- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni dogum yapmistim kv m ogluna bir tas çorba getirdi al oglum sana corba getirdim dedi.lohusa oğlu ya sütü olsunsonra dedi sende içebilirsin yok dedim ogluna getirdin o icsinIyi aksamlar hanımlar kisaca ozet geceyim kayinvalideme altlı üstlü oturuyoruz yeme içme ayrı herşey ayrı evimiz bahçe icinde ve gayet güzel ben artık seviyorum sıkıntı şu ki kv beni hiç sevmedi eski konulardan da bilen bilir sürekli beno aşağılamaya çalışır vs vs ünv bitirdin noldu atanamadin vs vs. Ve inanin benden her şeyi kıskanır bahçedeki çiçeği bile
Neyse bugün olan mesele ise şu ko bahçeyi ağacı cok sevdiği için başka bir yere tekrar bahçe evi felan yaptı neyse bugün kv kp oraya gitti sonra tlfnda konuştuk torununu sordu bende siz naptınız dedim mangal yaptikta yedik dedi kapattık neyse sonra eve gelince şeyy eee pirzola vardı kızartır miydin aksam oğlum yer dedi ben önce bişey demedim dalga geçer gibi kahkaha atarak söylüyor tavaya dizer kızartırsın (sanki biz çaydanlıkta kizartiyoruz) aksam oğlum yesin kızartta zaten 3 5 tane oğlum yer oğluma yeter dedi ve bende anne yemeğim var uğraşamam ben yarın annemlere gidince kendin kızart oğluna yedir dedim ve acayip icime oturdu halen beni istemiyor ya onu geçtim 10 aylık kızım var ve ben onu emziriyorum belki canim ceker hic dusunmuyor bana hamileykende böyle çok yaptı kapının önünde mangal yakardi kızını getirip ( ki 1 tane görümcem var dünya iyisi çok severim ama sürekli burada kadın kızına oluyor sürekli hayır bahçe kızımın o ota elleme bu dala dokunma o yaptı diye kapı önünü bile kıskanır) ve yukarı 2 köfte zor yollardi şimdi ven eşime anlatmadım bunu gereksiz yere sıkılmasın diye ama benim kafama takıldı acaba ben alınganlık yap is olabilir miyim? Kizlar devrik yazdıysam ya da noktalama yoksa k.bakmayin bir taraftan kızımı uyutuyorum daha fazla birilerine anlatmadan duramadım karga tulumba yazdım
evet çok şükür arkamda annesinin karakterini biliyor ve bana hep mesafeni koru bi güler yüze kanma vs diye söylenirBütün bunları eşin biliyor mu,yada eşin arkanda mı hep
aman lazım değil onların bir şeyi:)Ben olsam bi güzel yapıp kendim yerdim.oğluna sorar mutlaka sende lafı gelince dayanamadım yedim bol bol süt oldu kesenize bereket falan derdin. Bublar yüzünden dert sahibi olmaya değer mi bide öyle düşün.
1.5 yıllık evliyiz çok şükür daha öyle bi kavgamız olmadi:)Cennet gibi yeri size cehennem etmeye çalışıyor. Çok büyük bi mesafe koyun kesinlikle.terbiyesizlik yaptıkları.ama altlı üstlü oturmak şu anlamda kötü olmuyormu: eşinizle tartışıp kavga ettiginizde sesleri hep duyuyordur.
aynen işte mesele et çorba ya da kuru ekmek değil oğluma getirdim demek ki sen emziren insansin o an.nefsin çekti belkiYeni dogum yapmistim kv m ogluna bir tas çorba getirdi al oglum sana corba getirdim dedi.lohusa oğlu ya sütü olsunsonra dedi sende içebilirsin yok dedim ogluna getirdin o icsin
evet çok şükür arkamda annesinin karakterini biliyor ve bana hep mesafeni koru bi güler yüze kanma vs diye söylenir
Aynen maşaallah,en büyük destekcin zaten eşinmiş,mesafe koy bir güzel neye ugradıgını şaşırsın... görme hiçevet çok şükür arkamda annesinin karakterini biliyor ve bana hep mesafeni koru bi güler yüze kanma vs diye söylenir
zaten bütün derdi kadının bu biz kocamla iyiyiz diye karnı ağrıyorMaşallah bak şanslısın. Esin arkandaymış bazıları gibi annesi diye her yaptığı pisliği masumlastirarak temize çıkarmıyor annesini. Sen boşver o densizi. Kendi kalbi kararmış. Sen eşinle daha çok mutlu ol onların duyacağı şekilde gül eğlen bu onlara en güzel cevap olur kudursun dursun o gerizekalı da
merak etme şimdi biz balkona mobilya alacağız onun içine oturur hatta 2 günde hasta yatar :)Ay ne gıcık kadınmış. İyi cevap vermişsin keşke “e dün biz de pirzola yedik” deseydin de bi bozulsaydı :) eşin de durumun farkındaysa hiç takma gerekmedikçe muhattap olamamaya çalış veya görüşmek durumundaysanız açıkça yüzleş. Senin etinin meraklısı değilim de ayıp değilmi bu görgüsüzlük bazen ne dediğini hiç bilmiyorsun de yüzüne vur senin içine oturacağına o düşünsün
zaten bütün derdi kadının bu biz kocamla iyiyiz diye karnı ağrıyor
Kayinvalide böyleyse çekilecek dert değil..Iyi aksamlar hanımlar kisaca ozet geceyim kayinvalideme altlı üstlü oturuyoruz yeme içme ayrı herşey ayrı evimiz bahçe icinde ve gayet güzel ben artık seviyorum sıkıntı şu ki kv beni hiç sevmedi eski konulardan da bilen bilir sürekli beno aşağılamaya çalışır vs vs ünv bitirdin noldu atanamadin vs vs. Ve inanin benden her şeyi kıskanır bahçedeki çiçeği bile
Neyse bugün olan mesele ise şu ko bahçeyi ağacı cok sevdiği için başka bir yere tekrar bahçe evi felan yaptı neyse bugün kv kp oraya gitti sonra tlfnda konuştuk torununu sordu bende siz naptınız dedim mangal yaptikta yedik dedi kapattık neyse sonra eve gelince şeyy eee pirzola vardı kızartır miydin aksam oğlum yer dedi ben önce bişey demedim dalga geçer gibi kahkaha atarak söylüyor tavaya dizer kızartırsın (sanki biz çaydanlıkta kizartiyoruz) aksam oğlum yesin kızartta zaten 3 5 tane oğlum yer oğluma yeter dedi ve bende anne yemeğim var uğraşamam ben yarın annemlere gidince kendin kızart oğluna yedir dedim ve acayip icime oturdu halen beni istemiyor ya onu geçtim 10 aylık kızım var ve ben onu emziriyorum belki canim ceker hic dusunmuyor bana hamileykende böyle çok yaptı kapının önünde mangal yakardi kızını getirip ( ki 1 tane görümcem var dünya iyisi çok severim ama sürekli burada kadın kızına oluyor sürekli hayır bahçe kızımın o ota elleme bu dala dokunma o yaptı diye kapı önünü bile kıskanır) ve yukarı 2 köfte zor yollardi şimdi ven eşime anlatmadım bunu gereksiz yere sıkılmasın diye ama benim kafama takıldı acaba ben alınganlık yap is olabilir miyim? Kizlar devrik yazdıysam ya da noktalama yoksa k.bakmayin bir taraftan kızımı uyutuyorum daha fazla birilerine anlatmadan duramadım karga tulumba yazdım