KAY NA NA

Valla sekerim ben senin evinde gözüm yok. Ben kendi evimde gayet rahatim. Kimsenin dirdirini cekmiyorum. Eger illa kocanin evinde kalmak istiyorsan, buyur, seni tutan yok. Bir konu actin fikrimizi verdik. Begenmiyorsan kal o evde iste.

Emzirmek statü degildir zira herkes emziremiyor.

Neyse senin ile polemige girmeyecegim daha fazla. Iyi günler.

Görüşlerinize saygı duyuyorum. Yalnız bir şeyi hatırlatmak isterim. Emzirmek bir statüdür. Çünkü küçücük bir bebek o süt ile beslenmekte ileriki tüm yaşamında sağlığında o annenin sütünün çok önemi var. Bu yüzden emziren annelerin iyi beslenmesi gerekir. Ve yine bu yüzden emziren annelere toplumumuzda bizim kültürümüzde daha bir ehemmiyet verilir. Bebek için

Ben cocugumu emziremedim. Eh noldu? Ben insan degilmiyim? Emzirmek her annenin yapmak istedigi birseydir zaten, hatta görevi. Bu bir statü olamaz, olmamali.

O et insanlik adina paylasilmaliydi. Ha emzirsin, ha emzirmesin konu sahibi. Bebek olmasaydi yaptiklari dogrumu olacakti? Lokma saymak bence insafsizliktir.

Hayir tabiki de emzirememis olmanıza asla kimse laf edemez. Siz alinganlik göstermeyin. Sizin yorumunuzda doğru tabiki de en önce insanlık adına yapılmalıydı ama burda anlatılmak istenen şu hadi gelinini sevmedin insanlıktan da anlamıyorsun bari torununu emziriyor bu kadın yediği içtiği sütüne geçiyor hiç olmassa bunu da mı düşünmedin şeklindeydi anlatmak istediğimiz emzirmek bu yüzden bebeğin beslenmesi için önemlidir statü dediğimiz de budur yoksa insan ayrımı yapılmak istenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…