• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sorunsalı

Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Şu cümleyi beklemiştim yazmışsınız. Hiçbir şey demiyorum. Aynen kardeşim düzelir hem de ne düzelmee hayal bile edemezsin gör bak bakalım

Kendi malim icin yalvaracagim, laf isitecegim durumlara asla girmem. Zaten micaza bagli bi durum bu yüz verirseniz esiniz dahil herkes tepenize cikar.Sorun kpnin densizliginden ziyade sizin pasif kalmaniz esinizin sizi umursamamasi.Boyle ortak durumlarina girmem, girsemde kendi malim icin dil dökmem laf işitmem. Kp esime arabayi verme kaza yapar dese x bey arabayi alirken ortak aldigimizi bilmiyor muydun simdi binecegim serseriii gibi surecegim buda sana ders olur ortak işe girmezsin der kalkar biner giderim. Bir daha kimse agzini acip kiritamaz.

Bir kadın olarak ne kadar ağır bi laf etmişsiniz haketmişsiniz diye neden haketmişim ki çok sevdiğim için mi ?
Eşin seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor, fikirlerini umursamıyor onu ne yapacaksın?

Çözümü çocuk yapmakta bulmuşsun küçücük yaşında. Niye? Bugün çok seviyorum diye devam ettiğin evliliğine yeni bir bahane olarak çocuğum var, babasız mı büyüsünü de eklemek için.

Bence malesef değil 21 yaşında ergenlikten çıkamamış bir kadın işte .. Keşke fake olsa üstüne dayak yer yine gitmez Çilek hanım

Evet yaşı küçükmüş. 30 yaşındaki eşi de rahat rahat yönetirim diye düşündü de evlendi muhtemelen.
Adam kararları babasıyla alıyor. Eş meş umurunda değil.
Böyle adamların çocuk olunca nasıl bir değişim geçirmelerini bekliyorlar anlamıyorum. Yaptıkları kötü muamelelere "çocuğumun bakıcısı" muamelesi ekleniyor sadece. Çocugun adına bile eşiyle değil babasıyla karar verir.

Evet yaşı küçükmüş. 30 yaşındaki eşi de rahat rahat yönetirim diye düşündü de evlendi muhtemelen.
Adam kararları babasıyla alıyor. Eş meş umurunda değil.
Böyle adamların çocuk olunca nasıl bir değişim geçirmelerini bekliyorlar anlamıyorum. Yaptıkları kötü muamelelere "çocuğumun bakıcısı" muamelesi ekleniyor sadece. Çocugun adına bile eşiyle değil babasıyla karar verir.
Ben bunların iyi günleri olduğunu düşünüyorum çocuk olunca onun sahibi de eşinin ailesi olacak adam bilerek seçmiş kendinden küçük birini parmağında oynatmak için

Eşinin parasını sen harca onlara vericek bulamasın gerçekten bak.bizim alt kiracının da durumu buna benzerdi sonra eve birşeyler almaya başladı taksitle elalem yiyeceğine evimin eşyası olsun ben kullanıyım dedi. Birde eşinizle iletişiminiz nasıl yani hep mi böyle ?

Allah aşkına kocanızın basiretsizliğini millete yüklemeyin. Kocanız adam falan değil kusura bakmayın. Adam olmayanın karısına sahip çıkmayanın karısına. Herkes her lafı ederler işte böyle. Madem rızanız yoktu neden verdiniz bilezikleri. Kocanız sizi umursamıyorki kayınpederiniz neden adam yerine koysın. Siz onı bunu bırakında dua edin kayınpederiniz sizi gözden çıkarmasın, zira öyle birşey yaparsa sizin kocada size ve evliliğinize sahip çıkacak kumaş yok. Siz onu bırakamamışsınız ama o sizi şak diye bırakır haberiniz olsun

Ooo birde şimdi gördüm çok gencsiniz niye bu adamı çekiyorsunuz? Birde bebek olursa düzelir demişsiniz düzelmiyor hatta daha kötü oluyor adam duzelmeden sakın düşünmeyin bile çocuğun hayatı mahvolur

Allah aşkına kocanızın basiretsizliğini millete yüklemeyin. Kocanız adam falan değil kusura bakmayın. Adam olmayanın karısına sahip çıkmayanın karısına. Herkes her lafı ederler işte böyle. Madem rızanız yoktu neden verdiniz bilezikleri. Kocanız sizi umursamıyorki kayınpederiniz neden adam yerine koysın. Siz onı bunu bırakında dua edin kayınpederiniz sizi gözden çıkarmasın, zira öyle birşey yaparsa sizin kocada size ve evliliğinize sahip çıkacak kumaş yok. Siz onu bırakamamışsınız ama o sizi şak diye bırakır haberiniz olsun
Rızam olmadığını söylemedim hiçbir şekilde sadece belirttim benimde payımın olduğunu para eşinizin ister babasına verir ister başkasına denilmesin diye

Eşinin parasını sen harca onlara vericek bulamasın gerçekten bak.bizim alt kiracının da durumu buna benzerdi sonra eve birşeyler almaya başladı taksitle elalem yiyeceğine evimin eşyası olsun ben kullanıyım dedi. Birde eşinizle iletişiminiz nasıl yani hep mi böyle ?
Aynı şeyi bende yapıyorum zaten

Rızam olmadığını söylemedim hiçbir şekilde sadece belirttim benimde payımın olduğunu para eşinizin ister babasına verir ister başkasına denilmesin diye
Siz demediniz mi ortak alınmasını istemiyordum diye? Ortak olmak istemediğiniz bir mala neden kendi ziynetinizi koydunuz ortaya, vermeseysiniz. Hem siz asıl sorunu anlamamışsınız, sizin sorununuz kocanızın sizi eş yerine koymaması. O eş olarak değer vermediği için kimsenin umrunda da olmuyorsunuz. Bence oturun düşünün eşiniz ailesi sizi istemese sizi bir gün yanında tutar mı diye?

Siz demediniz mi ortak alınmasını istemiyordum diye? Ortak olmak istemediğiniz bir mala neden kendi ziynetinizi koydunuz ortaya, vermeseysiniz. Hem siz asıl sorunu anlamamışsınız, sizin sorununuz kocanızın sizi eş yerine koymaması. O eş olarak değer vermediği için kimsenin umrunda da olmuyorsunuz. Bence oturun düşünün eşiniz ailesi sizi istemese sizi bir gün yanında tutar mı diye
İlk kendi arabamızı aldık sonradan ortak araba muhabbeti oldu en başından olsa vermezdim zaten

Ortak araba kayınpederin üstüne alındıysa altınlarınızın üstüne bir bardak su içersiniz artık. Bence siz o arabanın ruhsatını bir kontrol edin.

Bilmiyorum yalnış mı düşünüyorum ama bir bebeğimiz olunca düzeleceğiz gibi geliyor en azından daha çok sorumluluk sahibi olur gibime geliyor
Bebek olunca düzelen 1 kişi göster bana...artık kerameti nikahta ve bebekte aramayı bırakın...öyle olsa idi dünyada herkes mutlu olur, bosanma olmazdi vs vs

Valla ben bu konuları okuyunca ne saygısız biriyim diyorum :) kp arabayı redhaira verme kaza yapar dese ben de evet arabanın yarısı benim zaten İstersem boydan boya çizerim derim. Buraya geyik olsun diye yazmıyorum gerçekten derim. Sonra isterse kopsun kıyamet. Saygılı olucam diye bu kadar ezilmeyin. Yarın arabanın anahtarını alıp bir iki turlayıp bol bol da story atın herkes görsün.

Back
X