmışlar, anlaşamamış ayrılmışlar. neden bu kadar ihanet davasına döndürülüyor ben anlamadım. abisini de sıkıştırıyormus bu arada kv konusun, ayrılmasın şirketten ikna edin diye. amaç ne anlamadım.

Hepsini okuyamadım. Tek diyeceiğim eşiniz şirketten parasını kurtarsın

söyledim ben de esime. kontrole gittiğimde ayda bir uğrarım nasılsınız, iyi misiniz der gecerim babamın evine dedim. kimse de benden ilgi beklemesin. ne kadar verirlerse, o kadar alırlar.

annemler misafirliğe geldiğinde bile önceki günün yemeğini vermislerdi. o yüzden sasırmamam lazım galiba. benim ailem onlar geldiğinde çeşit çeşit yapar ama her seyi.

esim bebekle ilgili kaynımın ve eltimin bize karşı çok acımasız yorumlar yaptığını vs söylediğinde sesi titredi. kv yüzüne baktım zerre üzüntü görsüysem ne olayım. zaten dönüp amaan sanki yıllarca cocugunuz olmadı görmemis gibi davrandınız dedi o an dedim tamam biz bunlara bir sey anlatamayız

abisi bir kısmını simdi ödemeyi düsünüyormus. geri kalanı euro veya altın olarak önümüzdeki yaza vermeyi düsünüyor. kasım sonuna kadar bekleyin dediler. bekliyoruz…. he inancım var mı? yok
Benzer bir durumu yaşadık. Paramızı kurtardık rahatladık

Yerinde olsam böyle bir aileyle bir daha muhatap bile olmam. Kadın dişi terminatör gibi her pisliği barındırıyo içinde belli ki.

Su ekonomik sorunlar bir rayina girse ulkedeki kayin aile problemlerinin en az yarisi duzelecek.

Bu arada ailene söyle onlar misafirlige geldiğinde standart kek pogaca yapip gecsinler, neden verilen degerden fazlasini veriyorsunuz ki?

Yerinde olsam böyle bir aileyle bir daha muhatap bile olmam. Kadın dişi terminatör gibi her pisliği barındırıyo içinde belli ki.
bazen diyorum ki kötü biri değil sadece anlayışı dar. ama bazen de öyle laflar ediyor ki bile bile canınızı yakmak için yırtınıyor. bana direkt laf edemiyorlar cünkü diğer gelinlerin alsine benim ailem arkamda, tepki göreceklerini biliyorlar. ama iste böyle esimden bana sektiriyor.

benim de derdim bu.. iletişimi kesemiyorum. saçma sapan

Seni bu pollyannacılığınla daha çok üzerler kuzum ne demek anlayışı dar. Bazı insanlar için direkt zekasız deyip geç. Kaynanan bile olsa dicem ama genelde onlar için kullanıyorlar bu tarz tabirleri zaten

Su ekonomik sorunlar bir rayina girse ulkedeki kayin aile problemlerinin en az yarisi duzelecek.

Bu arada ailene söyle onlar misafirlige geldiğinde standart kek pogaca yapip gecsinler, neden verilen degerden fazlasini veriyorsunuz ki?
annem, babam bilmiyor ki hiçbir seyi. yemeğin önceki günden kalma olduğunu da bilmiyorlar haliyle sadece abime anlatıyorum, o da zaten hiç gitmez evlerine falan. hatta esim dısında hiçbiriyle sohbeti de yok.

babam sürekli “çok düzgün insanlar, çok kalender insanlar” diye bahseder onlardan. bana hep ara onları, hep ilgili ol falan diye tembihler.

Muhtemelen bu surecte onlarda gerçeklerle yuzlesirler artik, dilerim sorunsuz bir gebelik gecirir saglikla kucağına alirsin evladini

Doğuracak bu stresten ne işin var bıde ne bılım mallar yardım etsın

Gidip gelmeyin artık o ortamlara be bebeğini de kimseye gösterme madem ne aceleniz varmış daha doğmamış bebeği tövbe tövbe ya rabbi ama düşme ihtimalini bile düşünen amca görmese de olur. Hele etli muhabbetine hiç girmiyorum Allah ona 6 tane versin inşallah.

Etli yazmışım hahahaha bundan sonra ekti değil kızlar etli

Ben biliyorum o övüle övüle bitirilemeyenleri. Bi çıkar çatışmasına bakar. Övenlerle bi ters düşsün bakalım o övenler kaç türlü ipliğini pazara çıkarıyor.

Eşinizin şirketten ayrılmasını istemiyorlar çünkü maaşlı adam hazır kredi kapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…