Kayın babam altinlarimi istiyor !

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Kızlar ben 1 senelik evliyim. Biliyorsunuz eşimin ailesiyle az çok sorunlarımız var. Kayinbabam eşime sen el karısını alana kadar evlatlık yaptın . Kendi evimizde oturuyoruz onu bile hak etmiyorsun demişti neyse bu olaylar olalı daha 1 ay olmadı. Şimdi bunlar kendilerine evlendigimz günden beri bahçe evi gibi bir yer almayı dusunuyoruz diyorlardi. Ama kendi paralarıyla. Ben şuan ailemin yanindayim eşim aradı babası diyormuş ki eşin altınlarını versin bahçe evi alalım sizin üzerinize yapalım esimde Demiski baba bizim çok paramız yok borca girmeyelim ortak alalım o da Demiski ozaman kızların da hakkı olur. Eşinin altinlariyla arsayı alırız ben ölene kadar da satmazsiniz orda yaşarız cumartesi pazarda eşin gelir bahçe işlerine yardım eder bu şekilde eşimin aklına girmişler. Şimdi diyceksinizki ne güzel arsaniz olucak sorun ne ?, Benim eşim evin tek oğlu fakat evlendikten sonra eşimin biraz üstüme düştüğünü gördükten sonra eşimi karı akillı yaptılar eşime de göz oldular elimize para geçmesin diye hep borç borç diyerek yedirdiler bitirdiler bizi güya tek oğlan ve ailesi zengin. Ben altinlarimi versem oraya bahçe evi yapicaklar 5 tane görümcem var herkes girip cikicak kendi evimiz diye de bahçe işinde caliscaklar üstelik sizin eviniz diye heryerden bı masraf cikarticaklar vede ölene kadar o evi satamiycaz. Benm şimdi işime yaramadiktan sonra herkes faydasını görüp sıkıştıktan sonra napiyim o evi ben. Giderim araba alırız rahat rahat bineriz veya olurya hastalıkta colukta çocukta kullaniriz . Ben şimdi yanlış mı düşünüyorum ?, Biran önce araba borcuna girmezsekte kayinbabamlar kendi paralariyla dahi alsalar eşime ortak ödetirler fakat bizim parayla yardım edin dedigimzde kızların da olucwkmis üstelik ölene kadar kendileri oturcak . Rabbim önce sağlık versin ama kendimizi onların keyfi için zora sokamam hemde arsa alicak paraları varken neden benim altinlarim ?, Akla yatılır bir konu mu arkadaslar ben mi sinirleniyorum

Ya canm onlar arsayı kendi paralariyla alirlarsa esimede ödetirler. Bende diyorum ki arsayı almadan kendimize hemen araba alalım borç ödüyoruz bahanesiyle onlara vermeyiz. Çünkü çok zenginler bize yardımcı olması gerekirken eşimin tüm maaşına göz dikiyorlar

Ya canm onlar arsayı kendi paralariyla alirlarsa esimede ödetirler. Bende diyorum ki arsayı almadan kendimize hemen araba alalım borç ödüyoruz bahanesiyle onlara vermeyiz. Çünkü çok zenginler bize yardımcı olması gerekirken eşimin tüm maaşına göz dikiyorlar
eşinizde aile geçindiriyorum artık ben diyemiyor mu?ne demek borç ödetmek... eşimle planlarımız yatırımlarımız var birikim yapıyoruz diyemez mi yani? yalanda olmaz yapın zaten yapabildiğiniz kadar yapın yarın öbür gün çocuklarınız olacak rahat edersiniz... yada dediğiniz gibi sıfır bir araba alırsınız olur biter. o da bir çeşit yatırım sizin için

vermeyin.... niye dert ediyorsunuz... o istemeye çekinmiyor ise... sizde vermiyorum demeye çekinmeyin... dünyanın bin bir türlü hali var ve bende şuan böyle bir yatırım yapmayı düşünmüyorum diyin gitsin... zorlayamaz sizi o altınlar sizin
ya ben önceden bunlara dedim ki altinlarimi colugumun cocugumun geleceği için arsa almayı dusunuyorum ama yatırım amaçlı demistim 4 ,5 yıl sonra degerlendigi zaman satmak için. Bunlarda keyfi alacağı bahçe evini , hemde ölene kadar satmamak üzere orda oturcaklar e ben bu sefer temelli zora sokucaz kendimizi. Hemde sizin eviniz diyerek kaynanam her hafta sonu bahçeye yardıma bekliyor ben yapiyim. 5 tane görümce yesin. Oldu canm

eşinizde aile geçindiriyorum artık ben diyemiyor mu?ne demek borç ödetmek... eşimle planlarımız yatırımlarımız var birikim yapıyoruz diyemez mi yani? yalanda olmaz yapın zaten yapabildiğiniz kadar yapın yarın öbür gün çocuklarınız olacak rahat edersiniz... yada dediğiniz gibi sıfır bir araba alırsınız olur biter. o da bir çeşit yatırım sizin için
Eşimin aklinada arsayı siz alın evi ben yapicam demiş ama bahçe evi. ilerde de degerlenir çoluk cocuk gelir eglenirsiniz bu şekilde aklına girmiş ama ben konustuktan sonra kararı değişti vermiyorum ddm. Vermezsemde bu seferde kendi üstl3rine yapıp kızlarına da yedircekler yarı yarıya borcu da ödüycez kafam allak bullak

O ev sizin paranizla alinir kayinbaba ölünce de gorumceler babamizin mali miras deyip evi bölüşürler olacagi bu ! Paraniz varsa alin yoksa da benden size kuruş işlemez deyin
Altınların hepsini verirsem bizim üstümüze yapicak ama ölene kadar satamiycakmisiz onlar oturcakmis kızları gelip gezicekmis bende cumartesi pazar bahçe işlerine yardım edicekmisim

Eşimin aklinada arsayı siz alın evi ben yapicam demiş ama bahçe evi. ilerde de degerlenir çoluk cocuk gelir eglenirsiniz bu şekilde aklına girmiş ama ben konustuktan sonra kararı değişti vermiyorum ddm. Vermezsemde bu seferde kendi üstl3rine yapıp kızlarına da yedircekler yarı yarıya borcu da ödüycez kafam allak bullak
o ne demek öyle. evli bir adam o sizin rızkınız kazandığı sizin izniniz olmadan yapamaz bunu... siz altınalır vermeyin... arabanız yok madem o da ihtiyaç. sıfır bir araba almaya ikna edin eşinizi... ilerde satıp peşinat yapar ev alırız dersiniz... ya da ne biliyim çok birşey almak istiyorsada yazlık alsın size... kendi ailesi için birşeyler yapsın siz onun ailesisiniz...

Bu ne demek birinin tek oğlu olunca ne oluyor
Canım demek istedigim benim eşim 15 yasindan beri babasına her konuda destek olmus hatta arabasını bile almış ben evlenmeden kayinbabam onu da satmis şimdi de evimize giren maaşa kadar borç diyerek para birakmiyor. Destek olacağı yerde şuan köstek oluyor demek istediğim bu

Altınları kim aldı? Oturduğun ev kimin? Neden hak görüp istiyorlar
Oturdugumuz ev bizim . Dügün borcu diyerek kayinbabam elimizde avucumuzda para birakmadi. Şimdi kendi keyfi alacağı arsayi benim altinlarimla alıp bizede o arsayı sattirmiycak kendileri oturcak kixlarida rahat rahat gezicek bende cumartesi pazar calicam. Eşime söyledim kabul etmedim eğer ki kendi üzerlerine alirsalar da yine esimden para brkliycekler. İhtiyaclsri olsa annesidir babasidir ödesin bize nerdeyse düğün borcu diyerek 1 sene zor gecindik benim kendi ailem destek oldu.

Sakın ortak iş yapmayın. Kendi paranız da olsa malınizi yerler. Bizim başımıza geldi kurtulamıyoruz. Kendi başınıza alın arazi alacaksaniz aileyle ortak iş olmuyor.

altınlarınızı verin bence hatta maaşınızdan da kredi çekin evi yaptırın içini de güzelce döşeyin kayınvalide kayınbaba herşeye değer

Back