Öncelikle sizin adınıza üzüldüm. Eşinizin durumu daha da vahim bence. Bir kızı binbir sözle ikna et evliliğe evlen sonunda ve aileni geçindirecek maddi imkanın olmasın. Çok zor olsa gerek. Sizi de gereksiz çok iyi niyetli buldum. Eğer eşiniz gerçekten idrak ettiyse durumu giden para ve altınlar aslında kazancınız olmuş diyebilirim. Üç kuruşa belki hayat boyu destekçiniz iyi bir hayat arkadaşı kazandınız. Ama tabi bu birbirini anlayıp sadece ortak fikirde buluşmakla olmaz. Para kazanmanın yollarını bulmanız gerekiyor ki ayakta kalabilmesiniz. Yoksa bu yokluk sizi ayrılığa kadar götürür maalesef. Yöresel ürünleri online satışa koymaya ne dersiniz? Gerekli sertifikaları temin edip yöresel reçeller, süt, yoğurt, yumurta, değişik yemişler vs. Bunlar iyi para kazandırıyor. (hani küçük yerlerde böyle ürünler doğal ve ilgi çekici oluyor.
) Hatta youtube gibi yerlerden video yükleyip reklam bile yapabilirsiniz. Bunu bi düşünün. Bir diğer önerim ise ailenizle konuşun ve onlara yakın taşının. Orada yeni başlangıçlar yapın. Bakalım oğulları ve gelinleri gidince nasıl değerlendirecekler durumu? Gerçi kendi ailenizden destek almanız gerekir ama olsun bi süre sizi idare edeceklerine inanıyorum. İyi kalpli birine benziyorsunuz ailenizde iyi niyetli insanlar olduklarına inanıyorum.