Iyi aksamlar hanımlar kisaca ozet geceyim kayinvalideme altlı üstlü oturuyoruz yeme içme ayrı herşey ayrı evimiz bahçe icinde ve gayet güzel ben artık seviyorum sıkıntı şu ki kv beni hiç sevmedi eski konulardan da bilen bilir sürekli beno aşağılamaya çalışır vs vs ünv bitirdin noldu atanamadin vs vs. Ve inanin benden her şeyi kıskanır bahçedeki çiçeği bile
Neyse bugün olan mesele ise şu ko bahçeyi ağacı cok sevdiği için başka bir yere tekrar bahçe evi felan yaptı neyse bugün kv kp oraya gitti sonra tlfnda konuştuk torununu sordu bende siz naptınız dedim mangal yaptikta yedik dedi kapattık neyse sonra eve gelince şeyy eee pirzola vardı kızartır miydin aksam oğlum yer dedi ben önce bişey demedim dalga geçer gibi kahkaha atarak söylüyor tavaya dizer kızartırsın (sanki biz çaydanlıkta kizartiyoruz) aksam oğlum yesin kızartta zaten 3 5 tane oğlum yer oğluma yeter dedi ve bende anne yemeğim var uğraşamam ben yarın annemlere gidince kendin kızart oğluna yedir dedim ve acayip icime oturdu halen beni istemiyor ya onu geçtim 10 aylık kızım var ve ben onu emziriyorum belki canim ceker hic dusunmuyor bana hamileykende böyle çok yaptı kapının önünde mangal yakardi kızını getirip ( ki 1 tane görümcem var dünya iyisi çok severim ama sürekli burada kadın kızına oluyor sürekli hayır bahçe kızımın o ota elleme bu dala dokunma o yaptı diye kapı önünü bile kıskanır) ve yukarı 2 köfte zor yollardi şimdi ven eşime anlatmadım bunu gereksiz yere sıkılmasın diye ama benim kafama takıldı acaba ben alınganlık yap is olabilir miyim? Kizlar devrik yazdıysam ya da noktalama yoksa k.bakmayin bir taraftan kızımı uyutuyorum daha fazla birilerine anlatmadan duramadım karga tulumba yazdım