Kayin pederden bikdim kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Meriy1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla açık açık söylemezsen anlamazlar. Aynısından bende de var. Hiç saygımı bozmadım bi noktaya kadar. Ama belli bi yerden sonra mecbur bıraktı. Evde bebeğim var mutfakta bi kaç parça bulaşık vardı. Buraları topla biri gelir dedi. Gelen habersiz gelmesin canım isteyince bebekten fırsat olunca toplarım dedim. Kv arayarak müsait misin diye sorar, ona bile engel olurmuş aramadan gidelim diye. Ben senin evine habersiz gelmiyorum kimse de bana habersiz gelmesin dedim. Anlayacakları dilden konuşacaksın. Biri bişey derse de düzenim bozuluyor benim her gün böyle aile hayatım kalmadı diceksin.

Yapmak istemedim seyi yapdirmaya zorluyor beni en sonunda alip karsima konusayim diyorum haklisin edepsizce bagirip cagirmakdan sa sakince uyarmak gerek

Anaaaa
Adama bak kız
İyice mekanın sahibi olmış
Sana ne lan

Yapmak istemedim seyi yapdirmaya zorluyor beni en sonunda alip karsima konusayim diyorum haklisin edepsizce bagirip cagirmakdan sa sakince uyarmak gerek
Onun hakkında konuşup yardım isteyeceğin başka kimse yok mu. Kv ya da kızı falan. Durumunu anlatsan kp ile konuşup engel olacak kimse yok mu

Kiz birde oyle bir dille soyledimki yani baskasina soylesem utancindan eve girmezdi
Sen bunu al karşına konuş
O gelmeye gitmeye utanmıyor da sen hayır demeye niye utanasın.
Ben yemeğini çayını yukarı yollarım sen gelme müsait olmuyorum hamileyim ya kafamı kaldıramıyorum de.

Simdikiler bereketden siyade eziyet valla ben olsam cocugum mutlu olsun der gecerim koseme ne huzurumuzu cekebiliyorlar ne istememekden anliyorlar bide gunaha giriyoruz bunlarin yuzunden en son bende kovucam heralde o olcak

Sen bunu al karşına konuş
O gelmeye gitmeye utanmıyor da sen hayır demeye niye utanasın.
Ben yemeğini çayını yukarı yollarım sen gelme müsait olmuyorum hamileyim ya kafamı kaldıramıyorum
En son onu yapicam bikdim artik hizmet de etmiyorum zaten yani gelip suruntu gibi oturup gidiyor bi patlama yasiycam belli bir anlik sinirle

Sırf kira vermemek için kpin evinde oturursanız olacak bu ne bekliyordunuz ki ?

Canım konuna geleceğim ama bir şey sormak is(D)iyorum. Senin sözlüğünde T harfi yok mu acaba okurken çok zorlandım . Deşekkürler

Onun hakkında konuşup yardım isteyeceğin başka kimse yok mu. Kv ya da kızı falan. Durumunu anlatsan kp ile konuşup engel olacak kimse yok mu
Kayinvalide sorunlu birisi kizlari onunla konusmuyor ya enson ben bi patlama gecirip yok edicem bunu oyle gorunuyor

adam yemek yemege geliyor, bir kap onun evine gonderin belki de gelmez
O dedini cok yapdim zamaninda zaten oyle yapmasaydim bu durumda olmazdim artik ne yollamaya midem kaldi ne evime gelmesine iyreniyorum bu adamdan artik

Kovmayın sakın eşiniz konuşsun hamile sen varken uzanamıyor ağrıları oluyor desin. Size gelmese nerede yemek yiyecek bu adam peki eşi yapmıyormuş, kızı falan var mı?

Kocmak cok agir
Acikca konussun esin olmazsada sen konus.
Kaynana alsin kocasini o nerde bu durumda?

Aşkım acıma işten çıkınca sana da yaptırsın dışarıdan ye geç, yoksa daha böyle çok napcam ben konusu açarsın

Ozellikle esimin geldi saatlerde geliyor bazen ariyor acmiyorum esim duyunca aciyor onada bunaldimi soyluyorum ama ne diyim diyor surat yapiyorum kedi gibi hareketler yapiyor aldirmiyor
Sen bu kedilere niye kafayı taktın bu kadar
Napıyor miyavlıyor mu

Evinizde rahat rahat gezmek en doğal hakkınızdır. Kapıyı açmayın o an ses çıkarmayın hatta ayakkabıları da ortalıktan alın. O apartmandan başka yere taşınma imkanınız yok mu bu arada?

karisi bunu kopek yerine bile koymuyor gidip kedi kopek besliyor buna bir tabak yemek yapmiyor
Ben bu duruma da üzüldüm ya. Eşine yaptığın yemekten bi tabak da ona indirseniz. Bu sayede eve gelmez karnı da doyar

Onnlarin evinde oturuyorsanız eşinize söyleyin kiraya çıkın cikarmi .Hayirsa sizdede para yoksa ne yapılabilir.Tapu kimin .Ev sizin değilse çıkın yada anne babanız ev tutsun size Eşinizden alacağınız cevap bu gibi geldi bana deneyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…