kaydımı yaptıramıyorum!!

yasilbuludd

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
68
81
arkadaşlar sabahtan beri kaydımı yaptıramıyorum hep bi sorun alıyorum.. Ailem yarın için izin aldı kayıda benimle gelicek engelliyim ben tek başıma gitmem mümkün değil, çıldırcam ya. Neden olmuyorr? yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi? kaydın sonunda hep hata alıyorum. Kaç kere aradım çağrı merkezini hep aynı şeyleri söylüyolar bekleyin bekleyin..

Ben yeni üye olduğum için , yeni görüyorum. Siz belki çözüm bulmuşsunuzdur ama bulamayanlar için yanıtlayayım. Kayıt türünüz kayıt yenileme ise ilk önce ders ekle sil işlemi yapmalısınız, genelde otomatik veriliyor dersler zaten dönem dışı ders almayacaksanız, sonrasında bankaya para yatırmanız kaydı bitiriyor. Yeni kayıtlarda ise doğrudan aöf bürosuna gidilmeli, ve kayıt yenilemede sorun yaşıyorsanız onun içinde doğrudan büroya gidilmeli, telefonla sorun çözeni görmedim. Engelli kişilerin doğrudan kendi gitmedende kayıt yaptırdığını anımsıyorum, yanlış hatırlıyorumda olabilir ama velilerden biri gitse yeterliydi sanırım. Mutlu kalın...

X