Kayın babam altinlarimi istiyor !

Bende bu yönde düsünüyorum canım. Eşimin aklına senin üzerine yapicaz arada gezmeye gelirsinz çok güzel olur diye girmişler. Bende ilerisini dusunuyorum herkes gelip gezicek tozucak bana da sizin eviniz diye bahçe işlerinde köle gibi calisicam. Ve biz o arsayı kayinbabamlar oturdugu için vefat edene kadar satamiycaz. Bizim karımıza olmadıktan sonra napiyim o arsayı giderim araba alırız. Ama arsaya altinlarimi vermedgm için büyük sorun cikarticaklsr bunlarla başa çıkması gerçekten zor hemde biz oglumuzun iyiliğini dusunurek oğlumun üstüne arsa alicaktim gelin altınları vermiyo keyfini düşünüyor diycekler. İnsan kötülemeyi çok iyi basariyorlar

bırak arkandan konuşşsunlar sana bu lafları söyleenlere , kendı keyifleri için arsa aldırmadım onun için arkamdan konuşuyorlar de , ben dedim şimdi konuşmaz oldular , o yuzden sana o lafı getırene sende söyle ki senın lafınıda ona götürsün .

ben ortak iş yapmaya karşıyım hele ki bu kadar kalabalık aile ortamında, kızları gelecekmiş ama senin ailen de gelmek isteyebilir onu hiç ağzına alıyolar mı, bizim de kardeşimle böyle bir düşüncemiz var memlekette ev yaparız diye hatta konteyner tipi de olabilir, 2 kardeşiz onda bile ben korkuyorum ilerde gelinimizle ya da benim eşimle bi problem olsa ortak ev nasıl olur en fazla ben varken onlar gelmez onlar varken ben gelmem ya da eşsiz gideriz diyorum çünkü babamızın mezarı orda hep gittiğimiz yer, ama sizde bunlar 6 kardeş kv kp çoluk çombalak...senin özne olarak geçtiğin tek cümle gelip yardım eder keyif kısmında sen yoksun

ya ben önceden bunlara dedim ki altinlarimi colugumun cocugumun geleceği için arsa almayı dusunuyorum ama yatırım amaçlı demistim 4 ,5 yıl sonra degerlendigi zaman satmak için. Bunlarda keyfi alacağı bahçe evini , hemde ölene kadar satmamak üzere orda oturcaklar e ben bu sefer temelli zora sokucaz kendimizi. Hemde sizin eviniz diyerek kaynanam her hafta sonu bahçeye yardıma bekliyor ben yapiyim. 5 tane görümce yesin. Oldu canm
Vermeyin altınları.
Ev konusunda da biz sizden birşey beklemiyoruz,alacaksanız kendiniz ödeyip alın desin eşiniz.
Ödeme de yapmayın.
Mirasta demeyin.
Kendi imkanlari ile halletsinler.

bırak arkandan konuşşsunlar sana bu lafları söyleenlere , kendı keyifleri için arsa aldırmadım onun için arkamdan konuşuyorlar de , ben dedim şimdi konuşmaz oldular , o yuzden sana o lafı getırene sende söyle ki senın lafınıda ona götürsün .
Valla canım altınları eşime araba alalım diye ikna ediyorum.

Yahu neden illa eşiniz para ödeyecek?
Siz arsa alın biz para da veremiyoruz ortak da olmak istemiyoruz desin çok mu zor?
Babası da alsa eşim yarısını ödeyecek diyorsunuz neden ödüyor sebep ne?
Bahçe evinin nesinde eğleneceksiniz yazlık olsa hadi neyse domates biber mi ekmek biçmek eğlenceli? Valla saçmalıklar silsilesi.

Yahu neden illa eşiniz para ödeyecek?
Siz arsa alın biz para da veremiyoruz ortak da olmak istemiyoruz desin çok mu zor?
Babası da alsa eşim yarısını ödeyecek diyorsunuz neden ödüyor sebep ne?
Bahçe evinin nesinde eğleneceksiniz yazlık olsa hadi neyse domates biber mi ekmek biçmek eğlenceli? Valla saçmalıklar silsilesi.

birde tarla bahçe işlerine hobi bahçesi demiyorlarmı , orta yerımden ayrılıyorum ,
birdiğini tarla bahçe işçiliği de bari , dün başka bir forumda okudumda o geldi aklıma , hobi bahçesinde stres atıyorum diyor

hobi bahçesi :KK70::KK70:

dinleme duyma istedikleri huzursuzluğu çıkarsınlar
pasif misin biraz acaba cevap veremiyor musun? :kahve:
Babası çok baskıcı karakter. Kayınvalidem olsa veririmde kayinbabamin karsisindan kolay kolay kimse konusamaz. Ama sorun cikarsalardw yeri gelince kendimi savunuyorum ezik gibi durmuyorum. Esimede araba alalım yönünde ikna ediyorum

Senin altınlarınla alınan ev 3 gün sonra miras olacak...
Ben olsam vermem kısa ve net

birde tarla bahçe işlerine hobi bahçesi demiyorlarmı , orta yerımden ayrılıyorum ,
birdiğini tarla bahçe işçiliği de bari , dün başka bir forumda okudumda o geldi aklıma , hobi bahçesinde stres atıyorum diyor

hobi bahçesi :KK70::KK70:
Hobi bahçesi şu modern dizilerdeki sera tarzı odalarda orkide menekşeleri saksıda iki üç fıs sulamak değil mi ya :KK53:
Aynen harbi komik para ver bide tarlada çalış bazılarının kafa zehir valla kıytırık bahçeyi hobi bahçesi diye aldırmaya çalışıyor :KK53:

Eşinizi tatlı tatlı ikna edin,ikna olmuyorsa da tehdit edin. Bu ne canım,size sormadan nasıl böyle bir plan yapıp karar verebiliyorlar. Ne büyük bir terbiyesizlik.
Herkesin evi barkı ayrı.Eşinizi de ciddi ciddi uyarın sizden habersiz bir iş yapmaya kalkmasın.Valla gerekirse gözünü korkutun,altınları veririm ben de babamn evine giderim.Sen de ailenle ömür boyu keyif yaparsın diye.
Çok sinirlendim valla

Evi siz almış olsanız onlardan para isterseniz vermezler bir tutturuyolar gelinin altınları diye:sinirli: verme araba alcaksan al ama bana kalırsa yarın öbür gün arabayı verin az da biz kullanalım derler valla ben olsam vermem onlara ne benim altinimdan

Benim eşim evin tek oğlu fakat evlendikten sonra eşimin biraz üstüme düştüğünü gördükten sonra eşimi karı akillı yaptılar
Cok ayip ya kari akilli ne demek? Siz de kadinsiniz. Akliniz yarim mi yani?

Bu arada o bahce eninde sonunda alinacaksa bari sizin uzerinize olsun

Cok ayip ya kari akilli ne demek? Siz de kadinsiniz. Akliniz yarim mi yani?

Bu arada o bahce eninde sonunda alinacaksa bari sizin uzerinize olsun
Zaten altınları verirsem bizim uzerimize olucak ama onlar oturcak sattirmiycaklr ben napiyim o arsayı işime yaramadiktan sonra. Anca giderim köle gibi bahçe işlerini yaparim

Zaten altınları verirsem bizim uzerimize olucak ama onlar oturcak sattirmiycaklr ben napiyim o arsayı işime yaramadiktan sonra. Anca giderim köle gibi bahçe işlerini yaparim
Arsa degil tarla alin
Imar izni olmasin
Uzerine ev yapsalar da yasal degil zaten tapusu falan olmaz. Her turlu arsaniz olur yani.
Ya da imar izinli arsa da alsaniz ileride herkesin hakki ona gore olur cunku arsa tapusu farkli uzerindeki ev tapusu farkli.

Verme o arsa sana kalmaz altinlarda geri gelmez vermiyorum de biz bahçe evide istemiyoruz borcta odeyemeyiz de zor bişey değil ben istemiyorum benim başka pilanlarim var de

Verme o arsa sana kalmaz altinlarda geri gelmez vermiyorum de biz bahçe evide istemiyoruz borcta odeyemeyiz de zor bişey değil ben istemiyorum benim başka pilanlarim var de
Ailesinin aklına altinlarla arsa almayı dusunuyorum diyen benim ama böyle bişey yapicaklarini ne biliyim ben. Kendi başımı kendim kendim yakicam

Back