Kayın babam altinlarimi istiyor !

altınlarınızı verin bence hatta maaşınızdan da kredi çekin evi yaptırın içini de güzelce döşeyin kayınvalide kayınbaba herşeye değer
ihtiyaçları olsa gözümü kirpmam veririm tabi. 6 yakın daireleri arabası üstelik arsa alicak paraları da var neden benim altinlarim? ,Hemde bize faydası olmuycak bir arsa ? Bukadar fedakarlik için neden kendimizi zora sokuyum?

Bence parasi olmayan mal almasin. Baskasinin parasina göz dikmesin. Bu yasa kadar ev alamadiysa bu saatden sonra olmasa da olur. Ortak is yapmayin. Merakliysa kizlari bilezikleri versin. Esinizde artik hesaplari ayirsin bi zahmet
Canm ne ev alması 6 tane dairesi var diyorum sadece köylüluk bı alanda kafa dağıtmak için alıp kendileri oturcaklardi. Şimdi benim altınlar la alalim istiyorlar

Abov sakın verme canım hemen araba alın eşin borclansin o zaman babasına yardım edecegine kendi borcunu öder.
Asla taviz verme altınlar senin hakkin

Güzelce konuş ikna et canım durumları olmasa neyse diyecegim ama 6 daireler varmış çok istiyorlarsa satsınlar birini alsınlar bahçeyi.
Satmaya gerek yokki onların arsa alicak paraları bile var daha önce kendi paramizla alicaz diyorlardi. Şimdi bize arsayı aldrip kendileri oturcaklar sizin eviniz diye de her masrafta bize ödettircekler

Ne altınlarını ver ne de ortak ödeme işine giriş .. istemediğin hicbirseyı yapmak zorunda değilsin ..sen ödeyeceksin ,5 kız ortak olacak ..saçma ! Şuan arabaya yada başka birşeye ihtiyacın var ,sen o ihtiyactan kısıp ev borcu ödeyeceksin ,sıkıntı çekeceksin ,yarın da bir sürü çocukla miras derdine düşeceksin. .hiç gerek yok ..ömür boyu sıkıntı çekmek zorunda mısın ? Hicbirseye ihtiyacın yoksa da ye iç gez ..ben olsam böyle problemli insanlara para yedirmezdim

Altınların hepsini verirsem bizim üstümüze yapicak ama ölene kadar satamiycakmisiz onlar oturcakmis kızları gelip gezicekmis bende cumartesi pazar bahçe işlerine yardım edicekmisim
Sakın öyle bir şey yapmayın kızları gezer
Siz oraya hizmetçi olursunuz
Paranizla huzurunuzdan olursunuz

Aman bir tane bile verme yillar once verdim hala geri alamadim veririm filan diyende yok aman olmasada olur diyemiyorum
simdi ihtiyacim var ve kimsenin umrunda degil kocana bile verme

Ben zaten eşime direk reddettim. Ama kayinbabamlar vermiyorum diye muhhakkak farklı konulardan olsun huzurumuzu kacircaklar
Uzağa gidebiliyorsaniz gidin
Olabildiğince görüşmeleri munimuma indirin
Bağ bahçe isinden nefret ederim
Elalem eglenecek diye siz niye tarla işçisi gibi çalışacaksınız
Alın bir araba gezin tozun

Hayir kesinlikle vermeyin. Hastslik olur bir dert tasa olur anlarimda bu tamamen keyfi bir durum. Ayrica sizin adiniza esin gelir haftasonu ise yardim eder diye nasil karar veriyorlar anlamiyorum. Altinlari kimin sldiginin bir onemi yok. Dugunde takilan altin KADININDIR. Haberleri izlediniz mi yargi bile bu sekilde karar verdi bor davada. Acik acik dugunde ki takilar kadinindir dedi. Ben altinlarimi bozdurmak istemiyorum onlar benim guvencem deyin acik acik. Ne bicim kayinbabaymis keyfi icin gelinden altin istiyor. Esiniz size sormadan karar veremez bu durumda. Saklayin dursun. Hastalik var saglik var. Cocuklarinizin gelecegi var. Ustunuze gelirlersede bozdurun kendinize araba alin dediginiz gibi. Madem keyfi bir sey icin bozulacak o keyf sizin olsun

gayet açık mantıklı gerekçeleriniz var aranızında şuana kadar iyi olmadığı saygı değer görmediğiniz ortada ee hal böyleyken milleti evbahçe sahibi etmeye ne gerek var ?
o altınlar size takıldı vermeyin bahaneye ne gerek var
ben olsam eşim el karısını alana kadar evlatlık etmiş size yeter diyerek noktayı koyardım

gayet açık mantıklı gerekçeleriniz var aranızında şuana kadar iyi olmadığı saygı değer görmediğiniz ortada ee hal böyleyken milleti evbahçe sahibi etmeye ne gerek var ?
o altınlar size takıldı vermeyin bahaneye ne gerek var
ben olsam eşim el karısını alana kadar evlatlık etmiş size yeter diyerek noktayı koyardım

O ev sizin paranizla alinir kayinbaba ölünce de gorumceler babamizin mali miras deyip evi bölüşürler olacagi bu ! Paraniz varsa alin yoksa da benden size kuruş işlemez deyin
+1000
Her şekilde baltayi kendilerine yontuyorlar
Konu sahibi
Sizin Altınları alıp size arsa yaptık diye hava atacaklar
Sizin paranizla mal sahibi olacaklar
Gorumceleriniz iki gezmeye gelip mangal yapıp gidecekler
Siz de her haftasonu tarla işçiliği yapar bulaşık yikarsiniz
Sonra da çıkan mahsulleri görümcelerine dağıtirlar
Uzak durun bu işten

Bende bu yönde düsünüyorum canım. Eşimin aklına senin üzerine yapicaz arada gezmeye gelirsinz çok güzel olur diye girmişler. Bende ilerisini dusunuyorum herkes gelip gezicek tozucak bana da sizin eviniz diye bahçe işlerinde köle gibi calisicam. Ve biz o arsayı kayinbabamlar oturdugu için vefat edene kadar satamiycaz. Bizim karımıza olmadıktan sonra napiyim o arsayı giderim araba alırız. Ama arsaya altinlarimi vermedgm için büyük sorun cikarticaklsr bunlarla başa çıkması gerçekten zor hemde biz oglumuzun iyiliğini dusunurek oğlumun üstüne arsa alicaktim gelin altınları vermiyo keyfini düşünüyor diycekler. İnsan kötülemeyi çok iyi basariyorlar

dinleme duyma istedikleri huzursuzluğu çıkarsınlar
pasif misin biraz acaba cevap veremiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…