Kayın valide problemi!!!

Ben ilk defa kkda gordum,issizlerin evlendigini. Eskiden issiz adama kiz vermezlerdi,simdi koca olsun camurdan olsun mu diyorlar anlamadim.

Ben ilk defa kkda gordum,issizlerin evlendigini. Eskiden issiz adama kiz vermezlerdi,simdi koca olsun camurdan olsun mu diyorlar anlamadim.
Hadi bak o da kabul ailem de versin de ben merak eder sorarım biz nasıl geçineceğiz diye planımız ne yani bi ay boyunca evde boş boş duracak mıyız yani
Biz fazla planlı yaşıyoruz sanırım ya da insanların standartları yok hayatta
Eşimle ikimiz de çalışıyoruz yine de bir bütçe hesabı yapmıştık nasıl geçiniriz diye

Anne babasina güvenip evlenmediniz heralde. Hangi mantık evlenir evlenmez altınlarını ver dedi onuda anlamadim.
Ilk olarak şehir değiştirin. Iş bulabileceğiniz bir yere gidin ve kârı koca çalışın

Kendi ailenin yakınına bir yere taşın baştan başlayın. Dememişler sizi. Yildirmak içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Eşin belki cesaret bulamıyor sen cesaretlendir. Kendini sevdirmek için uğraşma nasıl başladıysa öyle gidiyor malesef

Anne babasina güvenip evlenmediniz heralde. Hangi mantık evlenir evlenmez altınlarını ver dedi onuda anlamadim.
Ilk olarak şehir değiştirin. Iş bulabileceğiniz bir yere gidin ve kârı koca çalışın

bence öyle düşünüp evlenmeişler ,
üniversite mezunuyuz demese yaş kaç diyecem o derece

Saçmalama tabi ki öyle yapmışlar

bence öyle düşünüp evlenmeişler ,
üniversite mezunuyuz demese yaş kaç diyecem o derece
Zaten işleri güçleri yok bide ellerindeki altınlarında vermiş evde huzursuzluk çıkacak diye. Günlük 100 tl kazancla evde huzur mu olur.
Ayrıca altınları ver diyen eşi mahvederim ben. Pasif değilim diyor ama kârı koca o kadar pasifler ki.

evet çalışıyoruz bir de bir şey olup çalışmama ihtimaline karşı acil durum fonumuz olmalıydı evlenirken. Sonuçta ilk 1 seneyi eşya taksitlerine falan ayırmıştık. Her şeyi hesapladık günlerce de öyle tarih belirledik. 30 dan önce evlenmek çok akıl karı değil bu devirde.

kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyelim demişler. Duvara toslamışlar.

Bana da mantıklısı hep öyle geldi ama buralarda okuyunca şaşırıyorum
Tek maaşlıyı da geçtim sıfır maaşlı insan ne cesaret evlenir

İstenmeyen aileye gelin gitmek ve onlarin oldugu sehre yerlesmek aileniz hicmi uyarmadi sizi olmaz yapamazsin diye? Esine guvenecektin babasinin ona is kuracagina degil altinlar senin hakkindi ne olursa olsun vermeyecektin bastan sona hatalisiniz saygi hakedene verilir haketmeyene degil. Bu durumda hala o sehirde durup yeni okul okuyorsunuz hatalari telafi edeceginize. Gidin baska sehre is bulabileceginiz yerlere esin gelmiyorsa ayrilirsin boyle pasif issiz gucsuz biriyle nekadar yapabilirsinki

Kayınvalidenix sizi baştan sevmemiş istememiş belli buna rağmen neden eşinizin altınları vermesine müsaade ettiniz. Fazla iyi niyet işte maalesef herzmaan iyi sonuçlar doğurmuyır. Eşini ikna et taşınıp gidin ordan. Günlük 100 liraya heryerde iş bulursunuz.

Yorumlarınızı da okudum kusura bakmayın başından beri kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz. Madem babası eşinizi işin başına gecirecekti önce gecirseydi siz sonradan evlenseydiniz. Üstüne üstlük pasif, sizi ailesine karşı korumayan bi adamla evlenmişsiniz ki ev ekonomisi babasına bağlı olan bi adam nasıl ailesine baş kaldırabilir orası ayrı. Yine de ailesije geçmeyen sözü size geciyo ama, altınları vericez diyo veriyorsunuz, ben başka şehre gitmem diyo gitmiyosunuz. Eeeh yeter ve deyip çekip gidecek cesaretinizin olduğunu da sanmıyorum. Gitseniz belki adamın akli başına gelecek ama neyse. Tüm bunların üstüne bi de hamile kalırsaniz alın size %100 türk sitcomu

İşsiz güçsüz ve basiretsiz bir adamla evlenirken nasıl bir hayat yaşamayı planlamıştınızki zaten
Sizi başından beri istemediğini belli etmiş bu aile. Zorla olmayanı oldurmaya çalışmışsınız. Eşiniz pasifliği bırakıp asgari ücretli bile olsa iş bulmak zorunda.
Sorun ailesinde değil Onlara haddini bildirip, sizi alıp başka şehre yerleşip doğru düzgün bir iş bulmayı beceremeyen eşinizde.
Korkaklığı bıraksın ve babasının sadaka gibi verdiği paraya tamah etmesin.

Eşinin aklına gir ve ordan taşının iş kurabileceğiniz bir şehre gidin. Zaten bi faydaları yokmuş psıkolojık eziyet cabası . E gidin rahat iş bulup yaşayabileceğiniz yere gidin. Bayramdan bayrama gider görürsünüz onları

kusura bakmayınd burda hata kimin. Eş seçerken bu yazdıklarınıza dikkat etseydiniz şimdi bunları yaşamazdınız..

Ya 1 yılın 6 ayı küs kalan kaynana gerçeği varken , tüm nişanlılık sürecini size ve ailenize zehir etmişlerken hala nasıl sözlerine güvendiniz de adam gibi iş bulmadan koşa koşa evlendiniz , yapacağınız çok basitmiş iş bulama kadar düğünü erteliyoruz budur yani . Daha kimsenin aşktan öldüğü görülmedi en fazla üç-beş ay daha beklerdiniz. Ha bir de kaynananız çorba yapmadı diye bozulmak yerine kocanız neden çorba yapmadı diye düşünürseniz daha iyi olmaz mı? En başından beri ben böyleyim diyen kadına simdi neden böyle diye kızıyorsunuz. Herkesin dediği gibi iş bulun kurtulun ama mümkünse kayın aileden uzak , ellerinin yetişemeyeceği bir yerde.

Karar vermelisin, bunun icin de harekete gecmelisin. Oyle bekleyerek oturdugun yerden ruh hastasi tipleri degistirmeye calismayi falan mi dusunuyorsun ya da sihirli degnek degecek hersey duzelecekmi?
Asla...
Esinizle kendi ailenizin oldugu sehre tasinip orada is bulup calisin, maddi manevi ancak boyle yoluna girebilir. Esiniz de pasifmis kusura bakmayin, o yuzden siz kararli oldugunuzu belli edin. Ya da yol yakinken iyi dusunup ayrilin, boyle omur gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…