• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden bikdim kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Meriy1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ozellikle esimin geldi saatlerde geliyor bazen ariyor acmiyorum esim duyunca aciyor onada bunaldimi soyluyorum ama ne diyim diyor surat yapiyorum kedi gibi hareketler yapiyor aldirmiyor
Hizmet etme, hastayım de odana git, hamilelikten iyi bahane mi var, bırak oğlu hizmetçilik yapsın babasına...

Yok mu başka çocugu allah askına tövbe tövbe bizimki alt katta 4 senede toplasam 5 sefer girmiştir bize ne işi var zırt pırt
Ya var allah askina onlarida ayni yapiyor bir eltim zaten yeni dogum yapmis kadin zaten iki cocugu basinda biri kundakda oda ayni oluyor ama bir acayip bir bela

Canim esimde biliyor soyluyorum ama gelen babasi sonucda kolundan tutup atamazki oda benjm gibi bisey diyemiyor
Yahu tabi ki kolundan tutup atmasın ama yani oturup konuşsun. Konuşup söylemezseniz böyle devam edecek

Sorma hasta numarasi yapdim bile oluyor gecen gercekden grip oldu surat yapiyorum evde afra tafra yapiyorum bazen gidip halim olmadi halde mutfagi topluyorum aldirmiyo adam ya en son bi patliycam ondan korkuyorum esimi ac birakamiyorum o kendiisini yediremez mecbur is cikisi hazirluyorum aksama kadar calisan adami nasil ac birakayim oda onu bildi icin o saatde geliyor utanmuyor da
Aç birakmazsan babasını durdurmaz, Aç bırak...

Hizmet etme, hastayım de odana git, hamilelikten iyi bahane mi var, bırak oğlu hizmetçilik yapsın babasına...
Bazen oyle yapiyorum ama adam beni sinir etmek icin bile geliyor bazen anliyorum zaten cay may vermiyorum kalkip kendi dolduruyor yuzune bakmiyorum cocugun odeviyle ilgileniyormus gibi yapiyorum bazn esimle bile kavga ediyorum buyuzden oda iki arada kaliyor

Gece gece nereye gideyim her aksammi gideyim kizlar birde bu adamdan cidden midem bulanmaya basladi gormek istemiyorum kendinden nefret ettirdi beni bir gunu esim geldi sandim pijamayla kapiyi acdim evde niye donla geziyosun diyor bana e evim diyorum kapiyi acma boyle diyor e kocam geldi sandim diyorum kapi oyle acilmaz diyor iyice sinirlerimj bozuyor
Eeee işte muhtemelen onun evinde oturuyorsunuz, kocana resti çek ve ayrı eve çıkın. Aile apartmanında oturupta mutlu olanı asla görmedim.

Yahu tabi ki kolundan tutup atmasın ama yani oturup konuşsun. Konuşup söylemezseniz böyle devam edecek
Onu babasina bir kez soylesin kargasa kopar oyle bildin gibi bir insan deyil hic yokdan butun binayi birbirine katar ya inanilir gibi birisi deyil gercekden boyle civik vicik vicik bisey midem bulaniyor

Eeee işte muhtemelen onun evinde oturuyorsunuz, kocana resti çek ve ayrı eve çıkın. Aile apartmanında oturupta mutlu olanı asla görmedim.
Evi kendimiz yapdik onun evi deyil ama aile apartmani iste oyle ha deyince de baska biyere cikilmiyor heleki bu zamanda

Onu babasina bir kez soylesin kargasa kopar oyle bildin gibi bir insan deyil hic yokdan butun binayi birbirine katar ya inanilir gibi birisi deyil gercekden boyle civik vicik vicik bisey midem bulaniyor
O zaman yemek falan yapmayın, kp gelince de gidin odaya yatın o kalkana kadar çıkmayın.
Eşiniz babasını ağırlasın

Siz sustukça aynı tas aynı hamam devam eder ama. En azından eşinizle konuşun ciddi bir şekilde. Hamilelikte dinlenmeye daha çok ihtiyacınız olduğunu bilmiyorlar mı sanki. Siz kayınpedere söyleyemezsiniz belki ama eşiniz babasına uygun bir dille söyleyebilir. Sonuçta aile apartmanı, hiç görüşemiyor gibi dramatize etmeye gerek yok.

Ya var allah askina onlarida ayni yapiyor bir eltim zaten yeni dogum yapmis kadin zaten iki cocugu basinda biri kundakda oda ayni oluyor ama bir acayip bir bela
Deli mi bu adam yahu kayınvalideye söyleseniz uyarsa olmaz mı

Bazen oyle yapiyorum ama adam beni sinir etmek icin bile geliyor bazen anliyorum zaten cay may vermiyorum kalkip kendi dolduruyor yuzune bakmiyorum cocugun odeviyle ilgileniyormus gibi yapiyorum bazn esimle bile kavga ediyorum buyuzden oda iki arada kaliyor
O gelince odana git , çay falan yapma , yüzüne doğru öğür ay kusacam de , hatta fenalık geçir bayıl, kız keyfine bak ne takıyon, bırak oğlu uğraşsın, eşine de acıma, o sana acımıyor çünkü...

Gelme demezseniz istenmedıgını nası bilecek . Eşiniz bisey yapmıyorsa belliki siz bisey yapamazsınız anca kötü olur bide üstüne evımızden çıkın diyiverirler
İste ev kendimizin ama tapular hala ayrilmadigi icin boyle o dedigin tartismalara cok girdik kardesim kac kez cikin mikin davalari oldu ama malimi kimseye birakacak deyilim

Sorma hasta numarasi yapdim bile oluyor gecen gercekden grip oldu surat yapiyorum evde afra tafra yapiyorum bazen gidip halim olmadi halde mutfagi topluyorum aldirmiyo adam ya en son bi patliycam ondan korkuyorum esimi ac birakamiyorum o kendiisini yediremez mecbur is cikisi hazirluyorum aksama kadar calisan adami nasil ac birakayim oda onu bildi icin o saatde geliyor utanmuyor da
Ya babasina hamile kadina hizmet ettiyorsa isterse acliktan gebersin umrumda olmaz. Siz onu dusunuyorsunuz ama o sizi dusunmuyor. Sizde hamilesiniz halsizsiniz duygusalsiniz. Bence siz cozum falan aramiyorsunuz kolelige devam

Evi kendimiz yapdik onun evi deyil ama aile apartmani iste oyle ha deyince de baska biyere cikilmiyor heleki bu zamanda
Keşke baştan kabul etmeseydin aile apartmanında yaşamayı, bildiğin tımarhane. Eşin babasını uyarmıyor mu? Aklı kıt herhalde adamın biraz.

Keşke baştan kabul etmeseydin aile apartmanında yaşamayı, bildiğin tımarhane. Eşin babasını uyarmıyor mu? Aklı kıt herhalde adamın biraz.

Back