Kayın babam altinlarimi istiyor !

Ailesinin aklına altinlarla arsa almayı dusunuyorum diyen benim ama böyle bişey yapicaklarini ne biliyim ben. Kendi başımı kendim kendim yakicam
m vermek zorunda değilsin o altınlar senin allah katinda hakkın mehirin kimse alamaz izinsiz vermiyorum ben vazgeçtim çocuklarım için yatırım yapacam de yani senin kararın tabiki ama gereksiz evleri varsa bahçe evleri şart değil eşinde destekcinse açıklama yapmaya bile gerek yok

Kötü oluruz diye düşünme asla verme.
Verince inan düşman olcaksınız.
Bahane aramanada gerek yok biz istemiyoruz öyle bişey dersiniz
Eşine tatlılıkla anlat tartışma karşına alma

Önce şunu söyleyeyim eşinin teknoglan olması ona kardeşleri arasında bir üstünlük ya da düşecek mirasta bir fazlalık sağlamıyor. Altınlar ister verin ister vermeyin sizin kararınız ama şu eşim tek oğlan sacmaligini kafanızdan bir çıkarın.

Ev sizin ustunuze olsun sizde gelir gezersiniz lafi cok komik geldi. Ev sizin ustunuze olmasa esiniz babasinin evine gidemeyecek mi yani. Ne tuhaf insanlarmis Allah sabir versin arkadasim. Bana boyle bir sey icin israr etse kayinbabam goturur kendi babama veririm altinlari. Ne sacma seyler. Esinize guzellikle anlatin madem sizde. Oarin taktigi kullanin. Sizde aklina girin. Basimkza bir sey gelse kendimize bir sey almak istesek hazirda paramiz olsun diye. Mantikli ve guzelce anlatirsan anlar umarim. Kayinbabaniz arkanizdan konusursa konussun bosverin. Sizin orda nasil bilmem ama bizim burda ölüm kalim olmadikca kayinbaba geline taktigi altini asla istemez isterse cok ayiplanir. Bence insanlar da sizi degil onu ayiplar

acik acik gelin bize birev peskes cekin diyorlar .Cok istiyorlarsa gazeteye enayi araniyor diye ilan versinler. SAKIN VERME . bu arada esin israrcimi ?

Sakın verme. Kendinz bi yer alın yada keşke eşinz başka planlarımz var diyip konuyu kapatsaymış. Eşinizn halletmesi gerkrz yada ben bi dusuneym falan diyip mantikli bi aciklama yapsin. Boyle suc size kalcak vermezseniz de. Sahsen ben bu yasanan olaylardan o kadr korkyrm ki surekli esime ev alcaz sonra arbaa omur boyu borc ohh falan diye muhabbetni yaparm. O da bilir ki yapilck seyler var.

Eşimi arabaya ikna ettim onunda gönlü oldu. Ailesiylede konuşmuş arsa işini kestirip atmış

Sen o altınları verirsen de kötü olacaksın zaten. O yüzden verme kötü ol.
Tırnağı olan kendi başını kaşır. Parası olmayan bahçe ayağına mülke konmaya çalışmasın..
Üstelik kardeşler ortak olacakmış. Yok öyle dünya.
Gelin gel çalış, gelin gelmiyor laflarıyla uğraşacaksın. Ki kendileri de söylemiş zaten bunu.
Sen kölelik yapacaksın ama ileride sefasını kızları sürecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…