- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
Kızlar ben 1 senelik evliyim. Biliyorsunuz eşimin ailesiyle az çok sorunlarımız var. Kayinbabam eşime sen el karısını alana kadar evlatlık yaptın . Kendi evimizde oturuyoruz onu bile hak etmiyorsun demişti neyse bu olaylar olalı daha 1 ay olmadı. Şimdi bunlar kendilerine evlendigimz günden beri bahçe evi gibi bir yer almayı dusunuyoruz diyorlardi. Ama kendi paralarıyla. Ben şuan ailemin yanindayim eşim aradı babası diyormuş ki eşin altınlarını versin bahçe evi alalım sizin üzerinize yapalım esimde Demiski baba bizim çok paramız yok borca girmeyelim ortak alalım o da Demiski ozaman kızların da hakkı olur. Eşinin altinlariyla arsayı alırız ben ölene kadar da satmazsiniz orda yaşarız cumartesi pazarda eşin gelir bahçe işlerine yardım eder bu şekilde eşimin aklına girmişler. Şimdi diyceksinizki ne güzel arsaniz olucak sorun ne ?, Benim eşim evin tek oğlu fakat evlendikten sonra eşimin biraz üstüme düştüğünü gördükten sonra eşimi karı akillı yaptılar eşime de göz oldular elimize para geçmesin diye hep borç borç diyerek yedirdiler bitirdiler bizi güya tek oğlan ve ailesi zengin. Ben altinlarimi versem oraya bahçe evi yapicaklar 5 tane görümcem var herkes girip cikicak kendi evimiz diye de bahçe işinde caliscaklar üstelik sizin eviniz diye heryerden bı masraf cikarticaklar vede ölene kadar o evi satamiycaz. Benm şimdi işime yaramadiktan sonra herkes faydasını görüp sıkıştıktan sonra napiyim o evi ben. Giderim araba alırız rahat rahat bineriz veya olurya hastalıkta colukta çocukta kullaniriz . Ben şimdi yanlış mı düşünüyorum ?, Biran önce araba borcuna girmezsekte kayinbabamlar kendi paralariyla dahi alsalar eşime ortak ödetirler fakat bizim parayla yardım edin dedigimzde kızların da olucwkmis üstelik ölene kadar kendileri oturcak . Rabbim önce sağlık versin ama kendimizi onların keyfi için zora sokamam hemde arsa alicak paraları varken neden benim altinlarim ?, Akla yatılır bir konu mu arkadaslar ben mi sinirleniyorum